sogol

تجزیه فایل استایل و تاثیر آن بر روی کش

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

فرض کنید یک سایت دارای فایل style.css باشد. حال این فایل را به فایل های header.css - side.css - post.css - footer.css تقسیم می کنیم. یعنی به ازای هر یک از بامس های صفحه یک فایل استایل اختصاص می دهیم. و البته یک فایل هم برای بخش های مشترک مثلا share.css

حالا سوالات من این است

1 - آیا چنین چیزی ممکن است؟ که البته خودم فکر می کنم بله

2 - این تقسیم بندی چه اثر مثبت و یا منفی به روی کش دارد؟

3 - این تقسیم بندی چه اثر مثبت و یا منفی بر روی سرعت لود شدن سایت دارد؟

css,cache,استایل,قالب

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگوییم

---------------------------------------------------------------------

1- بله ، ممکن است ، میتونید استایل های دیگه رو ایمپورت کنید داخل استایل اصلی

3- منفی ، هرچه تعداد درخواست ها کمتر باشد ، سرعت لود شدن بالا تر است.

------------

جواب سوال 2 رو مطمئن نیستم اما به احتمال 90% منفی هستش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل فایل css بسته به موقعیتش در صفحه لود می شه به همین خاطر اونرو گاهی در پایین صفحه می گذارند که سایت به طور کامل لود شه بعد استایل واردش بشه ولی چه از یک فایل چه ده فایل همه ی استایل یکجا وارد مرورگر و کوکی های سیستم می شه (css بیشتر با کوکی سر و کار داره تا کش) ولی کاری شما گفتید برای سایتهای بزرگ به شرطی خوبه که هر بخش استایل رو در همون بخش خودش فراخوانی کنید یعنی اگر تمام این فایل ها را پشت سر هم در هیدر فراخوانی بکنید فقط به سرورتون فشار آوردید و همونطور که دوستمون گفتند با سئوال و جواب بیشتر لودتون رو به تاخیر انداختید

کل css و جزئیاتش در سئو نقش چشمگیری ندارند ولی چون تقریبا قابل فهم ترین بخش سئو هستند و کاربر تغییراتشون را سریع درک می کنه در بین سئوکاران مهم شده اند و الا ربات های جستجو گر اصلا کاری با قالب و استایل ها ندارند بلکه بعد از نام و خلاصه ی محتوا و کلمات کلیدی به چند تگ مثل h1 و h2 کاردارند حالا هر استنایلی که داشته باشه برای یک ربات که قرار نیست شکل سایت رو ببینه فرقی نمی کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط logomaster
      سلام ، من روی یک سایت وردپرسی به تازگی یه قالب (اسکریپت) نصب کردم (اولین بارمه که اسکریپت نصب می کنم)
      قالب رو کاملا نصب کردم بدون هیچ مشکلی. حالا فقط برای ورود به مدیریت وردپرس ، یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم از کجا باید اینارو پیدا کنم
      ممنون
       
       
    • توسط Sony
      با سلام
      چند قالب از این سایت گرفتم ولی متاسفانه با پوشه اصلی وردپرس متفاوته
      در هر صورت پوشه های مذبور را به wwwانتقال دادم و اقدام به نصب کردم
      که با این پیغام رو برو شدم 
       
      این هم تصویر پوشه فایل ها
       
      خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چطور میتونم این نوع قالب ها را نصب کنم
      با تشکر از شما


    • توسط فردین
      سلام دوستان
      دوستان لطفا به داد من برسید
      من قالبی گرفتم که توش تبلیغ سایت دیگه ای هست و هر جایی رو گشتم نتونستم پیداش کنم و پاکش کنم
      حتی با افزونه ی String Locator هم سرچ کردم پیداش نکردم .
      ولی تو قسمت inspect میاد ولی نمیدونم کودوم فایل قالب هست 
      این رو هم اضافه کنم وقتی وارد پنل مدیریت میشم این کدا دیگه نمیاد ولی خارج که میشم هست
      یعنی فقط مدیرای سایت نمیبینن بقیه میبینن
      این کد ها باعث توی موبایل فقط این قسمتو نشون بده بعد باید خیلی ببریش راست که سایت بیاد به عکس ها دقت کنید خودتون متوجه میشید
      یکی از کد ها اینه
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Want create site? Find <a href="http://dlwordpress.com/">Free WordPress Themes</a> and plugins.</div> یکی از کد ها هم اینه 
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Did you find apk for android? You can find new <a href="https://dlandroid24.com/">Free Android Games</a> and apps.</div> دوستانی من کلافه شدم نمیتونم کد هارو پیدا کنمو حذفشون کنم لطفا کسی اگر میتونه راهنماییم کنه ممنون
      امیدوارم متوجه شده باشید منظورم چی هست
      خواهشا راهی بگید که هر بار خودم بتونم اینو پیدا کنمو پاک کنم چون قالب اپدیت میشه و دوباره این مشکلات هست
      نرم افزای یا چیزی هست بشه مثل inspect کد هارو ویرایش کرد ولی بشه سیوش کرد


    • توسط taha1414
      باسلام خداقوت
      بنده سایتی با قالب صحیفه - از یکی از سایت های دانلود رایگان-  راه اندازی کردم. ووکامرس هم نصب کردم
      حالا چند مشکل دارم که واقعا عاصی شدم و هر کار کردم درست نشد و حتی سایتی که قالب رو گرفتم هم جواب درست حسابی ندادن... / ضمنا از چند سایت دیگه هم قالب رو گرفتم ولی باز نشد.
      1. فونت های فارسی موجود در قالب کار نمی کنند؟
      2.در نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اول نمایش درست و ارایشی ندارد؟
      3.تصاویر هم گاهی لود نمی شود؟
       
      سایت مورد نظر: tolidemihan.ir
      باتشکر از پاسخ هایتان...
       
       
    • توسط maryam300
      سلام چکار کنم تا ایمیلی که ارسال میشه راست چین باشه. حتی از افزونه email-templates هم استفاده کردم ولی همچنان چپ چین هست.