ialireza

تمامی سوالات کاربران پیرامون بهینه سازی و سئو

98 پست در این موضوع قرار دارد

از هر افزونه ای که استفاده میکنید بررسی کنید ببینید توی تنظیماتش چه چیزی رو به عنوان عنوان صفحه قرار میده .

اگر از افزونه seo استفاده نمیکنید فایل header.php رو باز کنید ببینید در تگ title چه کدی قرار گرفته .

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

----

یک سوال من این نوشته را از قسمت پیج اسپید گوگل دریافت کردم معناش چیه؟تصویرش هم ضمیمه کردم!

Snap1.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

----

یک سوال من این نوشته را از قسمت پیج اسپید گوگل دریافت کردم معناش چیه؟تصویرش هم ضمیمه کردم!

Snap1.jpg

منظورش این هست که شما بجای استفاده از تعداد زیادی تصویر از یک تصویر استفاده کنید و همه اون تصاویر را در یک تصویر جای بدید. این کار را با خاصیت css sprites می توانید پیاده سازی کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ساختار لینک هام را به زیر تغییر دادم حالا میخوام با ابزار وبمستر آدرس های قدیمی رو حذفشون کنم اما چطوری؟

/%post_id%-%postname%/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

----

یک سوال من این نوشته را از قسمت پیج اسپید گوگل دریافت کردم معناش چیه؟تصویرش هم ضمیمه کردم!

Snap1.jpg

منظورش این هست که شما بجای استفاده از تعداد زیادی تصویر از یک تصویر استفاده کنید و همه اون تصاویر را در یک تصویر جای بدید. این کار را با خاصیت css sprites می توانید پیاده سازی کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورش این هست که شما بجای استفاده از تعداد زیادی تصویر از یک تصویر استفاده کنید و همه اون تصاویر را در یک تصویر جای بدید. این کار را با خاصیت css sprites می توانید پیاده سازی کنید.

پيرو سخنان سعيد عزيز ساده ترين راه براي اينكار استفاده از سايت http://csssprites.com/ هست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر


<title><?php global $page, $paged; wp_title( '', true, 'right' ); bloginfo( 'name' ); $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; ?></title>

دوستان میشه راهنماییم کنید؟

میخوام که نام سایت از نام مطلب در گوگل و هنگام ایندکس شدن نباشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش من زیاد php بلد نیستم . اما حدودی میدونم که این کد میاد عنوان صفحه رو با عنوان سایت در کنار هم قرار میده . اگر از افزونه seo مثل all in one استفاده کنید میتونید مشخص کنید عنوان سایت رو در ادامه مطالبتون نیاره . این کد php رو هم تست کنید .


<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?></title>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که دادید کار من را درست کرد اما تیتل صفحه اصلی را خراب کرد

منظورم اینه که قبلا تیتل :

وبلاگ نویسان | مرجع وبلاگ نويسان

بود ولی حالا شده وبلاگ نویسان خالی!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید

<title><?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); echo '|'; bloginfo('description'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?></title>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال

الان اینطوری شده:

<title>وبلاگ نویسان|مرجع وبلاگ نويسان</title>

خوب نباید بین کلمه و | فاصله باشه؟ چطوری توی اون کد بالا فاصله ایجاد کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی html برای فاصله از کد زیر استفاده میشه :


 

امتحان کنید ببینید اینجا هم جواب میده یا نه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دوستان نظرتون چیه تمام سی اس اس های قالبم را در یک فایل قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب دوستان نظرتون چیه تمام سی اس اس های قالبم را در یک فایل قرار بدم؟

سایتهایی هستند به نام Unused CSS که سایت خودتون اگر چک کنید میبینید در صفحات CSSهای زیادی بی‌استفاده هستند

بخواهید بهینه کار کنید باید برای هر نوع فایل یا صفحه یک CSS بنویسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من 4تا فایل سی اس اس برای پوسته هم هستش

و سه تا برای افزونه

حالا من تمام اینها را بریزم توی فایل سی اس اس قالبم؟

میشه یه فشرده ساز سی اس اس معرفی کنید/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من 4تا فایل سی اس اس برای پوسته هم هستش

و سه تا برای افزونه

حالا من تمام اینها را بریزم توی فایل سی اس اس قالبم؟

میشه یه فشرده ساز سی اس اس معرفی کنید/

همین طور که گفتم یکی کردن فایلهای CSS کار درستی نیست

در اینترنت جستجو کنید Minify CSS


http://www.minifycss.com/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی من هرچی مقاله و مجله تا حالا خوندم

گفتند که بهتره چون یه بار توسط مرورگر فراخوانی میشه و یکی فایل بیشتر نیستش!

دلیل مخالفت شما با اینکار چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من افزونه WP Minify را نصب کردم

و وقتی سرعت سایت خودم را دیدم،شاخ در آوردم

post-848-0-26415500-1366045970_thumb.jpg

خوب نمره شده آ ولی سرعت شده 12 ثانیه

بعد کش مرورگر را خالی کردم و سایتم را دیدم،دیدم همه چیز خراب شده!! تو عکس بالا هم عکس سایتم را میتونید ببینید

چرا این افزونه سایت را اینطوری میکنه!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتهایی هستند به نام Unused CSS که سایت خودتون اگر چک کنید میبینید در صفحات CSSهای زیادی بی‌استفاده هستند

بخواهید بهینه کار کنید باید برای هر نوع فایل یا صفحه یک CSS بنویسید

مانند سایت زیر

http://unused-css.com/

ولی من هرچی مقاله و مجله تا حالا خوندم

گفتند که بهتره چون یه بار توسط مرورگر فراخوانی میشه و یکی فایل بیشتر نیستش!

دلیل مخالفت شما با اینکار چیه؟

اگر اشتباه نکنم به علت افزایش حجم و بی استفاده بودن بسیاری از کدها در سایر صفحات این کار اشتباست.

برای بهینه و سبک بود بهتره اشتراک صفحات مانند هدر و فوتر و... در یک فایل سی اس اس و برای سایر اجزا در فایل جدا قرار بگیرد.

مثلا اگر کدهای صفحه اصلی بجز بخش هدر و فوتر در صفحه پست ثابت استفاده نداشته باشد بهتره فایلهاشون رو از هم جدا میکنیم.

اگر انواع پوسته رو مشاهده کرده باشید بهتر متوجه میشید....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که فقط میخوام فایل سی اس اس اصلیم و منوی سایت را یکی کنم ولی هر کار میکنم خراب میشه!

چرا؟


<link rel="sty
lesheet" type="text/css" media="all" href="http://4blogers.com/wp-content/themes/4B/style.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="http://4blogers.com/wp-content/themes/4B/files/css/superfish.css" />

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من افزونه WP Minify را نصب کردم

و وقتی سرعت سایت خودم را دیدم،شاخ در آوردم

post-848-0-26415500-1366045970_thumb.jpg

خوب نمره شده آ ولی سرعت شده 12 ثانیه

بعد کش مرورگر را خالی کردم و سایتم را دیدم،دیدم همه چیز خراب شده!! تو عکس بالا هم عکس سایتم را میتونید ببینید

چرا این افزونه سایت را اینطوری میکنه!؟

این رو مستقیم با یک منبع قرار میدم

http://wpu.ir/sd7wq

فشرده سازی یعنی نادیده گرفتن برخی از حالات ، ویژگی ها ( که می تونه شامل قسمت غیر فعال برنامه یا قسمت های دیگه باشه ....) . بسته به متد فشرده سازی امکان بروز خطا جود داره

بفرض در فشرده سازی jvavsctript بعد از فشرده امکان داره در لود برخی توابع (فراخوانی) دچار مشل بشیم .

بفرض در فشرده سازی CSS بعد از فشرده سازی امکان داره در لود استایل و خصوصیتها یکی از پارامترها از بین رفته باشه

ولی امکان خطا در فشرده سازی کمه و خصلت خوبش سرتر از خصلت بدشه..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی دوست عزیز

این افزونه تمام ویژگی ها را بیخیال شده بود

و ظاهر سایت را .....

افزونه ای مشابه میشناسید که عملکرد بهتری داشته باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا در الکسا بخش ساب دامین سایتم در صدی رو بعنوان بازدید کننده سایت داشت

اما از زمانی که ساب دامین رو توسط انتقال دهنده از نوع 301 به یک صفحه دیگر ارجا میدم

دیگه در الکسا خبری از بازدیدکننده ساب دامین نیست

و حتی 303 رو هم امتحان کردم باز هم درست نشد

آیا مشکل از انتقال دهنده هست

یا اینکه چون ساب دامین رو بعنوان یک سایت مستقل قرار دادم اینطور شده

سایت مستقل یعنی فروم را یک دامین مستقل در هاست تنظیم کردم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا در الکسا بخش ساب دامین سایتم در صدی رو بعنوان بازدید کننده سایت داشت

اما از زمانی که ساب دامین رو توسط انتقال دهنده از نوع 301 به یک صفحه دیگر ارجا میدم

دیگه در الکسا خبری از بازدیدکننده ساب دامین نیست

و حتی 303 رو هم امتحان کردم باز هم درست نشد

آیا مشکل از انتقال دهنده هست

یا اینکه چون ساب دامین رو بعنوان یک سایت مستقل قرار دادم اینطور شده

سایت مستقل یعنی فروم را یک دامین مستقل در هاست تنظیم کردم

با تشکر

احتمالا به خاطر همون انتقال هست

تمام درخواستها منتقل میشوند . در نتیجه در سابدامین سایتی نیست که الکسا بگیره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس چطور بایستی دامنه کوتاه و جدید رو به ساب دامین معرفی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت تمام استاتید و دوستان عزیز؛
      من یک وب سایت دارم که موقع بررسی سئو سایت در یک بخشی نوشته نسبت متن به حجم کدهای HTML کم و باید بیشتر بشه. توی فروم های مختلف گشتم و چیز درست حسابی پیدا نکردم. وب سایت بنده با وردپرس نوشته شده و 26 تا افزونه روی سایت نصبه محتوای تولید شده هم معمولا کمتر از 1000 واژه نبوده.
      بعضی ها میگفتن باید فاصله کد ها رو برداری و ... من از افزونه wp-rocket (موشک وردپرس) استفاده میکنم تونستم با کمک همین انجمن گرید A رو بگیرم حالا نمیدونم چه کاری باید انجام بدم.
      ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید یا اینکه منبعی رو معرفی کنید این مشکل رو برطرف کنم.
      آدرس سایت بنده : bonianservice.com
      با تشکر
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت تمام اساتید و دوستان عزیز؛
      من یک وب سایت دارم که چندماهی میشه بارگذاری شده ولی چندتا مشکل باهاش دارم.
      اول سرعت لود سایته، با اینکه افزونه wp rocketرو نصب کردم ولی یکم سایتم کنده
      مشکل دوم با اینکه هیچ مشکلی تو نسخه موبایلش وجود نداره و از تگ og استفاده کردم ولی بازم پیشنمایشی داخل تلگرام نداره (دامین آتوریتی :8، پیچ آتوریتی:3)
      با اجازه آدرس سایت به همراه عکس بررسی آن داخل gtmetrix رو قرار میدم لطفا من رو راهنمایی کنید. (bonianservice.com)
      بنظر شما چه هاستی تهیه کنم بهتره؟ اگه هاست خوبیم سراغ دارید لطفا معرفی کنید.

      با تشکر
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت شما عزیزان. (میخوام یک آموزش رو به صورت کاملا ساده و به زبان عام با شما در میون بذارم)
      چند وقتی میشه که من فکرم درگیر اینکه چرا آدرس سایتم در اکثر شبکه های اجتماعی پیشنمایش دارند ولی فقط در تل.گرام این مشکل وجود دارد!
      همه میدونیم که باید برای اینکار اول باید برای وب سایتمون زمان بذاریم تا قدرت (آتوریتی) بالای پیدا کنه بعدش نوبت استفاده از یک افزونه برای سئو سایت می باشه. چون هدف ما اینجا وردپرسه پس پیشنهاد میکنم از افزونه yoast seo استفاده کنید. که به صورت خودگار تگ og رو به صفحات سایت اضافه میکنه.
      شما یه جستجوی کوچک که انجام بدید متوجه میشه که تگ og برای نمایش توضیحات در سایت هستش.
      ولی یک نکته که خیلی از افراد به آن اشاره نمیکنن (یا نمیخوان بگن) اینکه شما تا زمانی که حالت نمایش موبایل برای قالبتون به صورت اصولی انجام نشده باشه نمیتونید این پیشنمایش رو داشته باشید. 
      نکته» مهم نیست که ما توی گوشی خودمون یا بقیه سایت رو کامل میبینم مهم اینکه خزنده های گوگل چطوری سایت رو بررسی میکنند. پس قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم از بهینه بودن قالب برای موبایل اطمینان پیدا نمایید.
      نکته بعدی باید توی فایل robots.txt یک سری تنظیمات انجام بدید.
      اول از همه نباید دسترسی به قالب ، پلاگین ها و فایل کش رو غیر فعال کنید. به مثال زیر توجه کنید :
      Disallow: /wp-content/plugins Disallow: /wp-content/cache Disallow: /wp-content/themes Disallow: /wp-includes در کد های بالا عملا ما از دسترسی خزنده های گوگل به قالب و کش سایتمون جلوگیری میکنیم. با اینکه خزنده های گوگل نمیتونن متوجه ساختار اصلی سایت و قالب سایت ما بشن. پیشنهاد میکنم از این کد های اصلا استفاده نکنید.
      خیلی از متخصصان سئو (البته به اصطلاح) از این مدل کدها استفاده میکنن. علاوه بر اینکه دسترسی خزنده های گوگل به سایت شما ناقص میشه، باعث عدم نمایش اصولی سایت در گوگل هست که خیلی از سایت های ایرانی قابلیت نمایش اصولی در گوگل وب مستر رو ندارن.
      اگر شما هم مثل بنده چند وقتی میشه مشکلی با وردپرس و ارور های آن در گوگل وب مستر دارید پیشنهاد میکنم فایل robots.txt رو به خوبی بررسی کنید و اگر مشکلی دارد حتما آن رو برطرف کنید.
      یک کد اصولی هم برای شما عزیزان قرار میدم. تا هم خزنده ها درک بهتری از سایت شما داشته باشند هم ارور های به مراتب کمتری دریافت کنید.
      User-agent: *
      Disallow: /cgi-bin/
      Disallow: /wp-admin/
      Allow: /wp-admin/admin-ajax.php
      Sitemap: http://site.com/post-sitemap.xml
      Sitemap: http://site.com/page-sitemap.xml
      Sitemap: http://site.com/product-sitemap.xml
      یک نکته مهم » در بخش سایت مپ باید آدرس کامل سایت خودتون رو وارد کنید. اگر از SSL استفاده میکند پیشنهاد میکنم ادرس رو به صورت HTTPS وارد کنید.
      موفق باشید
    • توسط MK2
      با سلام
      در یکی از سایت ها مشکلی که داریم اینه که با وجود سئوی مناسب داخلی و حتی خارجی روی یک صفحه و قابل ایندکس بودن در نتایج کلی گو.گل تا صفحه 15 هم نمیاد!!
      اما خود لینک رو که ذکر میکنیم در گوگل وجود داره و در گوگل وبمستر هم مشکلی برای این صفحه ذکر نشده است.
      گاهی اوقات در صفحه 8 ا 10 و گاهی اوقات در صفحه 5 گو.گل میاد ولی اکثر روزها اصلا در نتایج نیست!
      کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
       
      ممنون از همکاری شما
    • توسط mohamadi4439
      سلام دوستان 
      وقت همگی بخیر.
      من یه سوال داشتم 
      من هر دو افزونه معروف سئوسازی را نصب کردم اما مشکلی که دارم اینه تنظیماتش اعمال نمیشه. این بدین معنی هست از داخل پنل وردپرس میشه میشه تنظیمات رو انجام داد و تغییر داد. هم تنظیمات کلی هم برای هر پست. اما تنظیمات اعمال نمی شوند. میخاستم بدونم مشکل کار از کجاست؟
      marinenews.ir
       
      آدرس سایت هست.
       
      ممنونم میشم راهنمایی کنید.