Rangarang

صفحه سفید وردپرس و بالا نیامدن سایت بدون هیچ علامتی

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در ۱ ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

 

ببینید من هیچ دسترسی ای به پنل مدیریتی و همچنین خود سایت ندارم تا پیوند یکتارو یک بار ذخیره کنم. فقط از طریق Cpanel می رم و تم پیشفرض رو فعال می کنم اما هیچ تغییری به وجود نمیاد. دو راه هست دیگه واسه این کار، اسم تم اصلی رو تغییر بدیم، پیش فرض می ره تم وردپرس رو انتخاب می کنه. راه دوم رو هم از دیتابیس انجام دادم اما جوابگو نیست.

من مطمئنم این مشکل نیست! مطمئنم، چون من تو 4 سایت جداگانه تو 4 تا سرور جداگانه 4 تا Theme جدا داشتم، چطوری می شه همگی تو یک شب با ارور صفحه سفید مواجه بشن؟ |: تو فایل Error_Log هم که هیچی نیست! مگه نباید همه مشکلات اون تو ثبت شه؟ واقعا نمی دونم باید چیکار کنم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

 

مرسی، برگردوندند اما باز هم صفحه سفید بود.

واسه همین حدس من اینه که مشکل از خود سرور هست چون اون موقع سایت بالا می اومد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      با سلام
      از وقتی فیلترینگ تلگرام شروع شده متاسفانه برای ورود به وردپرس اشکال ایجاد شده.سه تا سایت با وردپرس دارم که یکیش که هاستش دایرکت ادمین داخلیه مشکلی نداره ولی اون دوتا روی هاست اشتراکی خارج هستش که هر جفتشو از طلاهاست گرفتم.اون دوتایی که هاست خارجه برای پیشخوان مشکل داره مثلا وارد نمیشه یا اگر وارد میشه پیشخوان رو نمیاره و یا کند کار میکنه و از این قبیل مشکلات.چه کار باید بکنم؟