• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Rangarang

صفحه سفید وردپرس و بالا نیامدن سایت بدون هیچ علامتی

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در ۱ ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

 

ببینید من هیچ دسترسی ای به پنل مدیریتی و همچنین خود سایت ندارم تا پیوند یکتارو یک بار ذخیره کنم. فقط از طریق Cpanel می رم و تم پیشفرض رو فعال می کنم اما هیچ تغییری به وجود نمیاد. دو راه هست دیگه واسه این کار، اسم تم اصلی رو تغییر بدیم، پیش فرض می ره تم وردپرس رو انتخاب می کنه. راه دوم رو هم از دیتابیس انجام دادم اما جوابگو نیست.

من مطمئنم این مشکل نیست! مطمئنم، چون من تو 4 سایت جداگانه تو 4 تا سرور جداگانه 4 تا Theme جدا داشتم، چطوری می شه همگی تو یک شب با ارور صفحه سفید مواجه بشن؟ |: تو فایل Error_Log هم که هیچی نیست! مگه نباید همه مشکلات اون تو ثبت شه؟ واقعا نمی دونم باید چیکار کنم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

 

مرسی، برگردوندند اما باز هم صفحه سفید بود.

واسه همین حدس من اینه که مشکل از خود سرور هست چون اون موقع سایت بالا می اومد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط liam
      سلام به دوستان عزیز
      بنده مدیر وبسایت حبابیت هستم و به تازگی وبسایتی رو با موضوع مجله وردپرس و فروش محصولات دیجیتال طراحی کردم
      اما به تنهایی نمیتونم وبسایت رو به اون چیزی که میخوام برسونم و نیاز به یه تیم دارم که از شما تقاضا دارم در صورتی که با یکی از موارد زیر آشنا هستید درخواستتونو ارسال کنید
      1- کار با وردپرس و حل مشکلات وردپرسی
      2- فتوشاپ
      3- html5 & css3
      4- تولید محتوا
      استخدام مطمئنن شرایطی خواهد داشت که در صورت ثبت درخواست برای شما ارسال خواهد شد
      لطفا برای همکاری و تشکیل یک تیم موفق از طریق آدرس زیر درخواستتونو ارسال کنید ، ممنون 
      https://bit.ly/2ORJbWF
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      چجوری میتونم چند تا بازی آنلاین (فلش) توی سایت وردپرسیم بزارم؟
      مثل این سایت
      flashkhor.com
      مثل عکس پایین
      لطفا راهنمایی کنید
      تشکر

    • توسط mahdiar70
      سلام دوستان عزیز، متاسفانه بعد از تغییر عنوان سایت از تو تنظیمات تغییری حاصل نمیشه. کمی جستجو کردم متوجه شدم از Yoast هست و باید تنظیمات اونم تغییر بدم، که خب این کار رو از قبل کرده بودم پس تغییر دوباره اش نتیجه ای نداشت. از طرفی هم مطمئن هستم که مشکل از همین افزونه است چون با غیر فعال کردنش مشکلی که دارم حل میشه! الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. کسی تاحالا همچین مشکلی رو داشته؟
      پیشاپیش ممنونم از پاسخ هاتون
    • توسط mahmodk
      با سلام و عرض خسته نباشید
      چند وقتیه بنده از این سایت chetor.com استفاده میکنم و خیلی برام جالبه که هنگامی که میخوام از سایت خارج بشم به محض اینکه موس رو میبرم نزدیک بستن صفحه یه پاپ آپ میاره بالا که مطالب دیگه ای رو پیشنهاد می کنه.
      حالا از دوستان تقاضا دارم اگر کسی میدونه این سایت از چه افزونه و یا کدی استفاده می کنه لطفا راهنمایی کنه من هم بتونم این کار رو برای سایتم hayatkhalvat.com انجام بدم. 
      باتشکر
       
    • توسط ccoder
      سلام.
      در ووکامرس، کد زیر رو در بخشی که برای دیدگاه ها در نظر داشتم قرار دادم:
      <?php comment_template(); ?> همینطور در تگ body، کد زیر قرار داده شده:
      <body <?php body_class(); ?> > در قسمت وبلاگی وردپرس، بخش دیدگاه ها به شکل اتوماتیک اومد ولی در ووکامرس اصلا بخش نظرات نمیاد. تمام گزینه هایی که در ووکامرس برای ثبت دیدگاه نیاز بوده رو هم فعال کردم. 
      مشکل از کجاست؟