Rangarang

صفحه سفید وردپرس و بالا نیامدن سایت بدون هیچ علامتی

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

سلام

دقیقا از دیشب سه تا سایت من با هم بالا نمیاد و وقتی واردش می شیم با صفحه سفید مواجه می شیم.

من فایل Error_Log رو که چک می کنم می بینم هیچ خطایی موجود نیست. پشتیبانی هاست می گه مشکل از سمت شماست، در صورتی که من شک دارم، چون اولا چرا هر سه تا سایت با هم و تو یک ساعت بالا نمیاد و دوما چرا تو فایل خطا اثری از هیچ اروری نیست. من راهکارهای موجود تو وب رو هم تست کردم، از جمله افزودن کد نمایش خطا تو wp-config ، تغییر نام پوشه پلاگین، تغییر نام پوشه تم، عوض کردن پوسته از دیتابیس به پیشفرض وردپرس و... اما هیچ کدوم تغییری تو وضعیت صفحه سفید نداد.

 

راه حل پیدا کردن خطا تو چنین مواقعی چی هست؟ چطوری باید ثابت کرد مشکل از سمت سروره یا خودمون؟

مرسی

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در ۱ ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام

در این مواقع تغییر نام پوشه پلاگین و نام تم کافیه.

توجهکنید شما نام themes رو نباید تغییر بدین ، باید وارد پوشه themes بشید و نام قالبی که دارید استفاده میکنید رو تغییر بدید. که برگرده به قالب پیش فرض وردپرس

مورد بعدی که بنظرم میرسه باتوجه به اینکه سه سایت در یک هاست دارید افزایش memory_limit هست . اگر بلد هستید و دسترسی دارید به php.ini مراجعه کنید و ببینید memory_limit چند هست روی 128 یا 256 تنظیم کنید . اگر بلد نیستین به پشتیبانی بگید براتون افزایش بدن

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام الان یعنی شما تم های پیش فرض وردپرس هم فعال می کنید و بعد پیوند یکتارو یک بار ذخیره می کنید آیا باز هم چیزی نمایش نمیده 

 

ببینید من هیچ دسترسی ای به پنل مدیریتی و همچنین خود سایت ندارم تا پیوند یکتارو یک بار ذخیره کنم. فقط از طریق Cpanel می رم و تم پیشفرض رو فعال می کنم اما هیچ تغییری به وجود نمیاد. دو راه هست دیگه واسه این کار، اسم تم اصلی رو تغییر بدیم، پیش فرض می ره تم وردپرس رو انتخاب می کنه. راه دوم رو هم از دیتابیس انجام دادم اما جوابگو نیست.

من مطمئنم این مشکل نیست! مطمئنم، چون من تو 4 سایت جداگانه تو 4 تا سرور جداگانه 4 تا Theme جدا داشتم، چطوری می شه همگی تو یک شب با ارور صفحه سفید مواجه بشن؟ |: تو فایل Error_Log هم که هیچی نیست! مگه نباید همه مشکلات اون تو ثبت شه؟ واقعا نمی دونم باید چیکار کنم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Rangarang گفته است :

 

 

سلام، مرسی از پاسختون

نه من نام پوشه Theme رو تغییر ندادم، فقط نام قالب رو تغییر دادم. پلاگین هارو هم یک بار کلا نام پوشه رو و تو یک سایت دیگه نام خود پلاگین رو تغییر دادم امال کلا مشکل از این چیزها نیست، چون قبلا تجربه داشتم که با این راه حل ها درستش کنم.

ضمنا هر سه تا سایتم تو یک هاست نیست، نکته همین جاست دقیقا. سه سایت تو سه سرور مختلف یک شرکت، واسه همین تعجب کردم. از طرفی سایت ها همگی تازه هستن و اصلا حتی تو گوگل هم ثبت نشده که مثلا بگیم کمبود حافظه داریم. تو PHP.INI دو خط کد بیشتر نبود که مربوط به suhosin.post.max_vars هست. با این حال من دستور افزایش  میزان حافظه رو هم تو همین فایل و هم تو wp-config تست کردم اما بازم جواب نداد.

یک بار هم htaccess رو کلا پاک کردم اما درست نشد بازم و برش گردوندم به حالت قبل.

واقعا نمی دونم چی شده؟ |: هاست هم که میگه مشکل از سمت ما نیست...

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باتوجه به تایپیک های مختلف شما پیشنهادم اینه از پشتیبانی هاستتون درخواست ریستور بکاپ کنید . بکاپ 48ساعت قبل رو 

 

مرسی، برگردوندند اما باز هم صفحه سفید بود.

واسه همین حدس من اینه که مشکل از خود سرور هست چون اون موقع سایت بالا می اومد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      صفحه ی اصلی سایتم توی گوگل ایندکس نشده و وقتی اسم سایتم رو سرچ میکنم صفحات دیگه سایتم رو تو نتایج میاره اما صفحه اصلی رو نه لطفا راهنمایی کنید این باری من خیلی مشکل بزرگیه ممنون
      اینم آدرس سایتم
      javaaneh.ir
      علاوه بر صفحه اصلی صفحه های مهم دیگه ام مثل فروشگاه ایندکس نمیشه
    • توسط bahmanmaleki
      سلام دوستان
      من می خواهم این قطعه کد جاوا اسکریپت رو از قسمت <?php wp_head(); ?> حذفش کنم از بخش هدر سایت
      <script>function loadAsync(e,a){var t=document.createElement("script");t.src=e,null!==a&&(t.readyState?t.onreadystatechange=function(){"loaded"!=t.readyState&&"complete"!=t.readyState||(t.onreadystatechange=null,a())}:t.onload=function(){a()}),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)}</script>  
      لطفا راهنمایی کنید من رو چطور مب تونم به کمک functions این کد رو حذف کنم
      افزودنه هم این فعال هست  Yoast SEO Premium
      تشکر