• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
navid63

مشکل با ادامه مطلب در index

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان و مدیران عزیز

من خیلی از مشکلاتم رو از طریق مطالب این انجمن حل کردم ولی الان یک مشکلی پیش اومده که هرچی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم.لطفا این سایت رو ببینید http://dltime.ir ، عکس ادامه مطلب چرا وسط نوشته ها قرار میگیره ؟!

اگر راهنمائی کنید و بفرمائید مشکل از کجاست ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در سمت چپ قرار بگیره کد زیر را در استایل قرار دهید...#


.more-link {
float: left;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید در سمت چپ قرار بگیره کد زیر را در استایل قرار دهید...#


.more-link {
float: left;
}

اصلا این کد در قالب استایل نبود ،اضافه کردم تغییری نکرد.کلا چیزی در رابطه با ادامه مطلب تو استایل ندیدم ولی تو functions بود.

functions-css.zip

لطفا یک نگاهی بکنید مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سمت چپ نرفت ولی سمت راست گذاشتم رفت پشت خط دوم نوشته ها قرار گرفت ! وسط هم که میزارم کلا میره وسط نوشته ها ، انگار از نوشته های پست جدا نیست.البته با margin هم از بالا بهش فاصله دادم، میاد پائین ولی جاش خالی میمونه و نوشته ها برنمیگردن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون float گرفته باید بالاش یک جدا کننده باشه.

شما بالای کدی ادامه مطلب (در کد پوسته) این رو بزارید:

<div class="clear"></div>

در استایل هم این رو اضافه کنید:


.clear{
width:100%;
clear: both;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون float گرفته باید بالاش یک جدا کننده باشه.

شما بالای کدی ادامه مطلب (در کد پوسته) این رو بزارید:

<div class="clear"></div>

در استایل هم این رو اضافه کنید:


.clear{
width:100%;
clear: both;
}

الان سمت راست میزارم درسته ولی چرا نمیشه وسط بزارم؟باید یک جای کار مشکل داشته باشه درسته؟

البته اینم بگم من توی پوسته کد ادامه مطلب پیدا نکردم فقط clear رو به more-link اضافه کردم .یعنی اینجوری شد


.more-link {
float: right;margin-top:15px;width:100%;
clear: both;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل پست در پوسته اینجوری فراخوانی میشه


<?php
if (have_posts()) {/* Display navigation to next/previous pages when applicable */if (theme_get_option('theme_' . (theme_is_home() ? 'home_' : '') . 'top_posts_navigation')) {
theme_page_navigation();}
?>
<div class="art-content-layout">
<div class="art-content-layout-row">
<div class="art-layout-cell post-layout-item-1" style="width: 100%" >
<?php
for ($i = 0; $i < $wp_query->post_count; $i++) {theme_get_next_post();}
?>
</div>
</div>
</div>
<div class="art-content-layout-br post-layout-item-0">
</div>

حالا نمیدونم ادامه مطلب کجاشه ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته آرتیستری هست؟

از فانکشن فراخوانی میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله با آرتیستیر درست شده

پوسته آرتیستری هست؟

از فانکشن فراخوانی میشه.

بله با آرتیستیر درست شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون بخش ادامه مطلب در فایل فانکشن باید باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاخره انقدر باهاش سر و کله زدم تا حل شد،شاید خیلی ها هم مثل من که پوسته آرتیستیری دارند این مشکل رو داشته باشند .احتیاج به هیچ کد اضافی در پوسته یا استایل نداره فقط کافیه در فانکشن کد تابع رو پیدا کنی که اولش نوشته $more_tag بعد توی همین خط داخل پرانتز میتونیم تغییرات بدیم به اینصورت


$more_tag = theme_get_array_value($args, 'more_tag', __('اینجا هر بلائی میخوای میتونی سرش بیاری', THEME_NS));

از این کد 2 دوتا در فانکشن هست باید دومی رو تغییر بدیم.

مثلا برای ایجاد پاراگراف داخل پرانتز قبل از نوشته یا عکس میتونیم <br> بزاریم یا برای تعیین مکان از left , right , center استفاده کنیم.باز هم تشکر از دوستان امید و مرتضی که کمک کردند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری