2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

من برای ایجاد تم تو همون مرحله اول به یه مشکل بر خوردم من فایلهامو ایجاد کردم داخل index دستور get_header رو قرار دادم اما تو localhost وقتی میخوام index رو بیارم ارور میده که این دستور رو نمیشناسه اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی میدهد ؟

توی ایندکس به این صورت قرار دادید ؟ 

<?php get_header();?

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری