9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

آقایون 2 تا سوال فنی مهم برام پیش اومده :

1 : تگ H1 را میشه توی فوتر قرار داد به جای هیدر ؟؟

2 : وقتی از قابلیت سربرگ ساز وردپرس استفاده میکنی توی فانکشن #headimg h1 را داریم یعنی به تصویر تگ h1 داده ولی وقتی سایت را آمالیز میکنیم تگ h1 پیدا نمیکنه ... باید جداگانه مجدد از تگ h1 استفاده کرد یا خیر ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

آقایون 2 تا سوال فنی مهم برام پیش اومده :

1 : تگ H1 را میشه توی فوتر قرار داد به جای هیدر ؟؟

2 : وقتی از قابلیت سربرگ ساز وردپرس استفاده میکنی توی فانکشن #headimg h1 را داریم یعنی به تصویر تگ h1 داده ولی وقتی سایت را آمالیز میکنیم تگ h1 پیدا نمیکنه ... باید جداگانه مجدد از تگ h1 استفاده کرد یا خیر ؟

سلام

1- تگ h1 بالاترین ارزش در مطلب شما را دارد و در هر صفحه باید فقط 1بار از آن استفاده کنید تا موتورهای جستجو با آن مشکل پیدا نکنند و معمولاً عنوان و توضیحات سایت را در این تگ قرار میدهند.

در موتورهای جستجو عنوان تاثیر بیشتری داره و استفاده کردن تگ h1 در انتهای صفحه طراحی درستی نیست!

2- چطوری آنالیز میکنید؟

View-source را از مرورگرتون بزنید و جستجو کنید اگر h1 وجود داشت نیازی نیست در غیر اینصورت در هدر باید از این تگ استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیر View-source که گرفتم h1 نبود .

توی سایت های آنالیز سایت وقتی کد های سایت را برسی میکنند h1 موجود نیست .

فقط چند تا سوال کوچیک دیگه :

1 : برای h1 از <?php bloginfo('name'); ?> استفاده کنم یا از <?php bloginfo('description'); ?>

2 : به h1 باید لینک داد یا نه ( یعنی این که لینک خود سایت را بدم یا لینک همون مطلب را یا اصلآ نیاز به لینک نداره ؟

خیلی ممنون از توضیحات شما .

ویرایش شده در توسط webbarg
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید این تگ رو توی کدهای پوسته داشته باشید مثلا بصورت:

<h1>عنوان موردنظر</h1>

حالا برای اون متن شما میتونید از <?php bloginfo('description'); ?> یا هر چیز دیگه ایی استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور باید بفهمم H1 دارم یا نه ؟

View-source چطور باید بگیرم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دقيق نخوندم مطالب بالا رو !‌ ولي رو صفحه كليك راست كنيد توي مرورگرتون ي گزينه هست view page sorce اين بزنيد سورس صفحه نشونتون ميده

حالا ctrl + f بزنيد تا جستجو بياد h1 داخلش سرچ كنيد ...... !‌

در مورد گفته دوستمون كه توي فوتر بزارن درستش نيست ولي نه مشكلي نداره ! البته تا قبل html 5 ! چون از html5 به بعد با خاصيت اضافه شد مث

<header> <footer> و ...... جستجو گر ها ديگه ميتونن تشخيص بدن اين كد در كجا سايت قرار داره ! اما تا قبل hmtl 5 قدرت تشخيص نداشتن !‌

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام 1- تگ h1 بالاترین ارزش در مطلب شما را دارد و در هر صفحه باید فقط 1بار از آن استفاده کنید تا موتورهای جستجو با آن مشکل پیدا نکنند و معمولاً عنوان و توضیحات سایت را در این تگ قرار میدهند. در موتورهای جستجو عنوان تاثیر بیشتری داره و استفاده کردن تگ h1 در انتهای صفحه طراحی درستی نیست! 2- چطوری آنالیز میکنید؟ View-source را از مرورگرتون بزنید و جستجو کنید اگر h1 وجود داشت نیازی نیست در غیر اینصورت در هدر باید از این تگ استفاده کنید.

در طراحی وب بایدی وجود نداره :دی ... تگ H1 با قاعده جدید طراحی وب "HTML5 و CSS3 " میتوانید هزار تا هم بزاری در صفحه اول بدون هیچ مشکلی ....

تگ جدید مانند " Section " در HTML5 بهت این امکان میده که سایتت رو بخش بندی کنی و داخل این تگ میتونی از تگ Article استفاده کنی ، خوب داخل این تگ می تونی سه بخش به عنوان های Header و Body و Footer داشته باشی .... و طبق دستور عمل جدید در هر قسمت Header میتوانید از یک تگ H1 استفاده کنید ...و همچنین به صورت مجزا و بدون استفاده از تگ Article هم میتوانی داخل تگ Section و در قسمت Header از تگ H1 استفاده کنید .

یه جورایی تکنیک استفاده از HTML5 و به کار گیری صحیح اون باعث میشه که سایت شما از نظر سئو و همچنین تمیزی کار به مشکلی نخوره ....

برای درک بهتر مطالب از لینک های زیر هم میتونی استفاده کنی ::


http://www.writingforseo.org/how-many-h1-tags-can-you-have-on-a-page/


<section>
<h1>WWF</h1>
<p>The World Wide Fund for Nature (WWF) is....</p>
</section>

اما درباره ابزارهای مورد نیاز برای چک کردن آنلاین اینکه چه تعداد سایت از H1 یا h2 و یا .... استفاده کرده و در کل آنالیز های کامل سایت می تونی از سایت های معروفی همچون :

http://www.woorank.com

http://www.seositecheckup.com/

استفاده کنید ....

موفق باشید .

مهدی ;)

ویرایش شده در توسط M3hdi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در طراحی وب بایدی وجود نداره :دی ... تگ H1 با قاعده جدید طراحی وب "HTML5 و CSS3 " میتوانید هزار تا هم بزاری در صفحه اول بدون هیچ مشکلی ....

اگر قوانین کدنویسی و سئو رو رعایت نکنین براتون بایدی وجود نداره اما اگر بخوایین رعایت کنین همش میشه باید و یکی از قدیمی ترین قوانین اینه که از یک عدد h1 استفاده بشه در هر صفحه و برای عنوان مطالب باید از h2 استفاده بشه ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده صحبت بالای خودم پس میگیرم .... الان داشتم همین عنوان تو گوگل جستجو می کردم و همچنین ساختار تگهای Section و H1 و ... که به این نتیجه رسیدم حق با شماست .... فقط یک H1 در یک صفحه { آدم پیروز کسی که اشتباه خودش بپزیره :دی }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم