• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
baharmf93

خطای 404 در آدرس های فارسی

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام
دوستان چطور ممکنه ادرس تمام دسته ها توی PC خطای ۴۰۴ میده ولی تو گوشی که وارد میشی به راحتی نشون میده؟
آدرس های فارسی تو دسته اینطوریه
البته آدرس های فارسی پست ها اکی هست
خیلی عجیبه :/

اومدم یک بار تمام افزونه ها رو غیرفعال کردم ولی دیدم مشکل هست، قالب هم عوض کردم باز این مشکل هست، وردپرس هم اخرین ورژن رو دارم

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. توی گوشی برید به قسمت privacy و کش مرورگر موبایلتون رو خالی کنید.

توی دسکتاپ هم ctrl +f5 بزنید. ببینید، کدومش مشکل داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، فرحان گفته است :

سلام. توی گوشی برید به قسمت privacy و کش مرورگر موبایلتون رو خالی کنید.

توی دسکتاپ هم ctrl +f5 بزنید. ببینید، کدومش مشکل داره.

هم در گوشی و هم در دسکتاپ به شکل private تست کردم و به همون شکل که گفتم نشون میده، در گوشی بدون خطای ۴۰۴ ولی در دسکتاپ خطای ۴۰۴

حتی با دستگاه های مختلف تست شد

توی کنسول گوگل هم دسته ها رو خطای ۴۰۴ گرفته درحالی که چنین دسته هایی وجود دارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو برای بررسی بزارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، farhad.in گفته است :

آدرس سایتتون رو برای بررسی بزارید.

http://hessnegar.ir/عکس-پروفایل/

وقتی میرید خطای ۴۰۴ هست ولی همین عکس پروفایل توی منو بالا هست و اونجا هم برید میبینید که ادرس ها فرقی نداره ولی یکی ۴۰۴ میده اون یکی پست ها رو نشون میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل قبلا برای یکی دیگه از کاربرا هم اتفاق افتاده بود یه جستجو کنید اون تاپیک رو پیدا می کنید. اگه اشتباه نکنم پرمالینک ها رو رفرش کرده بود.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، فرحان گفته است :

این مشکل قبلا برای یکی دیگه از کاربرا هم اتفاق افتاده بود یه جستجو کنید اون تاپیک رو پیدا می کنید. اگه اشتباه نکنم پرمالینک ها رو رفرش کرده بود.

موفق باشید.

پیدا نکردم، جستجو زیاد انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم

اگر منظورتون این هست که پیوندهای یکتا رو یک بار به حالت ساده ببریم و دوباره به حالت دلخواه تنظیم کنیم، این کار رو هم کردم ولی بازم خطا موجوده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، baharmf93 گفته است :

پیدا نکردم، جستجو زیاد انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم

اگر منظورتون این هست که پیوندهای یکتا رو یک بار به حالت ساده ببریم و دوباره به حالت دلخواه تنظیم کنیم، این کار رو هم کردم ولی بازم خطا موجوده

سلام و درود

 

مشکل خاصی نیست.

این کد رو توی فایل functions.php قالبتون زیر اولین

<?php

بذارید.

add_action('init', function() {
	
if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) {
	
	$_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);
	$_SERVER['PATH_INFO']   = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']);

}
	
});

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

مشکل خاصی نیست.

این کد رو توی فایل functions.php قالبتون زیر اولین


<?php

بذارید.


add_action('init', functuon() {
	
if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) {
	
	$_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);
	$_SERVER['PATH_INFO']   = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']);

}
	
});

 

موفق باشید

تشکر

گذاشتم و بعد از <?php هم بود ولی دیگه بعدش هیچ آدرسی باز نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، baharmf93 گفته است :

تشکر

گذاشتم و بعد از <?php هم بود ولی دیگه بعدش هیچ آدرسی باز نشد

درود مجدد

 

کد زیر رو قرار بدید دیگه قطعا مشکل حل میشه.

add_action('init', function() {
	
if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) {
	
	$_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);
	$_SERVER['PATH_INFO']   = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']);

}
	
}, 0);

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

کد زیر رو قرار بدید دیگه قطعا مشکل حل میشه.


add_action('init', function() {
	
if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) {
	
	$_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);
	$_SERVER['PATH_INFO']   = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']);

}
	
}, 0);

 

موفق باشید

خیلیییی ممنون :)

حل شد

این کد چی کار میکنه؟

اگر ممکنه یک توضیح میدید مشکل از چی هست

خیلی ممنون باز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

این کد چی کار میکنه؟

این تاپیک رو مطالعه کنید متوجه میشید کد داره چیکار میکنه.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری