• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohamad7072

مشکل با لوگو فروشگاه

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید 

من قالب فروشگاهی top commerce رو نصب کردم فقط یه مشکلی دارم با این قالب اونم اینه که لوگو خود قالب به صورت عکس هست و من میخوام یه نوشته باشه چی کار باید بکنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود میتونید از این کد استفاده کنید ، فقط باید ظاهرش رو خودتون شخصی سازی کنید .

                <div class="logo">
				<h1 class="site-title">
                       <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home">
                        <?php bloginfo( 'name' ); ?>
                        </a>
                        </h1>
                        <?php $description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $description || is_customize_preview() ) : ?>
                        <p class="site-description">
                            <?php echo $description; /* WPCS: xss ok. */ ?>
                        </p>
                </div>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو باید داخل header.php کپی کنم درسته؟؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئنید هیچ تنظیماتی نداره؟؟؟ اگه نداره باید کد جایگذاری کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 23 دقیقه قبل، TAnar گفته است :

مطمئنید هیچ تنظیماتی نداره؟؟؟ اگه نداره باید کد جایگذاری کنید

بله تنظیماتش مربوط به عکس هست نمیشه متن گذاشت به جاش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

بله تنظیماتش مربوط به عکس هست نمیشه متن گذاشت به جاش

به کدنویسی آشنایی دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در 1 دقیقه قبل، TAnar گفته است :

به کدنویسی آشنایی دارید؟

نه زیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

کسی نبود جواب بده؟؟؟

سلام . خب کد بالا رو جایگذاری کردید ؟؟ جایگذاری کنید اگه مشکلی بود در خدمتیم .

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام . خب کد بالا رو جایگذاری کردید ؟؟ جایگذاری کنید اگه مشکلی بود در خدمتیم .

 

بله جاگذاری کردم اما وقتی جاگذاری می کنم سایت دیگه کلا بالا نمیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 34 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

بله جاگذاری کردم اما وقتی جاگذاری می کنم سایت دیگه کلا بالا نمیاد

  <div class="logo">
				<h1 class="site-title">
                       <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home">
                        <?php bloginfo( 'name' ); ?>
                        </a>
                        </h1>
                       
                        <p class="site-description">
                            توضیح کوتاه
                        </p>
                </div>

این کد تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

  <div class="logo">
				<h1 class="site-title">
                       <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home">
                        <?php bloginfo( 'name' ); ?>
                        </a>
                        </h1>
                       
                        <p class="site-description">
                            توضیح کوتاه
                        </p>
                </div>

این کد تست کنید

این کد چینش سایت رو به هم ریخته ولی جواب میده اگه میشه یکم راهنماییم کنید کد رو تغییر بدیم درست بشه مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یه راهنمایی بکنید گیرم خدایی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه چینش سایت بهم نریزه باید ، استایل دهی کنید ، اگر امکانش براتون نیست میتونید به دوستی این کار رو بسپارید . 

اگر کسی نبود به بنده پیام بدید تا کمکتون کنم ، پیروز باشید . 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری