• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mohamad7072

مشکل با لوگو فروشگاه

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید 

من قالب فروشگاهی top commerce رو نصب کردم فقط یه مشکلی دارم با این قالب اونم اینه که لوگو خود قالب به صورت عکس هست و من میخوام یه نوشته باشه چی کار باید بکنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود میتونید از این کد استفاده کنید ، فقط باید ظاهرش رو خودتون شخصی سازی کنید .

                <div class="logo">
				<h1 class="site-title">
                       <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home">
                        <?php bloginfo( 'name' ); ?>
                        </a>
                        </h1>
                        <?php $description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $description || is_customize_preview() ) : ?>
                        <p class="site-description">
                            <?php echo $description; /* WPCS: xss ok. */ ?>
                        </p>
                </div>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو باید داخل header.php کپی کنم درسته؟؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئنید هیچ تنظیماتی نداره؟؟؟ اگه نداره باید کد جایگذاری کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 23 دقیقه قبل، TAnar گفته است :

مطمئنید هیچ تنظیماتی نداره؟؟؟ اگه نداره باید کد جایگذاری کنید

بله تنظیماتش مربوط به عکس هست نمیشه متن گذاشت به جاش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

بله تنظیماتش مربوط به عکس هست نمیشه متن گذاشت به جاش

به کدنویسی آشنایی دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در 1 دقیقه قبل، TAnar گفته است :

به کدنویسی آشنایی دارید؟

نه زیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

کسی نبود جواب بده؟؟؟

سلام . خب کد بالا رو جایگذاری کردید ؟؟ جایگذاری کنید اگه مشکلی بود در خدمتیم .

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام . خب کد بالا رو جایگذاری کردید ؟؟ جایگذاری کنید اگه مشکلی بود در خدمتیم .

 

بله جاگذاری کردم اما وقتی جاگذاری می کنم سایت دیگه کلا بالا نمیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 34 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

بله جاگذاری کردم اما وقتی جاگذاری می کنم سایت دیگه کلا بالا نمیاد

  <div class="logo">
				<h1 class="site-title">
                       <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home">
                        <?php bloginfo( 'name' ); ?>
                        </a>
                        </h1>
                       
                        <p class="site-description">
                            توضیح کوتاه
                        </p>
                </div>

این کد تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

  <div class="logo">
				<h1 class="site-title">
                       <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home">
                        <?php bloginfo( 'name' ); ?>
                        </a>
                        </h1>
                       
                        <p class="site-description">
                            توضیح کوتاه
                        </p>
                </div>

این کد تست کنید

این کد چینش سایت رو به هم ریخته ولی جواب میده اگه میشه یکم راهنماییم کنید کد رو تغییر بدیم درست بشه مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یه راهنمایی بکنید گیرم خدایی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه چینش سایت بهم نریزه باید ، استایل دهی کنید ، اگر امکانش براتون نیست میتونید به دوستی این کار رو بسپارید . 

اگر کسی نبود به بنده پیام بدید تا کمکتون کنم ، پیروز باشید . 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری