madidi

ساختن دیوی به شکل کلمه L

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من همیشه واسه وردپرس که قالب مینویسم یه  مشکل دارم 

توی تصویر زیر کامل توضیح دادم 

چطوری تو یه دیو بزرگ دو تا دیو تعریف کنیم یکی متن و یکی عکس و وقتی دیو عکس تموم شده متن ها بقیه جاهای دیو بزرگ تر پر کنند ؟؟؟

ممنون 

Untitled-1.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 39 دقیقه قبل، madidi گفته است :

سلام من همیشه واسه وردپرس که قالب مینویسم یه  مشکل دارم 

توی تصویر زیر کامل توضیح دادم 

چطوری تو یه دیو بزرگ دو تا دیو تعریف کنیم یکی متن و یکی عکس و وقتی دیو عکس تموم شده متن ها بقیه جاهای دیو بزرگ تر پر کنند ؟؟؟

ممنون 

Untitled-1.jpg

<div class="container">
    <div class="mask"><img src="33.jpg" /></div>
     <p>این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد این متن فقط جهت تست این قسمت میباشد و هیچ  ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد </p>
</div>

کد  html بالا رو استفاده میکنیم 

و بعد استایل زیرو تو css براش مینویسیم 

.container
    {
        
		width:50%;
    }
    
    .mask
    {
        position: relative;
        float: right;
        clear: none;
        right: -3px;
        top: -3px;
        background-color: #F00;
        width: 70%;
        height: 200px;
    }
	.mask img{width:100%;height:100%;}

خودم جواب خودمو دادم ! 

بقیه دوستان هم اگه براشون سوال بود استفاده کنن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Negar7
      سلام خوبین؟
      من میخوام کد html رو توی فایل ننویسم و بجاش آدرس URL اون رو بنویسیم، قطعه کدی که بتونه کدهای html رو مثلا از ادرس site.ir/poshe/negar.html بخونه هست؟
      اینجوری میخوام این قطعه کد html رو هر جا ااستفاده میکنم راحت قابل تغییر باشه از یکجا
      اساتید راهنمایی کنن لطفا
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.