• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
RaymondDragon

عدم محو شدن دکمه دانلود در نبود مقدار آن

8 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان...

من از تابع get_post_meta برای ایجاد جعبه دانلود استفاده کردم ولی مشکلی که داره هنگامی مقدار آن در دکمه دانلود وجود نداشته باید محو بشه یعنی لینک دانلود نباشه دکمه نمایش ندهد...

قبلا توی پوسته دیگه کد نویسی کردم کار می کرد ولی الان هر کاری می کنم این مشکل حل نمیشه...

اینم کد زیر:

                     <?php if(get_post_meta( $post->ID, '480','720','1080', true )) : ?>
                     <section class="well well-sm">
                       <span class="label label-danger">جعبه دانلود</span> <span class="label label-danger">بخش فیلم</span>
                       <div class="box1">
                         <div class="list-group">
                            <span class="list-group-item list-group-item-danger">
                              <a href="<?php $key="1080"; echo get_post_meta( $post->ID, $key, true ); ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 1080p</a> 
                              <a href="<?php $key="720"; echo get_post_meta( $post->ID, $key, true ); ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 720p</a> 
                              <a href="<?php $key="480"; echo get_post_meta( $post->ID, $key, true ); ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 480p</a> 
                              <h5>زیرنویس فیلم (همه کیفیت ها)</h5>
                            </span>
                          </div>
                       </div>
                     </section>
                   <?php endif; ?>

 

ممنون میشم جواب بدید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

<?php
$_480 = get_post_meta($post->ID, '480', true);
$_720 = get_post_meta($post->ID, '720', true);
$_1080 = get_post_meta($post->ID, '1080', true);
if(!empty($_480) || !empty($_720) || !empty($_1080)) : ?>
<section class="well well-sm">
<span class="label label-danger">جعبه دانلود</span> <span class="label label-danger">بخش فیلم</span>
<div class="box1">
 <div class="list-group">
	<span class="list-group-item list-group-item-danger">
	<?php if(!empty($_1080)) { ?>
	  <a href="<?php echo $_1080; ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 1080p</a>
	<?php } if(!empty($_720)) { ?>
	  <a href="<?php echo $_720; ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 720p</a>
	<?php } if(!empty($_480)) { ?>
	  <a href="<?php echo $_480; ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 480p</a> 
	<?php } ?>
	  <h5>زیرنویس فیلم (همه کیفیت ها)</h5>
	</span>
  </div>
</div>
</section>
<?php endif; ?>

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 


<?php
$_480 = get_post_meta($post->ID, '480', true);
$_720 = get_post_meta($post->ID, '720', true);
$_1080 = get_post_meta($post->ID, '1080', true);
if(!empty($_480) || !empty($_720) || !empty($_1080)) : ?>
<section class="well well-sm">
<span class="label label-danger">جعبه دانلود</span> <span class="label label-danger">بخش فیلم</span>
<div class="box1">
 <div class="list-group">
	<span class="list-group-item list-group-item-danger">
	<?php if(!empty($_1080)) { ?>
	  <a href="<?php echo $_1080; ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 1080p</a>
	<?php } if(!empty($_720)) { ?>
	  <a href="<?php echo $_720; ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 720p</a>
	<?php } if(!empty($_480)) { ?>
	  <a href="<?php echo $_480; ?>" class="btn btn-danger btn-xs pull-left bt"><i class="fa fa-arrow-down" aria-hidden="true"></i>دانلود 480p</a> 
	<?php } ?>
	  <h5>زیرنویس فیلم (همه کیفیت ها)</h5>
	</span>
  </div>
</div>
</section>
<?php endif; ?>

 

موفق باشید

بازم درود...

اگه ۳۰ تا دکمه دانلود باشه باید همون شیوه کد بزنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را امتحان کردم و خطای زیر می دهد:

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

اگه ۳۰ تا دکمه دانلود باشه باید همون شیوه کد بزنم؟

بله.

نقل قول

د را امتحان کردم و خطای زیر می دهد

کد فوق ارور نداره حتما یه جایی رو خودتون اشتباه کردید توی جایگذاری که ارور میده.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کار کرد ممنون...

یه تیک کد { باید بردارم تا خطا رفع شه...

ویرایش شده در توسط RaymondDragon
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، RaymondDragon گفته است :

کار کرد ممنون...

خواهش میکنم.

پاینده باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خواهش میکنم.

پاینده باشید

سالاری داداش...:wub: کریسمس مبارک :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری