• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
unid_user

حذف مشخصه type
حذف مشخصه type در تگ های style و script

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من قالبم رو در w3c بررسی کردم و برای مشخصه type در تگ های style , script از قالب ایراد میگیره. با وجود اینکه من از wp_enqueue استفاده میکنم در فایل functions.php چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید قالبتون رو ببینم

در صورتی که w3c رو قبول ندارم کلا و ممکنه خطاهای بیخود و بی مورد زیاد بگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، masoudch گفته است :

سلام دوستان

من قالبم رو در w3c بررسی کردم و برای مشخصه type در تگ های style , script از قالب ایراد میگیره. با وجود اینکه من از wp_enqueue استفاده میکنم در فایل functions.php چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم.

ممنون

باسلام

خطاهای بیخود زیاد میگیره! هنوز نتونستن آنالیز رو به استاندارد برسونن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

تگ style رو چطوری با تابع wp_enqueue_style ایجاد میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

منظورم اینه که با استاندارد html5 دیگه از مشخصه type نباید در تگ های style و script استفاده کرد. این w3c هم درست میگه و البته فقط هشدار داده و خطا به حساب نیاورده. اما اگه فایل استاتیک باشه میتونم از مشخصه type در تگ هایی که گفتم استفاده نکنم ولی زمانی که با wp_enqueue استفاده میکنم دیگه نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

تگ style رو چطوری با تابع wp_enqueue_style ایجاد میکنید؟

سلام

wp_enqueue_style('stylename', get_template_directory_uri() . '/assets/css/stylename.css', array(), '1.0.0');

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، masoudch گفته است :

 


wp_enqueue_style('stylename', get_template_directory_uri() . '/assets/css/stylename.css', array(), '1.0.0');

 

درود مجدد

 

این تابع تگ link ایجاد میکنه و در تگ لینک هم اتریبیوت type مجاز هست.

صرفا برای تگ style و تگ script بدون src (اسکریپت اینلاین) اتریبیوت type مجاز نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

این تابع تگ link ایجاد میکنه و در تگ لینک هم اتریبیوت type مجاز هست.

صرفا برای تگ style و تگ script بدون src (اسکریپت اینلاین) اتریبیوت type مجاز نیست.

سپاس

پس چیکار کنم از چه تابعی استفاده کنم که تگ استایل رو ایجاد کنم و بطور کلی این مشکل رو چطوری حل کنم. میخوام صد در صد ولید باشه قالبم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، masoudch گفته است :

سپاس

پس چیکار کنم از چه تابعی استفاده کنم که تگ استایل رو ایجاد کنم و بطور کلی این مشکل رو چطوری حل کنم. میخوام صد در صد ولید باشه قالبم.

وردپرس در حال حاضر با توابع موجودش توانایی ایجاد تگ style و script این لاین رو نداره.

میتونید از اکشن wp_head در فایل functions.php قالبتون استفاده کنید:

add_action('wp_head', function() { ?>
	<style>Your Style</style>
	<script>Your Script</script>
<?php });

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

میتونید از اکشن wp_head در فایل functions.php قالبتون استفاده کنید

یه پرسش دیگه هم دارم. اینکه وقتی من با استفاده از تابع wp_enqueue_style فایل های استایلم رو به قالب اضافه میکنم. و این تابع تگ link رو ایجاد میکنه. پس نباید توی قالب من اصلا تگ style وجود داشته باشه حتی تگ script چونکه فایل های اسکریپتی هم با همین تابع ایجاد میکنم. wp_enqueue_script ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

یه پرسش دیگه هم دارم. اینکه وقتی من با استفاده از تابع wp_enqueue_style فایل های استایلم رو به قالب اضافه میکنم. و این تابع تگ link رو ایجاد میکنه. پس نباید توی قالب من اصلا تگ style وجود داشته باشه حتی تگ script چونکه فایل های اسکریپتی هم با همین تابع ایجاد میکنم. wp_enqueue_script ؟

تابع wp_enqueue_script تگ script دارای src ایجاد میکنه یعنی تگ script هست ولی این لاین نیست از یه سورسی لود میشه اسکریپتش که توی این حالت type براش مجازه.

در مورد تگ style هم ممکنه پلاگین ها به روشی که گفتم تگ style رو به اکشن wp_head قلاب کرده باشند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری