• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yaali

ویرایش دسته ی خالی در این کد php

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من با این کد، محتویات 2 دسته رو فیلتر میکنم.

دسته اول و دسته دوم. وقتی دسته اول رو انتخاب میکنید، زبانه ای در زیر اون باز میشه و گزینه های مربوط به اون دسته رو نشون میده.

دسته دوم هم همینطور.

ولی مشکلم اینه که وقتی دسته ها خالی هم هستن و اصلا گزینه ای برای انتخاب ندارن، باز زبانه ی بازشو به نمایش در میاد.

من میخوام به جای اینکه زبانه ی بازشو زیرش ظاهر بشه ولی چیزی توش نباشه، اصلا به کلی نمایش داده نشه.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

					<option selected="" value="prepaid-list">دسته 1</option>
					<option value="none-paid-list">دسته 2</option>
				</select>
			</div>
			<select name="wc_elemanha_payment_plan" id="wc-d-se" style="width: 98%;margin:6px 1% ">
			<?php $pl_counter=0;$user_m_flag=0; foreach( WC_elemanhas_Plans_Manager::get_plans_for_product( $post->ID ) as $key => $plan ) :
			$check_user_m = $plan->get_user_m();
			$plan_pre_paid_value = $plan->get_plan_pre_paid();
			if($plan_pre_paid_value!='prepaid'){
				$plan_pre_paid_value='noneprepaid';
			}
			if($check_user_m==1){
				$user_m_active = 'on';
				$user_m_flag= 'on';
				$user_m_min=$plan->get_user_m_min();
				$user_m_max=$plan->get_user_m_max();
				if($user_m_min !='' && is_numeric($user_m_min)){
					$totalp=get_post_meta($post->ID,"_regular_price",TRUE);
					$user_m_min = ($user_m_min * $totalp) / 100;
					$user_m_max = ($user_m_max * $totalp) / 100;
				}
				
			}else{
				$user_m_active= 'off';
			}
			$pl_counter++;
			 ?>
				<option class="wc-elemanhas-payment-plan" data-target="<?php print $plan_pre_paid_value; ?>" data-id="<?php print $user_m_active; ?>"  <?php selected( $key, 0 ); ?> value="<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>" id="wc-elemanhas-payment-plan-<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>">
					  <?php echo esc_html( $plan->get_name() ); ?> 
				</option>
			<?php endforeach; ?>
			</select>
			<?php 
			if($pl_counter>1){
				$dep_m_style="display: none";
			}else{
				$dep_m_style="display: block";
			}
			if($user_m_flag=="on"):	
			 ?>
	

 

ویرایش شده در توسط yaali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

دقیقا متوجه نشدم چی به چیه.

بیشتر توضیح بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

دقیقا متوجه نشدم چی به چیه.

بیشتر توضیح بدید.

سلام

لینک زیر رو ببینید:

khabarnama.cloudsite.ir/fa/me/product/test/

حالت "بدون پیش پرداخت" رو انتخاب کنید. زیرش یه زبانه ی خالی میاد. میخوام جوری باشه که وقتی روشی وجود نداشت، زبانه ای نمایش داده نشه.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا نشون نده زبانه رو، یا یه پیامی بشه داد. مثلا "روشی یافت نشد"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی لینکی که دادید من اینو میبینم:

a.thumb.PNG.65fcec3bf3258aee74060501423166e7.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

توی لینکی که دادید من اینو میبینم:

 

درست شد

ببخشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مورد باید کد جاوا اسکریپتش ویرایش بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeeddeeas
      سلام دوستان سایت زیر رو ببینید digiexchange.net --------------- این سایت با وردپرس هست و تا جایی که میدونم پرداخت ها کلا خرید و فروش دستی انجام میشه اولا این محصولات مثل فروش بیت کوین رو با چه افزونه ای راه اندازی کردن 2- بعد از ثبت نام باید توسط مدیر اکانت تائید بشه تا بشه خرید و فروش انجام داد 3-بعد از ثبت نام باید مدارک اپلود بشه 4-هر وقت سفارش ثبت مکیشه مثلا بیت کوین مقداری از موجودی کم میشه تا 7 دقیقه فرصت پرداخت داری و بعد کنسل میشه و مو جودی برمیگرده به موجودی اصلی ممنون میشم راهنمایی کنید با چه افزونه هایی راه اندازی شده
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط mojtabavi07899
      سلام
      دنبال افزونه ای میگردم که بتوان به کاربران اعتبار داد وآنها بتوانند با این اعتبار به برگه ای خاص دسترسی داشته باشند و پس از هر بار ورود به آن برگه مقدار مشخصی از اعتبار آن ها کسر شود و پس از پایان اعتبار دیگر به آن صفحه دسترسی نداشته باشند در ضمن در صفحه ای بتوانند اعتبار باقی مانده خود را ببینند
      با تشکر