Monica

برگشت به روت در php

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چند فایل توو در توو دارم به شکل زیر 

public_html/file/myfile/myphp.php

من اگر بخوام myphp.php رو که آدرسش رو بالا دادم داخل functions.php قالبم include کنم یا در js بفرستم توو فوتر ، این آدرس رو چطور باید بدم؟ (سرعت عمل خیلی مهمه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حرکتی که معمولا انجام میشه این هست.یعنی به اون تعداد پوشه با dirname میریم عقب بعد آدرس میدیم

$file = dirname(dirname(dirname(dirname(__file__)))).'/file/myfile/myphp.php';
include_once($file);

 

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، lord_viper گفته است :

حرکتی که معمولا انجام میشه این هست.یعنی به اون تعداد پوشه با dirname میریم عقب بعد آدرس میدیم


$file = dirname(dirname(dirname(dirname(__file__)))).'/file/myfile/myphp.php';
include_once($file);

 

باسلام ،خیلی ممنونم

اگر بخوام در js , jq که داخل single.php ریختم استفاده کنم چطوری میشه. کد زیر در single.php هست


$(#content).load('public_html/myfile/myfile.php');

اینجا چطوری باید آدرس بدم که برگرده به روت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از ادرس url اون فایل استفاده کنید

$(#content).load('http://sitename/myfile/myfile.php');

 

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری