• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به تمامی عزیزان

من یک سایت وردپرسی زدم و به حالت وردپرس شبکه درآوردم فقط من یه سوال دارم به چه صورت من می توانم در تمامی سایت های ساخته شده و یا سایت هایی که بعدا ساخته می شود یک دسته بندی خاص داشته باشم ؟

 

میشه لطفا راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نیست کمکم کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالتون خیلی مشخص نیست.بیشتر توضیح بدین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، lord_viper گفته است :

سوالتون خیلی مشخص نیست.بیشتر توضیح بدین

من وردپرس شبکه نصب کردم یک سری سایت خودم ساختم و در ایندخ خم یکسری دیگه میخوام بسازم بعد دسترسی نویسنده رو می خوام به این سایت ها بدم که فقط بتونن نوشته اضافه کنن حالا من میخوام دسته بندی داخل نوشته ها در تمامی سایت هام یکسان باشند و زمانی که ساخته میشن این دسته بندی واحد برای همشون یکی باشه

البته می خوام اگر من زمانی دسته بندی از داشبورد شبکه تغییر دادم همه دسته های سایت ها هم تغییر کند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، farahani گفته است :

من وردپرس شبکه نصب کردم یک سری سایت خودم ساختم و در ایندخ خم یکسری دیگه میخوام بسازم بعد دسترسی نویسنده رو می خوام به این سایت ها بدم که فقط بتونن نوشته اضافه کنن حالا من میخوام دسته بندی داخل نوشته ها در تمامی سایت هام یکسان باشند و زمانی که ساخته میشن این دسته بندی واحد برای همشون یکی باشه

البته می خوام اگر من زمانی دسته بندی از داشبورد شبکه تغییر دادم همه دسته های سایت ها هم تغییر کند

لطفا این دو صفحه رو مطالعه بکنید : 

https://buddydev.com/wordpress-mu/want-global-categories-tags-taxonomies-across-wordpress-multisite-network/

و یک پلاگین : 

https://buddydev.com/plugins/mu-global-terms/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 دقیقه قبل، progpars.com گفته است :

ممنون خیلی لطف کردید همون کار رو کردم که شما فرستادید و درست شد ممنونم

یه سوال اگر بخوام برای هرسایت یه عکس به عنوان تصویر اواتار بزنن از چی استفاده کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php
  /*
    Plugin Name: Network Default Avatar
    Description:  This Plugin sets the default avatar network-wide
    */

    class Network_Default_Avatars {

    // configure these two variables
    static $name = "Network Default";  // text description of avatar... ie "Mystery Man"
    static $avatar = "http://example.com/default-avatar.png";  // URL of avatar

    function __construct() {

        // default avatar
        add_filter( 'avatar_defaults', array( $this, 'avatar_defaults' ) );
        add_filter( 'default_option_avatar_default', array( $this, 'default_avatar' ) ); 

    }

    // add to list of default avatars
    function avatar_defaults ($avatar_defaults) {
        $ib_avatar[self::$avatar] = self::$name;
        return array_merge( $ib_avatar,$avatar_defaults ); // Put our custom avatars on top
    }

    function default_avatar () {
        return self::$avatar;
    }

}

new Network_Default_Avatars();

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، progpars.com گفته است :

<?php
  /*
    Plugin Name: Network Default Avatar
    Description:  This Plugin sets the default avatar network-wide
    */

    class Network_Default_Avatars {

    // configure these two variables
    static $name = "Network Default";  // text description of avatar... ie "Mystery Man"
    static $avatar = "http://example.com/default-avatar.png";  // URL of avatar

    function __construct() {

        // default avatar
        add_filter( 'avatar_defaults', array( $this, 'avatar_defaults' ) );
        add_filter( 'default_option_avatar_default', array( $this, 'default_avatar' ) ); 

    }

    // add to list of default avatars
    function avatar_defaults ($avatar_defaults) {
        $ib_avatar[self::$avatar] = self::$name;
        return array_merge( $ib_avatar,$avatar_defaults ); // Put our custom avatars on top
    }

    function default_avatar () {
        return self::$avatar;
    }

}

new Network_Default_Avatars();

 

خیلی لطف کردیدد فقط میشه بگید این کد رو کجا اضافه کنم ببخشیدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید درست شد اصلا یادم نبود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      سلام دوستان
      میخواستم نقش دسته مادر در سئو بدونم!
      و اینکه برای دسته های اصلی چه چیزی قرار بدیم برای سئو بهتره!
    • توسط shayan201680
      سلام دوستان 
      من میخواستم دسته بندی رو از ادرس های سایتم به کمک افزونه Yoast حذف کنم اما یادم رفته چطوری این کار انجام میشد!
      کسی اگر بلده راهنمایی کنه لطفا... 
      مثال:
      www.xxx.com/category/news
      تبدیل شود به=
      www.xxx.com/news
    • توسط yousefamini
      سلام و عرض ادب
      دوستان من یک پست تایپ درست کردم . صفحه archive-download.php و single-download.php رو هم درست کردم .
      همه چیز در دو فایب بالا درسته . وقتی میخام برم تو یک دسته بندی از download صفحه آرشیو رو دیگه نمیخونه . محتویات رو درست بالا میاره اما قالب برگه archive.php رو میخونه .
      یعنی وقتی http://site.cpm/download_category/کامپیوتر   رو میزنم بجای اینکه آرشیو دنلود ها با قالب archive-download.php بالا بیاد با قالب archive.php  میاد .
      خواهش میکنم اگر کسی بلده راهنمایی کنه .
      تشکر
    • توسط saeeddeeas
      سلام 
      من میخوام دسته بندی هام به همون نام در ادرس دیده شوند مثلا 
      site.com/blog
      اما الان به شکل زیره 
      site.com/category/blog
    • توسط BenTo
      با سلام و خسته نباشید
      میخواستم بدونم طبق عکس زیر کد دسته بندی موضوعاتش که بین <ul> و <li> چیست ؟

      اگه کسی کد کاملشو هم داره ممنون میشم بفرسته
      مرسی