eskafild

سفید شدن برخی صفحات

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من یه پوسته نصب کردم باعث میشه نتونم کد پوسته و یا نصب افزونه ها با موفقیت انجام بشه

می ندازه صفحه ی سفید چه کنم؟

قالب هم اینه:

http://s2.picofile.com/file/7325884729/aksaya1_WP_temp_www_skin98_ir.zip.html

لازممه قالب نمی تونم یکی دیگه انتخاب کنم، چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز من قالبتون رو روي لوكال نصب كردم و مشكلي نداشت و كامل لود ميشه ..

مشكلتون دقيقا چيه ؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مثال می رم کدی رو از ویرایشگر ویرایش کنم می ره به صفحه ی خالی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مثال می رم کدی رو از ویرایشگر ویرایش کنم می ره به صفحه ی خالی

روی لوکال یا سرور؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مثال می رم کدی رو از ویرایشگر ویرایش کنم می ره به صفحه ی خالی

درود ;

توي لوكال مشكلي نداره ،

مشكل از قالب نيست ، احتمالا مشكل از وردپرستون هستش ، با قالب پيشفرض تست كنيد ببينيد بازم مشكل داره ؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی سرور

قالب های پیش فرض به خوبی کار می کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید انکودینگ functions.php قالبتون utf-8 نیست ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتی پوسته رو تغییر میدید مشکلی نیست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions.php قالبتون رو توی کامپیوتر ذخیره کنید .

بعد فرمتش رو از php به txt عوض کنید .

حالا با نوت پد بازش کنید و بعد گزینه ی ...save as رو بزنید .

حالا پایین قسمت encoding رو ببینید اگه utf-8 بود به ANSI تغییرش بدید .

دوباره فرمت فایل رو به .php برگردونید و فای رو در پوشه ی پوسته تون آپلود کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل functions.php قالبتون رو توی کامپیوتر ذخیره کنید .

بعد فرمتش رو از php به txt عوض کنید .

حالا با نوت پد بازش کنید و بعد گزینه ی ...save as رو بزنید .

حالا پایین قسمت encoding رو ببینید اگه utf-8 بود به ANSI تغییرش بدید .

دوباره فرمت فایل رو به .php برگردونید و فای رو در پوشه ی پوسته تون آپلود کنید .

ANSI بود خودش!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ANSI بود خودش!

شما یه کاری کن محتویات درون فایل functions.php قالبت رو بصورت پلاگین در سایت قرار بده به این صورت :

<?php
/*
Plugin Name: Functionality Plugin
Plugin URI: http://www.wp-parsi.com/
Description: Moves most functions away from functions.php
Version: 1.0
License: GPL2
*/
محتوای فایل شما
?>

کدی که در بالا مشاهده می‌کنین کدی هستش که با اضافه‌کردن اون به یه فایل PHP و ذخیره کردن اون، برای شما یه پلاگین با نام Functionality Plugin درست میکنه. حالا شما به راحتی می‌تونین با افزودن هرکدی که دوس دارین به این فایل دیگه از رفتن به سراغ فایل functions.php موجود در پوشه پوسته قالب جلوگیری کنین و اگه قالب‌تون رو هم تغییر دادین دیگه مشکلی واسه تنظیمات‌تون پیش نیاد؛ حتی می‌تونین به راحتی با زدن یک کلید همه این تنظیمات رو غیرفعال‌شون کنین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا د اد گفت معتبر نیست!

آقا فک کنم از بحث داریم منحرف میشیما :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پوشه روت یا پوشه خود پوسته فایل error_log دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب تا حدودی ویرایش شد

تست کنید

aksaya1-WP-Parsi.zip

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا عجيبه !! من قالب اولي شما رو توي سرور هم تست كردم ولي اصلا چنين مشكلي نبود و همه چيز درست بود ..

من فكر ميكنم اصلا مشكل از قالب نيستش ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب تا حدودی ویرایش شد

تست کنید

ممنون گویا مشکلش حل شد با این قالب!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری