bartarinfun

مشکل در ریسپانسیو نبودن جعبه دانلود

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من جعبه دانلود ساختم از طریق این آموزش

https://goo.gl/ajeCTv

همه چی درسته فقط مشکل اینه که ریسپانسیو نیست وقتی با گوشی نگاه می کنم فقط نوشته های جعبه هستش و استایلش از بین رفته مثل عکس زیر

 

 

12.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، bartarinfun گفته است :

من جعبه دانلود ساختم از طریق این آموزش همه چی درسته فقط مشکل اینه که ریسپانسیو نیست وقتی با گوشی نگاه می کنم فقط نوشته های جعبه هستش و استایلش از بین رفته مثل عکس زیر

 

لینک سایت لطفا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید استایل مدنظر رو توی حالت گوشی کپیش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون این دامنه آموزشی هست میخوام کل ایرادات رو رفع کنم بعد سایت اصلی رو براساس رفع شدن ایرادات راه اندازی کنم

چون بعد از راه اندازی سایت اصلی نمیخوام مشکلات الان رو داشته باشم

http://bartarfilm.gigfa.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 56 دقیقه قبل، yaali گفته است :

باید استایل مدنظر رو توی حالت گوشی کپیش کنید

متاسفانه بلد نیستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، bartarinfun گفته است :

متاسفانه بلد نیستم

من تست کردم مشکلی نداره

استایل قبلی روی گوشیتون کش (ذخیره) شده.

باید کش گوشیتون رو پاک کنید تا درست نمایش بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، yaali گفته است :

من تست کردم مشکلی نداره

استایل قبلی روی گوشیتون کش (ذخیره) شده.

باید کش گوشیتون رو پاک کنید تا درست نمایش بده

بله درسته ممنون از شما

فقط جعبه دانلود از کادر در گوشی میزنه بیرون کدوم کد باید ویرایش بشه.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، bartarinfun گفته است :

فقط جعبه دانلود از کادر در گوشی میزنه بیرون کدوم کد باید ویرایش بشه.

 

باید عرض رو تغییر بدید.

مثلا برای عرض 50% کادر، مثل تصویر پیوست میشه.

اگه خواستید اینجوری بشه، فایلی که آپلود کردم رو از توی هاست، توی پوشه ی قالبتون کپی کنید.

 

50percent.png

style.css

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه اون قالب قبلیم با مشکلاتی همراه بود که تو این پست مشکلات رو گفتم ولی درست نشد عوضش کردم

تو قالب جدید هر کاری میکنم باکس دانلود باعث بهم خوردن سایت میشه ولی کد رو در قسمت single.php قرار میدم

از این آموزش استفاده کردم

کد single.php سایت رو قرار میدم کسی تونست کمک کنه

ممنون

<?php get_header(); ?>
<div class="wrapper2">
<div class="pagebody">
<?php if(mfamo_option('breadcrumbs') == 'on') { mfamo_breadcrumbs(); } ?>
<?php get_template_part('inc/temp/buy'); ?>
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('top_single_widgets') ) : ?><?php endif; ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="posts">
<div class="title">
<div class="right">
<h2><a title="<?php the_title_attribute(); ?>" rel="bookmark" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="info">
<span>دسته بندی : <?php the_category(__(' ، ','kubrick')) ?></span>
<span>تاریخ : <?php the_time(__('l j F Y','kubrick')) ?></span>
<?php edit_post_link(__(' ویرایش ',''),'<span>','</span>'); ?>
</div><!-- info -->
</div><!-- right -->
<?php if(mfamo_option('sharing') == 'on') { ?>
<div class="social">
<span class="icon"></span>
<ul>
<li><a class="fb" title="فیسبوک" rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=<?php the_permalink(); ?>"></a></li>
<li><a class="gp" title="گوگل پلاس" rel="nofollow" target="_blank" href="http://plus.google.com/share?url=<?php the_permalink(); ?>"></a></li>
<li><a class="tw" title="تویتر" rel="nofollow" target="_blank" href="http://twitter.com/home?status=<?php the_permalink(); ?>"></a></li>
</ul>
</div><!-- social -->
<?php } ?>
</div><!-- title -->
<div class="body">
<?php the_content(""); ?>
<?php get_template_part('inc/meta/default'); ?>
<?php get_template_part('inc/meta/manual'); ?>
<?php get_template_part('inc/meta/old'); ?>
<?php $option_meta = mfamo_option('ads_single');if (!empty($option_meta)) { ?>
<div class="ads_single">
<?php echo $option_meta; ?>
</div>
<?php } ?>
</div>	
<!-- body -->
<?php if(mfamo_option('star_ratings') == 'on') { ?>
<div class="star_ratings">
<div class="txt">چه امتیازی می دهید؟</div>
<?php if( function_exists("mfamo_star_ratings") ) : print mfamo_star_ratings($pid); endif; ?>
</div><!-- star_ratings -->
<?php } ?>
<div class="shortlink">
<span>لینک کوتاه</span>
<a title="<?php the_title_attribute(); ?>" href="<?php echo get_bloginfo('url')."/?p=".$post->ID; ?>"><?php echo get_bloginfo('url')."/?p=".$post->ID; ?></a>
</div><!-- information -->
<div class="information">
<div class="inforight">
<div class="the_views"><?php if(function_exists('the_views')) { ?><?php the_views(); ?> مشاهده<?php } else { ?>-<?php } ?></div>
<div class="comments_link"><?php comments_popup_link('0 دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه'); ?></div>
</div><!-- inforight -->
<div class="infoleft">
<a class="more" href="<?php bloginfo('url'); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">صفحه اصلی</a>
<div class="like">
<?php if(function_exists('like_counter_p')) { like_counter_p(''); } ?>
<?php if(function_exists('dislike_counter_p')) { dislike_counter_p(''); }?>
</div><!-- like -->
</div><!-- infoleft -->
</div><!-- information -->
</div><!-- posts -->
<?php endwhile; endif; ?>
<?php get_template_part( 'inc/temp/buy2' ); ?>
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('bottom_single_widgets') ) : ?><?php endif; ?>
<?php if(mfamo_option('related') == 'on') { ?>
<div class="posts related">
<div class="titles">مطالب مشابه</div>
<ul>
<?php $related = get_posts( array( 'category__in' => wp_get_post_categories($post->ID), 'numberposts' => 5, 'post__not_in' => array($post->ID) ) ); if( $related ) foreach( $related as $post ) { setup_postdata($post); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php } wp_reset_postdata(); ?>
</ul>
</div><!-- related -->
<?php } ?>
<div class="posts tags">
<div class="titles">برچسب ها</div>
<div class="body">
<h3><?php the_tags(' ','  '); ?></h3>
<?php if(has_tag()){ echo ' '; }else { echo '<p style="font:13px Yekan,tahoma">این مطلب بدون برچسب می باشد.</p>';}?>
</div>
</div>
<?php if(mfamo_option('comments') == 'on') { ?>
<div class="comments" id="comments">
<div class="titles">
<span>دیدگاه کاربران<span>
<i>انتشار یافته : <?php echo comments_number('0', '1', '%' );?>
<?php if ( $mfamo_unapproved_comments >= 0 ) { echo ' - در انتظار بررسی : ' . $mfamo_unapproved_comments; } ?>
</i>
</div>
<div class="body">
<?php comments_template(); ?>
</div><!-- body -->
</div><!-- comments -->
<?php } ?>
</div><!-- pagebody -->
<?php get_sidebar(); ?>
</div><!-- wrapper -->
<?php get_footer(); ?>
	

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جا گذاریش رو درست کردم فقط دو تا مشکل کوچیک مونده کمکم کنید لطفا"

وقتی فایل css رو قرار میدم این قسمت کادر بندی میشه دور نوشته عکسش رو قرار دادم

1.jpg.dbd043c623100e4b0bbc6c7c80ab0623.jpg

و مشکل بعدی اینه که در قسمت باکس دانلود باکس باید به شکل زیر بیاد

4.png.4262c0e8484106a25f16cf4130441dc6.png

ولی به شکل زیر میاد

2.jpg.73706ef32047ddca7b93fdbce7b52886.jpg

همه مراحل رو هم رفتم چه کا کنم؟؟؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری