• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mehdi Bolourian

نمایش همه ی مطالب وبسایت در Single

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و احترام خدمت دوستان

من از یک کاستوم پست خاص استفاده میکنم در قالب خودم ، توی برگه page مختص به اون کاستوم پست همه چیز درسته و بدون هیج مشکلی 10 تا از آخرین پست ها نمایش داده میشه ولی وقتی روی یه مطلب کلیک میکنم تا محتوای اون مطلب رو بخونم همه ی مطالب وبسایت زیر هم با محتوای کامل به نمایش در میان ،  توی انحمن هم گشتم چیزی پیدا نکردم

 

 <?php $args = array('post_type' => 'article'); ?>
                    <?php $loop = new WP_Query($args); ?>
                    <?php while ($loop->have_posts()) : $loop->the_post(); ?>
                        <div class="col-xs-12 col-md-12">
                            <article class="articlePar post-<?php the_ID(); ?>">
                                <figure>
                                    <?php the_post_thumbnail('article-post-size', array('class' => 'img-responsive aligncenter')); ?>        </figure>
                                <header>
                                    <h2 class="articlePostH "><?php the_title(); ?></h2>
                                    <header>
                                        <p>
                                            <?php the_content(); ?>
                                        </p>
                                        <span class="small detArt"> تاریخ انتشار : 7 دی <span>
</aticle>
                        </div>
                    <?php endwhile; ?>
                    <?PHP wp_reset_query(); ?>

این کد single-article من هست ، ولی همه چیز رو نشون میده

ممنونم کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php 
get_header(); 

while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
                        <div class="col-xs-12 col-md-12">
                            <article class="articlePar post-<?php the_ID(); ?>">
                                <figure>
                                    <?php the_post_thumbnail('article-post-size', array('class' => 'img-responsive aligncenter')); ?>        </figure>
                                <header>
                                    <h2 class="articlePostH "><?php the_title(); ?></h2>
                                    </header>
                                        <p>
                                            <?php the_content(); ?>
                                        </p>
                                        <span class="small detArt"> تاریخ انتشار : <?php the_time('F j, Y'); ?><span>
</aticle>
                        </div>
                    <?php endwhile;
                 get_footer(); ?>

 

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و وقت بخیر

ممنونم درست شد ، خیلی خیلی تشکر

ولی میشه لطفا بهم توضیح بدین که چرا اینوری درست میشه ؟ 

من تو حالت قبل هم پست های مربوط به article رو میگیرفتم ولی همشون رو نشون میداد ؟

ربطی به the_id داره یا کلا چیز دیگه ای هستش ؟ مربوط به گلوبال ها هستش که ID رو میفرسته تا فیلتر کنه ؟ 

اینو ممنون میشم توضیح بدین 

 

و یک سوال  دیگه ، بعد از حلقه while که شرطش وجود پس هستش ، اون دو نقطه چیه ؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

<?php 
get_header(); 

while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
                        <div class="col-xs-12 col-md-12">
                            <article class="articlePar post-<?php the_ID(); ?>">
                                <figure>
                                    <?php the_post_thumbnail('article-post-size', array('class' => 'img-responsive aligncenter')); ?>        </figure>
                                <header>
                                    <h2 class="articlePostH "><?php the_title(); ?></h2>
                                    </header>
                                        <p>
                                            <?php the_content(); ?>
                                        </p>
                                        <span class="small detArt"> تاریخ انتشار : <?php the_time('F j, Y'); ?><span>
</aticle>
                        </div>
                    <?php endwhile;
                 get_footer(); ?>

 

سلام و وقت بخیر

ممنونم درست شد ، خیلی خیلی تشکر

ولی میشه لطفا بهم توضیح بدین که چرا اینوری درست میشه ؟ 

من تو حالت قبل هم پست های مربوط به article رو میگیرفتم ولی همشون رو نشون میداد ؟

ربطی به the_id داره یا کلا چیز دیگه ای هستش ؟ مربوط به گلوبال ها هستش که ID رو میفرسته تا فیلتر کنه ؟ 

اینو ممنون میشم توضیح بدین 

 

و یک سوال  دیگه ، بعد از حلقه while که شرطش وجود پس هستش ، اون دو نقطه چیه ؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/19/2018 at 00:33، Mehdi Bolourian گفته است :

سلام و وقت بخیر

ممنونم درست شد ، خیلی خیلی تشکر

ولی میشه لطفا بهم توضیح بدین که چرا اینوری درست میشه ؟ 

من تو حالت قبل هم پست های مربوط به article رو میگیرفتم ولی همشون رو نشون میداد ؟

ربطی به the_id داره یا کلا چیز دیگه ای هستش ؟ مربوط به گلوبال ها هستش که ID رو میفرسته تا فیلتر کنه ؟ 

اینو ممنون میشم توضیح بدین 

 

و یک سوال  دیگه ، بعد از حلقه while که شرطش وجود پس هستش ، اون دو نقطه چیه ؟ 

باسلام

شما با کدتون عملا یک کوئری جدید ایجاد کردید ، وقتی در تک نوشته با نام خوده پست تایپ هستید که دیگه نباید new بگیرید!

وردپرس تشخیص میده شما مقصودتون کدوم پست تایپ هست و مطلب همون رو میاره . 

 

بعد از دونقطه اطلاعات درخواستی هست ، the post 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری