• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
augfr

محل قرار گیری کد php هر صحفه

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزیز

من میخواستم سک shortcode  به یک صحفه خاصی از سایتم قرار بدم کد  php  اون صحفه از کجا میتونم پیدا کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز لطف بزرگی میکنید راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

شورتکد رو داخل متن پست ها قرار میدن نه داخل کدهای PHP.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

شورتکد رو داخل متن پست ها قرار میدن نه داخل کدهای PHP.

 

موفق باشید

من تا حالا با CRM  کار نکردم میخواستم . من یک فرمی با فرم ساز  CRM  درست کردم وکدی که در انتها برای من ساخته باید در یک صحفه قرار بدمم که گفتند که این کد رادر داخل  PHP  قرار بده

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

شورتکد رو داخل متن پست ها قرار میدن نه داخل کدهای PHP.

 

موفق باشید

پس  shotcode  در داخل هر صحفه ای میخوهم استفاده کنم قرار بدم........

ممنون بزرگوار از راهنماییتون

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

اگر کدی که افزونه داده با فرمت زیر هست:

[shortcode]

باید داخل متن پست ها یا متن برگه ها استفاده بشه.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 43 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

اگر کدی که افزونه داده با فرمت زیر هست:


[shortcode]

باید داخل متن پست ها یا متن برگه ها استفاده بشه.

 

موفق باشید

آقا مهران این کدی که فرم ساز  crm  دیدار به من داده :

<iframe src="https://app.didar.me/form/6042d2cb-78c8-46b8-8c47-b1b4218a16ea" style="width: 295px; border: 0px none; margin-top: 2em; overflow: hidden; height: 378px;"></iframe>

این من داخل خوده صحفه قرار دادم چیزی نمایش نداد؟؟

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

این من داخل خوده صحفه قرار دادم چیزی نمایش نداد؟؟

این کد آیفریم هستش.

همون داخل کدهای قالب باید قرارش بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 7 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

این کد آیفریم هستش.

همون داخل کدهای قالب باید قرارش بدید.

سلامی مجدد

یعنی منظورتون داخل هر page ی که میخوام استفاده کنم قرار بدم ؟؟

 

ویرایش شده در توسط augfr
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

یعنی منظورتون داخل هر page ی که میخوام استفاده کنم قرار بدم ؟؟

اصلا یه کاری میکنیم کدی آیفریم رو شورتکدش میکنیم که بتونید توی هر جا استفاده کنید.

ابتدا کد زیر رو داخل فایل functions.php قالبتون دقیقا زیر اولین

<?php

قرار بدید.

add_shortcode('myframe', function() {
	return '<iframe src="https://app.didar.me/form/6042d2cb-78c8-46b8-8c47-b1b4218a16ea" style="width: 295px; border: 0px none; margin-top: 2em; overflow: hidden; height: 378px;"></iframe>';
});

 

سپس شما توی متن هر صفحه یا پستی خواستی این آیفریم رو بذاری کافیه بنویسی

[myframe]

بعدش این آیفریم برات لود میشه.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

اصلا یه کاری میکنیم کدی آیفریم رو شورتکدش میکنیم که بتونید توی هر جا استفاده کنید.

ابتدا کد زیر رو داخل فایل functions.php قالبتون دقیقا زیر اولین


<?php

قرار بدید.


add_shortcode('myframe', function() {
	return '<iframe src="https://app.didar.me/form/6042d2cb-78c8-46b8-8c47-b1b4218a16ea" style="width: 295px; border: 0px none; margin-top: 2em; overflow: hidden; height: 378px;"></iframe>';
});

 

سپس شما توی متن هر صفحه یا پستی خواستی این آیفریم رو بذاری کافیه بنویسی


[myframe]

بعدش این آیفریم برات لود میشه.

 

موفق باشید

ممنون دوست عزیز فرم لود شد خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، augfr گفته است :

ممنون دوست عزیز فرم لود شد خیلی ممنون

خواهش میکنم.

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری