Monica

php
بستن دسترسی کاربران در یک دایرکتوری php خاص

6 پست در این موضوع قرار دارد

ضمن عرض سلام و وقت بخیر

من یک دایرکتوری php در مسیر زیر دارم

sitename.com/table/mytable.php

میخوام فقط خودم توو هاست خودم بتونم ازش استفاده کنم (با ajax و php بتونم فراخوانیش کنم) و اگر کاربر لینک رو مستقیم زد توو بروزر یا توو هاست خودش اینکلود کرد دسترسی نداشته باشه .

چطوری باید اینکارو انجام بدم؟ خیلی سرچ کردم و فقط به این نتیجه رسیدم با define میشه ولی راهش رو بلد نیستم.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام
خیلی کار می‌تونید انجام بدید.

۱) تعریف توکن اختصاصی برای خودتون.

۲) بررسی صفحه‌ای که درخواست از اون ارسال شده (در صورتی که صفحه‌ی درخواست کننده غیر از سایت شما بود ارور بدهد).

روش تعریف ثابت هم بدین صورت هست در صحفه ایندکس یا کانفیگ خود (در کل فایلی که در همه صفحات لود میشود) تعریف می‌کنید و یک شرط میگذارید که اگر این ثابت تعریف شده بود کدها اجرا بشه و در غیر این صورت ارور عدم دسترسی بده. دقیقا کاری که در بخش افزونه‌های وردپرس انجام میدیم.

// کدی که در وردپرس برای جلوگیری از دسترسی مستقیم استفاده میکنیم
defined('ABSPATH') || exit('No Direct Access.');

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، farhad.in گفته است :

سلام
خیلی کار می‌تونید انجام بدید.

۱) تعریف توکن اختصاصی برای خودتون.

۲) بررسی صفحه‌ای که درخواست از اون ارسال شده (در صورتی که صفحه‌ی درخواست کننده غیر از سایت شما بود ارور بدهد).

روش تعریف ثابت هم بدین صورت هست در صحفه ایندکس یا کانفیگ خود (در کل فایلی که در همه صفحات لود میشود) تعریف می‌کنید و یک شرط میگذارید که اگر این ثابت تعریف شده بود کدها اجرا بشه و در غیر این صورت ارور عدم دسترسی بده. دقیقا کاری که در بخش افزونه‌های وردپرس انجام میدیم.


// کدی که در وردپرس برای جلوگیری از دسترسی مستقیم استفاده میکنیم
defined('ABSPATH') || exit('No Direct Access.');

 

باسلام ، ممنونم با htaccess حل شد .

کاربر میخوره به ارور 403 ، فقط یک سوال اینکه چطور میتونم هدایتش کنم به اروری که خودم درست کردم؟

منبع پاسخ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 6 دقیقه قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام ، ممنونم با htaccess حل شد .

کاربر میخوره به ارور 403 ، فقط یک سوال اینکه چطور میتونم هدایتش کنم به اروری که خودم درست کردم؟

منبع پاسخ

دقیقا چه کدی قرار دادید؟
Deny from all ??

ویرایش شده در توسط farhad.in
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 57 دقیقه قبل، farhad.in گفته است :

دقیقا چه کدی قرار دادید؟
Deny from all ??

بله 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کد زیر در فایل htaccess. خود استفاده کنید.

ErrorDocument 403 /YOUR_PAGE.php

بجای YOUR_PAGE.php آدرس صفحه دلخواه خودتون رو قرار بدهید. داخل این صفحه می‌توانید پیغام خطای خود را قرار دهید.

ویرایش شده در توسط farhad.in
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط reza_yki
      سلام من نیاز به کسی دارم که بتونه یه صفحه ساز (page builder) برای قالب وردپرس از پایه طراحی کنه
      و کدها رو به صورت فیلم برام توضیح بده ( فیلم آموزشی ) و داخلش امکانات زیر قرار داده بشه:
      افزودن نامحدود لایه یا همون row و کاملا شبیه به کاری که کامپوزر میکنه با قابلیلت درگ کردن لایه ها، ویرایش، حذف و احتمالا امکان کپی و پیست از یه لایه برای استفاده در لایه دیگه. و کار بعدی اینه که یکی دوتا براش شورتکد (element) بزنید مثلا یکی این باشه که بشه ادیتور اضافه کنید بهش (ویرایشگر پیشفرض وردپرس).  یکی دیگشم نمایش یک دسته خاص با تنظیماتی مانند تعداد پست، رنگ عنوان و دسته مورد نظر برای فهمیدن نحوه ارتباط و غیره تا با توجه به اون من شورتکد های خودمو طراحی کنم توضیح کامل در انتها داده میشه. می خوام کاربر انتخاب کنه که از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنه یا از صفحه ساز ما همچنین امکان استفاده در page و post رو هم داشته باشه. امکان دیگه این که کاربر بتونه برای خودش تو این لایه ها یه widget area اضافه کنه تا از ابزارک ها پیشفرض یا غیره هم استفاده کنه.  
      منظور از شورت کد اینه که طرف بعد از ایجاد row المنت هایی که من طراحی کردم رو داخلش قرار بده می خوام این قسمت طوری آموزش داده بشه که بتونم المنت های خودمو براش توسعه بدم
      توضیح: دلیل این کار اینه که من می تونم با ویژال کامپوزر المنت های اختصاصی ام رو بهش اضافه کنم ولی سنگینی این افزونه باعث شده که منصرف بشم از این کار.
       
      نکته: نمی خوام به صورت پلاگین باشه باید مستقیم به قالب وصل بشه و همچنین باید کاملا سبک باشه
      نکته 2: طوری طراحی بشه که اگر کاربر بعدا قالب رو حذف کرد محتوا از بین نره یا مخدوش نشون داده نشه
      نکته 3: ظاهر کار مهم نیست خودم اون قسمت رو درست میکنم

      اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم

      ممنون
    • توسط yaali
      سلام
      کد زیر مال افزونه visual composer هست. میخوام بذارم داخل قالب برگه ی اصلی.
      وقتی میذارمش، عمل نمیکنه و خود کد رو نشون میده.
      چیکارش کنیم؟
      [vc_row][vc_column width="5/6"][rev_slider_vc alias="slider1"][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="7198" img_size="320x390 (Width x Height)" add_caption="yes" alignment="center" style="vc_box_rounded"][/vc_column][/vc_row]  تصویر ضمیمه رو ببینید
      ممنون از همه
       

    • توسط milad93
      سلام و عرض ادب. 
      بنده به تازگی هاست وب سایتم را تغییر داده ام. ولی بعد از تغییر در حال حاضر وب سایت به خوبی لود می شود ولی مقالات یا صفحه پست ها ارور 
      This page isn’t working
      charbzaban.com is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
      می دهند و اخرین پاسخ پشتیبان این هست: 
      این مورد را می باید از بخش لاگ های خطای سایت خود از بخش Site Summary / Statistics / Logs بررسی نمایید. در حال حاضر خطای لینک زیر مشاهده می شود، لطفا بررسی نمایید:
      https://paste.ubuntu.com/26504469/
      بنده هیچ تسلطی به برنامه نویسی ندارم و ممنون می شوم اگر کسی می تواند این کار را انجام دهد و هزینه آن را دریافت نماید. (وب سایت Charbzaban.com) متشکرم
    • توسط yaali
      سلام
      من با این کد، محتویات 2 دسته رو فیلتر میکنم.
      دسته اول و دسته دوم. وقتی دسته اول رو انتخاب میکنید، زبانه ای در زیر اون باز میشه و گزینه های مربوط به اون دسته رو نشون میده.
      دسته دوم هم همینطور.
      ولی مشکلم اینه که وقتی دسته ها خالی هم هستن و اصلا گزینه ای برای انتخاب ندارن، باز زبانه ی بازشو به نمایش در میاد.
      من میخوام به جای اینکه زبانه ی بازشو زیرش ظاهر بشه ولی چیزی توش نباشه، اصلا به کلی نمایش داده نشه.
      امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
      <option selected="" value="prepaid-list">دسته 1</option> <option value="none-paid-list">دسته 2</option> </select> </div> <select name="wc_elemanha_payment_plan" id="wc-d-se" style="width: 98%;margin:6px 1% "> <?php $pl_counter=0;$user_m_flag=0; foreach( WC_elemanhas_Plans_Manager::get_plans_for_product( $post->ID ) as $key => $plan ) : $check_user_m = $plan->get_user_m(); $plan_pre_paid_value = $plan->get_plan_pre_paid(); if($plan_pre_paid_value!='prepaid'){ $plan_pre_paid_value='noneprepaid'; } if($check_user_m==1){ $user_m_active = 'on'; $user_m_flag= 'on'; $user_m_min=$plan->get_user_m_min(); $user_m_max=$plan->get_user_m_max(); if($user_m_min !='' && is_numeric($user_m_min)){ $totalp=get_post_meta($post->ID,"_regular_price",TRUE); $user_m_min = ($user_m_min * $totalp) / 100; $user_m_max = ($user_m_max * $totalp) / 100; } }else{ $user_m_active= 'off'; } $pl_counter++; ?> <option class="wc-elemanhas-payment-plan" data-target="<?php print $plan_pre_paid_value; ?>" data-id="<?php print $user_m_active; ?>" <?php selected( $key, 0 ); ?> value="<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>" id="wc-elemanhas-payment-plan-<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>"> <?php echo esc_html( $plan->get_name() ); ?> </option> <?php endforeach; ?> </select> <?php if($pl_counter>1){ $dep_m_style="display: none"; }else{ $dep_m_style="display: block"; } if($user_m_flag=="on"): ?>