Monica

php
بستن دسترسی کاربران در یک دایرکتوری php خاص

6 پست در این موضوع قرار دارد

ضمن عرض سلام و وقت بخیر

من یک دایرکتوری php در مسیر زیر دارم

sitename.com/table/mytable.php

میخوام فقط خودم توو هاست خودم بتونم ازش استفاده کنم (با ajax و php بتونم فراخوانیش کنم) و اگر کاربر لینک رو مستقیم زد توو بروزر یا توو هاست خودش اینکلود کرد دسترسی نداشته باشه .

چطوری باید اینکارو انجام بدم؟ خیلی سرچ کردم و فقط به این نتیجه رسیدم با define میشه ولی راهش رو بلد نیستم.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام
خیلی کار می‌تونید انجام بدید.

۱) تعریف توکن اختصاصی برای خودتون.

۲) بررسی صفحه‌ای که درخواست از اون ارسال شده (در صورتی که صفحه‌ی درخواست کننده غیر از سایت شما بود ارور بدهد).

روش تعریف ثابت هم بدین صورت هست در صحفه ایندکس یا کانفیگ خود (در کل فایلی که در همه صفحات لود میشود) تعریف می‌کنید و یک شرط میگذارید که اگر این ثابت تعریف شده بود کدها اجرا بشه و در غیر این صورت ارور عدم دسترسی بده. دقیقا کاری که در بخش افزونه‌های وردپرس انجام میدیم.

// کدی که در وردپرس برای جلوگیری از دسترسی مستقیم استفاده میکنیم
defined('ABSPATH') || exit('No Direct Access.');

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، farhad.in گفته است :

سلام
خیلی کار می‌تونید انجام بدید.

۱) تعریف توکن اختصاصی برای خودتون.

۲) بررسی صفحه‌ای که درخواست از اون ارسال شده (در صورتی که صفحه‌ی درخواست کننده غیر از سایت شما بود ارور بدهد).

روش تعریف ثابت هم بدین صورت هست در صحفه ایندکس یا کانفیگ خود (در کل فایلی که در همه صفحات لود میشود) تعریف می‌کنید و یک شرط میگذارید که اگر این ثابت تعریف شده بود کدها اجرا بشه و در غیر این صورت ارور عدم دسترسی بده. دقیقا کاری که در بخش افزونه‌های وردپرس انجام میدیم.


// کدی که در وردپرس برای جلوگیری از دسترسی مستقیم استفاده میکنیم
defined('ABSPATH') || exit('No Direct Access.');

 

باسلام ، ممنونم با htaccess حل شد .

کاربر میخوره به ارور 403 ، فقط یک سوال اینکه چطور میتونم هدایتش کنم به اروری که خودم درست کردم؟

منبع پاسخ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 6 دقیقه قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام ، ممنونم با htaccess حل شد .

کاربر میخوره به ارور 403 ، فقط یک سوال اینکه چطور میتونم هدایتش کنم به اروری که خودم درست کردم؟

منبع پاسخ

دقیقا چه کدی قرار دادید؟
Deny from all ??

ویرایش شده در توسط farhad.in
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 57 دقیقه قبل، farhad.in گفته است :

دقیقا چه کدی قرار دادید؟
Deny from all ??

بله 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کد زیر در فایل htaccess. خود استفاده کنید.

ErrorDocument 403 /YOUR_PAGE.php

بجای YOUR_PAGE.php آدرس صفحه دلخواه خودتون رو قرار بدهید. داخل این صفحه می‌توانید پیغام خطای خود را قرار دهید.

ویرایش شده در توسط farhad.in
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sitefy
      سلام،
      در حال ساخت یک قالب آموزشی هستم. در صفحات دوره، لیست دوره ها رو قرار دادیم که کاربر ( بعد از شرایطی ) بر روی محتوا و درس مورد نظرش کلیک کنه و صفحه به قسمت ویدیوپلیر اسکرول بشه ولینک این درس با لینک قبلی جایگزین بشه ( با js ).
      مشکلمون در حقیقت اینه که اون  "بعد از شرایطی"  رو دقیقا نتونستیم اجرا کنیم. مشکل اینجاست که بعضی از درس های دوره رایگان هستند و همه کاربران ( چه خریدار و چه بازدیدکننده) میتوانند این ویدیو را ببینند. خریدار دوره نیز میتواند همه درس ها را ببیند. برای قرار دادن اطلاعات دروس در صفحه قالب ، از افزونه Advanced Custom Fields و قابلیت Nested Repeaters استفاده شده است. شرط هایی که قرار میدیم همش غلطه
      <ul class="course-accordion"> <?php if( have_rows('chapters') ): ?> <?php while( have_rows('chapters') ): the_row(); ?> <li class="accordion-option opened"> <div class="option-title"><?php the_sub_field('chapter'); ?></div> <div class="option-wrapper"> <ul class="option-items"> <?php if( have_rows('lessons') ): ?> <?php while( have_rows('lessons') ): the_row(); ?> <?php if( have_rows('lesson') ): ?> <?php while( have_rows('lesson') ): the_row(); ?> <li class="option-item"><a><?php if (the_sub_field('Lfree') == "True") { echo '1'; } else { echo '2'; } ?></a> <div class="pull-right"><span class="duration"></span><a href="#"><i class="zmdi zmdi-hc-2x"></i></a> </div> <a href="#"><?php echo the_sub_field('Lname'); ?></a></li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> </li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> Lfree برای هر درس تعیین شده که برای این قرار گرفته که اگه این درس رایگان بود لینکش قابل دسترسی باشه. مشکل اینجاست وقتی مقدار Lfree برای هر درس رو چاپ می کنیم یه عبارت مشخصه. بعد شرط if میزاریم که اگر مساوی با اون عبارت بود... اما همیشه شرط غلط اجرا میشه. بنظرم باید مربوط به حلقه while و اینجور چیزا باشه
      ممنون از پاسختون
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.