Monica

php
بستن دسترسی کاربران در یک دایرکتوری php خاص

6 پست در این موضوع قرار دارد

ضمن عرض سلام و وقت بخیر

من یک دایرکتوری php در مسیر زیر دارم

sitename.com/table/mytable.php

میخوام فقط خودم توو هاست خودم بتونم ازش استفاده کنم (با ajax و php بتونم فراخوانیش کنم) و اگر کاربر لینک رو مستقیم زد توو بروزر یا توو هاست خودش اینکلود کرد دسترسی نداشته باشه .

چطوری باید اینکارو انجام بدم؟ خیلی سرچ کردم و فقط به این نتیجه رسیدم با define میشه ولی راهش رو بلد نیستم.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام
خیلی کار می‌تونید انجام بدید.

۱) تعریف توکن اختصاصی برای خودتون.

۲) بررسی صفحه‌ای که درخواست از اون ارسال شده (در صورتی که صفحه‌ی درخواست کننده غیر از سایت شما بود ارور بدهد).

روش تعریف ثابت هم بدین صورت هست در صحفه ایندکس یا کانفیگ خود (در کل فایلی که در همه صفحات لود میشود) تعریف می‌کنید و یک شرط میگذارید که اگر این ثابت تعریف شده بود کدها اجرا بشه و در غیر این صورت ارور عدم دسترسی بده. دقیقا کاری که در بخش افزونه‌های وردپرس انجام میدیم.

// کدی که در وردپرس برای جلوگیری از دسترسی مستقیم استفاده میکنیم
defined('ABSPATH') || exit('No Direct Access.');

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، farhad.in گفته است :

سلام
خیلی کار می‌تونید انجام بدید.

۱) تعریف توکن اختصاصی برای خودتون.

۲) بررسی صفحه‌ای که درخواست از اون ارسال شده (در صورتی که صفحه‌ی درخواست کننده غیر از سایت شما بود ارور بدهد).

روش تعریف ثابت هم بدین صورت هست در صحفه ایندکس یا کانفیگ خود (در کل فایلی که در همه صفحات لود میشود) تعریف می‌کنید و یک شرط میگذارید که اگر این ثابت تعریف شده بود کدها اجرا بشه و در غیر این صورت ارور عدم دسترسی بده. دقیقا کاری که در بخش افزونه‌های وردپرس انجام میدیم.


// کدی که در وردپرس برای جلوگیری از دسترسی مستقیم استفاده میکنیم
defined('ABSPATH') || exit('No Direct Access.');

 

باسلام ، ممنونم با htaccess حل شد .

کاربر میخوره به ارور 403 ، فقط یک سوال اینکه چطور میتونم هدایتش کنم به اروری که خودم درست کردم؟

منبع پاسخ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 6 دقیقه قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام ، ممنونم با htaccess حل شد .

کاربر میخوره به ارور 403 ، فقط یک سوال اینکه چطور میتونم هدایتش کنم به اروری که خودم درست کردم؟

منبع پاسخ

دقیقا چه کدی قرار دادید؟
Deny from all ??

ویرایش شده در توسط farhad.in
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 57 دقیقه قبل، farhad.in گفته است :

دقیقا چه کدی قرار دادید؟
Deny from all ??

بله 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کد زیر در فایل htaccess. خود استفاده کنید.

ErrorDocument 403 /YOUR_PAGE.php

بجای YOUR_PAGE.php آدرس صفحه دلخواه خودتون رو قرار بدهید. داخل این صفحه می‌توانید پیغام خطای خود را قرار دهید.

ویرایش شده در توسط farhad.in
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!