• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام وخسته نباشید خدمت اساتید 

تفاوت بسته ی نصبی عادی که حجمش 6 مگه و بسته نصبی فوری با سریع که در فروشگاه ها موجوده و حجمشم 50-60 مگه چیه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

توی نصب عادی شما فقط سیستم وردپرس با دوتا قالب پیش فرض دارین بدون مطلب همین 

ولی توی بسته های نصب فوری که اغلب مخصوص فروشگاه های اینترنتی هستن شما علاوه بر نصب سیستم وردپرس و قالب مورد نظر .. افزونه ها و تمام تنظیمات مربوطه را نصب میکنید حتی توی بعضی از بسته های نصب کلی محصول هم هست به صورت پیش فرض ... کلی صحفه اماده با کلی عکس 

این بسته ها برای ادم های مبتدی هست و خیلی کاربردی هستش  

ویرایش شده در توسط hassannak
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه به همین صورت عمل میکنن و اینجور نصب ها برای پوسته های ووکامرس وردپرس هستش که کار باهاشون زیاد راحت نیست البت بعضی از پوسته های وردپرس هم مثل قالب صحیفه که تنظیمات زیادی داره من دیدم توی بعضی از سایت ها فایل نصب سریعش را میزارن برا دانلود همراه با افزونه های مورد نیازش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/28/2018 at 20:29، Jamal Poosti گفته است :

با سلام وخسته نباشید خدمت اساتید 

تفاوت بسته ی نصبی عادی که حجمش 6 مگه و بسته نصبی فوری با سریع که در فروشگاه ها موجوده و حجمشم 50-60 مگه چیه؟؟

اگر تازه با وردپرس آشنا شدید پیشنهاد من اینکه بسته آسان نصب را تهیه کنید که با نصبش براحتی با چند کلیک ساده قالب با تمامی تنظیمات بالا میاد!

اما اگر نصب آسان نگرید باید وردپرس را جدا نصب کنید و قالب را نصب کنید و تنظیمات قالب را درون ریزی کنید که اگر یکم حرفه ای نباشید به مشکل خواهید خورد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من بسته ی نصب اسان صحیفه رو دانلود کردم اما نمیدونم چجوری نصبش کنم داخل سایت سازندشم هیچی نزاشته 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:

15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.

 

این تاپیک به دلیل نقض قوانین انجمن بسته شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط علی آقا
      سلام چطور میشه آدرس یک  عکس رو پیدا کرد ودرمتن آن را اضافه کرد
      میخوام یک مطالب بنویسم که تصویر هم داشته باشه ممنون 
    • توسط alibashiri
      سلام دوستان
      لطفا در مورد آبشاری کردن این قالب کمک کنید
      برنامه هدر اینه
      <?php
      /**
       * The Header for our theme.
       * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="content">
       */
      ?><!DOCTYPE html>
      <html <?php language_attributes(); ?>>
      <head>
      <?php zerif_top_head_trigger(); ?>
      <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
      <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
      <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
      <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
      <?php wp_head(); ?>
      <?php zerif_bottom_head_trigger(); ?>
      </head>
      <?php if(isset($_POST['scrollPosition'])): ?>
          <body <?php body_class(); ?> onLoad="window.scrollTo(0,<?php echo intval($_POST['scrollPosition']); ?>)">
      <?php else: ?>
          <body <?php body_class(); ?> >
      <?php endif;
          zerif_top_body_trigger();
          
          /* Preloader */
          if(is_front_page() && !is_customize_preview() && get_option( 'show_on_front' ) != 'page' ):
       
              $zerif_disable_preloader = get_theme_mod('zerif_disable_preloader');
              
              if( isset($zerif_disable_preloader) && ($zerif_disable_preloader != 1)):
                  echo '<div class="preloader">';
                      echo '<div class="status">&nbsp;</div>';
                  echo '</div>';
              endif;    
          endif; ?>

      <div id="mobilebgfix">
          <div class="mobile-bg-fix-img-wrap">
              <div class="mobile-bg-fix-img"></div>
          </div>
          <div class="mobile-bg-fix-whole-site">

      <header id="home" class="header" itemscope="itemscope" itemtype="http://schema.org/WPHeader">
          <div id="main-nav" class="navbar navbar-inverse bs-docs-nav" role="banner">
              <div class="container">
                  <?php zerif_before_navbar_trigger(); ?>
                  <div class="navbar-header responsive-logo">
                      <button class="navbar-toggle collapsed" type="button" data-toggle="collapse" data-target=".bs-navbar-collapse">
                      <span class="sr-only"><?php _e('Toggle navigation','zerif-lite'); ?></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      <span class="icon-bar"></span>
                      </button>
                          <div class="navbar-brand" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization">
                              <?php
                              if( has_custom_logo() ) {
                                  the_custom_logo();
                              } else {
                              ?>
                                  <div class="site-title-tagline-wrapper">
                                      <h1 class="site-title">
                                          <a href=" <?php echo esc_url( home_url( '/' ) ) ?> ">
                                              <?php bloginfo( 'title' ) ?>
                                          </a>
                                      </h1>
                                      <?php
                                      $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
                                      if ( ! empty( $description ) ) : ?>
                                          <p class="site-description">
                                              <?php echo $description; ?>
                                          </p> <!-- /.site-description -->
                                      <?php elseif( is_customize_preview() ): ?>
                                      <p class="site-description"></p>
                                      <?php endif; ?>
                                  </div> <!-- /.site-title-tagline-wrapper -->
                              <?php } ?>
                          </div> <!-- /.navbar-brand -->
                      </div> <!-- /.navbar-header -->
                  <?php zerif_primary_navigation_trigger(); ?>
              </div> <!-- /.container -->
              <?php zerif_after_header_container_trigger(); ?>
          </div> <!-- /#main-nav -->
          <!-- / END TOP BAR -->
    • توسط bahador1988
      با سلام
      من یک سایت با وردپرس شبکه دارم.
      زمانی که با super admin از سایت اصلی login میشم (sitename.com/wp-login.php) و وارد قسمت سایتهای من میشم بروی هر یک از پیشخوان ها که کلیک میکنم به homepage همان بلاگ ریدایرکت می شود.
      ولی اگر از wp-login.php همان بلاگ login بشم(blogname.sitename.com/wp-login.php) بدون هیچ مشکلی وارد پیشخوان میشه. و بعد از این ورود مشکل همین بلاگ که از لوگین خودش استفاده کردم درسایتهای من حل میشه.
      کوکی ها را بررسی کردم دیدم وقتی از login همان بلاگ وصل میشم کوکی های زیر را ست میکند که بعداً میتونم وارد بشم که وقتی از سایت اصلی وارد میشم این کوکی ها ست نمی شود.


      [wp-settings-`BLOG_ID`] => libraryContent=browse&uploader=1&mfold=o
      [wp-settings-time-`BLOG_ID`] => 1396357222

      تمامی پلاگین ها هم غیر فعال کردم مشکل حل نشد.
    • توسط bahador1988
      با سلام
      من از یک پلاگین به اسم mailpoet استفاده میکنم. مهم نیست چه کاری انجام میده .
      ولی منوی تنظیماتش فقط برای ادمین نمایش داده می شود. می خوام ویرایشگر ها هم به تنطیمات این پلاگین دسترسی داشته باشند.
      چطور میشه این کار را از طریق کد انجام داد؟ تا حد امکان هم نمی خوام از پلاگین های تعیین دسترسی به پلاگین استفاده کنم و هم نمیخوام پلاگین را دستکاری کنم که بعد از بروز رسانی پلاگین مشکل پیش بیاد.
    • توسط bahador1988
      سلام
      میخواستم تو صفحات سایت امکان upload بزارم.
      کسی افزونه ای سراغ داره؟
      اگه عکسم crop کنه بهتره البته برای avatar نمی خوام.