• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
augfr

حذف نوار کناری در پست ها

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان ببخشید ی سوال دیگه داشتم میخواستم  نوار کناری در پست ها را حذف کنم و از 2 افزونه استفاده کردم جواب نداد ممکن راهنمایی کنید ؟؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام / آدرس وب سایت یا قالب رو بدید ؟ اینطوری متوجه نمیشم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، augfr گفته است :

اگر منظورتون سایدبار هستش باید از قسمت نمایش>ویرایش وارد باشید  فایل ایندکس خود را بازکنید

بعد از آن بروید به قسمتی بگردید که نوشته <?php get_sidebar ?> و این رو حذفش کنید

این راه اصولیش هستش که کلا با جایگاهش حذف میشه 

اگر نشد اطلاعات ورود بدید براتون انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 46 دقیقه قبل، Mehdi Bolourian گفته است :

اگر منظورتون سایدبار هستش باید از قسمت نمایش>ویرایش وارد باشید  فایل ایندکس خود را بازکنید

بعد از آن بروید به قسمتی بگردید که نوشته <?php get_sidebar ?> و این رو حذفش کنید

این راه اصولیش هستش که کلا با جایگاهش حذف میشه 

اگر نشد اطلاعات ورود بدید براتون انجام بدم

ممنون دوست عزیز مشکل حل شد فقط ی مسئله دیگه اگه ممکن وارد  لینک زیر شوید

http://mahakmoshaver.ir/site/2018/01/28/1091/

من میخواستم تمام صحفه ام شامل مطالبم بشود این مشکل چگونه حل کنم ؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@augfr

 

سلام 

زمانی که کد get_sidebar رو از صفحه حذف کردید باید تگ div اون رو هم حذف میکردید. که تگ اضافی تو صفحه چاپ نشه.

برای اینکه مطلب رو تمام عرض کنید از اونجایی که تو قالب سایت از بوت استرپ استفاده شده است لازم هست که کلاس های این تگ div رو تغییر بدید به این صورت:

 

از این حالت:

col-lg-9 col-md-9 col-sm-9 col-xs-12

به این حالت:

class="col-lg-12 col-md-12 col-sm-12 col-xs-12"

 

اگه متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

@augfr

 

سلام 

زمانی که کد get_sidebar رو از صفحه حذف کردید باید تگ div اون رو هم حذف میکردید. که تگ اضافی تو صفحه چاپ نشه.

برای اینکه مطلب رو تمام عرض کنید از اونجایی که تو قالب سایت از بوت استرپ استفاده شده است لازم هست که کلاس های این تگ div رو تغییر بدید به این صورت:

 


از این حالت:

col-lg-9 col-md-9 col-sm-9 col-xs-12

به این حالت:

class="col-lg-12 col-md-12 col-sm-12 col-xs-12"

 

اگه متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم.

ممنون بابت راهنماییتون دوست عزیز

من تاز کار هستم اگه ممکن راهنمایی کنید که این تگ div  تاخل کدوم فایل تغییر بدم ممنون میشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، augfr گفته است :

ممنون بابت راهنماییتون دوست عزیز

من تاز کار هستم اگه ممکن راهنمایی کنید که این تگ div  تاخل کدوم فایل تغییر بدم ممنون میشم.

خواهش میکنم.

کد سایدبار رو چطوری حذف کردید؟

فایل singl.php رو ویرایش کردید درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

خواهش میکنم.

کد سایدبار رو چطوری حذف کردید؟

فایل singl.php رو ویرایش کردید درسته؟

کلا کد داخل  sidbar.php حذف کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، augfr گفته است :

کلا کد داخل  sidbar.php حذف کردم

اینجوری دیگه کلا سایدبار هم اگه جای دیگه ای تو سایت داشته باشید حذف میشه.

کار جالبی نبوده. 

شما باید فایل single.php رو ویرایش می کردید.

همچین فایلی تو پوشه قالبتون دارید؟ اگه هست پیوست کنید تا براتون اصلاحش کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 42 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

اینجوری دیگه کلا سایدبار هم اگه جای دیگه ای تو سایت داشته باشید حذف میشه.

کار جالبی نبوده. 

شما باید فایل single.php رو ویرایش می کردید.

همچین فایلی تو پوشه قالبتون دارید؟ اگه هست پیوست کنید تا براتون اصلاحش کنم.

ممنون

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، m4xs051 گفته است :

اینجوری دیگه کلا سایدبار هم اگه جای دیگه ای تو سایت داشته باشید حذف میشه.

کار جالبی نبوده. 

شما باید فایل single.php رو ویرایش می کردید.

همچین فایلی تو پوشه قالبتون دارید؟ اگه هست پیوست کنید تا براتون اصلاحش کنم.

سلام و وقت بخیر 

من گفتم از داخل فایل index.php شما بیاید و دنبال Get_sidebar بگردید ، اون قطعه کد رو حذف کنید و تمام

بعدش میبایستی باید کد هایی که صفحه شمارو به 2 قسمت تقسیم کرده رو به تمام صفحه یا حذفش میکردید

( گفتم اگر ممکن هستش ، به من اطلاعات وب سایت درستش کنم )

باتشکر 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، Mehdi Bolourian گفته است :

سلام و وقت بخیر 

من گفتم از داخل فایل index.php شما بیاید و دنبال Get_sidebar بگردید ، اون قطعه کد رو حذف کنید و تمام

بعدش میبایستی باید کد هایی که صفحه شمارو به 2 قسمت تقسیم کرده رو به تمام صفحه یا حذفش میکردید

( گفتم اگر ممکن هستش ، به من اطلاعات وب سایت درستش کنم )

باتشکر 

سلام 

ساختار صفحه مقالات در وردپرس توسط فایل single.php که در قالب قرار میگیرد ایجاد می شود و قابل تغییر و ویرایش است و فکر نمیکنم ارتباطی به صفحه index.php داشته باشه.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 59 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

سلام 

ساختار صفحه مقالات در وردپرس توسط فایل single.php که در قالب قرار میگیرد ایجاد می شود و قابل تغییر و ویرایش است و فکر نمیکنم ارتباطی به صفحه index.php داشته باشه.

 

من فکر کردم میخواد از ایندکس حذفش کنه ، عذر میخوام

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، Mehdi Bolourian گفته است :

من فکر کردم میخواد از ایندکس حذفش کنه ، عذر میخوام

نه خواهش میکنم. اشکالی نداره.

آدرسی که پیوست کرده بودن آدرس نوشته ها بود.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری