vsg24

مشکل در انگلیسی کردن عدد در جعبه دانلود

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

مین میخوام اعداد توی این جعبه دانلودم انگلیسی بشن. لطف کنید بگید چی کار کنم؟

m434o9jyr9r2wu6oafbl.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فونت رمز فایل رو عوض کنید. اگر میخاهید کد قسمت مربوطه را اینجا بگذارید تا درستش کنم. ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد استیل این جعبه:


.dl2{
font-family: "B Yekan",Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
background: #FAFAFA;
border-radius:6px;
-moz-border-radius:6px;
-webkit-border-radius:6px;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
text-shadow:1px 1px 2px #c1c1c1;
border: 1px solid #c0c0c0;
width:500px;
padding:0;
margin:5px auto;
color: #000;
}
.dl2 a{
color:#000;
text-decoration:none;
border:none;
}
.dl2 ul{
list-style:none;
margin:15px 0;
padding:0;
}
.dl2 ul li{
padding:5px 32px 5px 5px;
list-style:none;
margin:5px 0;
font-size:12px;
color:#000000;
}
.dl2 ul li.size{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/12394736310320415204.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.dl{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/13450917471326439805.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.pass{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/69228514263677534465.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.boyka{
overflow:hidden;
background: #00bed3 url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/28758742168554192431.png') no-repeat center center;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
height:100px;
width:100px;
margin:-97px 0 0 20px;
float:left;
padding:0;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد استایل مورد نیاز نیست!

کد قسمت رمز فایل جعبه دانلود رو بزارید.( فقط همین قسمت رو بزارید که اگر قالب اختصاصی هست ریپ نشه ;) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="dl2">
<ul><li class="size">حجم فایل: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'size',true); ?></li><li class="dl"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a></li><li class="dl"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'password',true); ?>">رمز فایل: www.app4mobile.ir</a></li>
<li class="boyka"><img src="http://api.qrserver.com/v1/create-qr-code/?size=100x100&data=<?php the_permalink() ?>" alt="QR Code for <?php the_title_attribute(); ?>"/></li></ul>
</div>

کد رو که بالا گذاشتم اما به نظرم باید تو همون استایل ادیت شه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فارسی بودن اعداد به خاطر فونت b yekan هست

گزینه هایی که میخواهید فارسی نباشه

در یک span قرار دهید و استایل فونت انگلیسی بدهید


.dl {
font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فارسی بودن اعداد به خاطر فونت b yekan هست

گزینه هایی که میخواهید فارسی نباشه

در یک span قرار دهید و استایل فونت انگلیسی بدهید


.dl {
font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
}

ممنون. حل شد :lol:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..