• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
vsg24

مشکل در انگلیسی کردن عدد در جعبه دانلود

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

مین میخوام اعداد توی این جعبه دانلودم انگلیسی بشن. لطف کنید بگید چی کار کنم؟

m434o9jyr9r2wu6oafbl.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید فونت رمز فایل رو عوض کنید. اگر میخاهید کد قسمت مربوطه را اینجا بگذارید تا درستش کنم. ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد استیل این جعبه:


.dl2{
font-family: "B Yekan",Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
background: #FAFAFA;
border-radius:6px;
-moz-border-radius:6px;
-webkit-border-radius:6px;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
text-shadow:1px 1px 2px #c1c1c1;
border: 1px solid #c0c0c0;
width:500px;
padding:0;
margin:5px auto;
color: #000;
}
.dl2 a{
color:#000;
text-decoration:none;
border:none;
}
.dl2 ul{
list-style:none;
margin:15px 0;
padding:0;
}
.dl2 ul li{
padding:5px 32px 5px 5px;
list-style:none;
margin:5px 0;
font-size:12px;
color:#000000;
}
.dl2 ul li.size{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/12394736310320415204.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.dl{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/13450917471326439805.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.pass{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/69228514263677534465.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.boyka{
overflow:hidden;
background: #00bed3 url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/28758742168554192431.png') no-repeat center center;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
height:100px;
width:100px;
margin:-97px 0 0 20px;
float:left;
padding:0;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد استایل مورد نیاز نیست!

کد قسمت رمز فایل جعبه دانلود رو بزارید.( فقط همین قسمت رو بزارید که اگر قالب اختصاصی هست ریپ نشه ;) )

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<div class="dl2">
<ul><li class="size">حجم فایل: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'size',true); ?></li><li class="dl"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a></li><li class="dl"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'password',true); ?>">رمز فایل: www.app4mobile.ir</a></li>
<li class="boyka"><img src="http://api.qrserver.com/v1/create-qr-code/?size=100x100&data=<?php the_permalink() ?>" alt="QR Code for <?php the_title_attribute(); ?>"/></li></ul>
</div>

کد رو که بالا گذاشتم اما به نظرم باید تو همون استایل ادیت شه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فارسی بودن اعداد به خاطر فونت b yekan هست

گزینه هایی که میخواهید فارسی نباشه

در یک span قرار دهید و استایل فونت انگلیسی بدهید


.dl {
font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فارسی بودن اعداد به خاطر فونت b yekan هست

گزینه هایی که میخواهید فارسی نباشه

در یک span قرار دهید و استایل فونت انگلیسی بدهید


.dl {
font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
}

ممنون. حل شد :lol:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .