vsg24

مشکل در انگلیسی کردن عدد در جعبه دانلود

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

مین میخوام اعداد توی این جعبه دانلودم انگلیسی بشن. لطف کنید بگید چی کار کنم؟

m434o9jyr9r2wu6oafbl.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فونت رمز فایل رو عوض کنید. اگر میخاهید کد قسمت مربوطه را اینجا بگذارید تا درستش کنم. ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد استیل این جعبه:


.dl2{
font-family: "B Yekan",Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
background: #FAFAFA;
border-radius:6px;
-moz-border-radius:6px;
-webkit-border-radius:6px;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
text-shadow:1px 1px 2px #c1c1c1;
border: 1px solid #c0c0c0;
width:500px;
padding:0;
margin:5px auto;
color: #000;
}
.dl2 a{
color:#000;
text-decoration:none;
border:none;
}
.dl2 ul{
list-style:none;
margin:15px 0;
padding:0;
}
.dl2 ul li{
padding:5px 32px 5px 5px;
list-style:none;
margin:5px 0;
font-size:12px;
color:#000000;
}
.dl2 ul li.size{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/12394736310320415204.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.dl{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/13450917471326439805.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.pass{
background:url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/69228514263677534465.png') no-repeat right bottom;
}
.dl2 ul li.boyka{
overflow:hidden;
background: #00bed3 url('http://www.app4mobile.ir/wp-content/uploads/2013/01/28758742168554192431.png') no-repeat center center;
box-shadow: 0px 0px 5px #888;
height:100px;
width:100px;
margin:-97px 0 0 20px;
float:left;
padding:0;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد استایل مورد نیاز نیست!

کد قسمت رمز فایل جعبه دانلود رو بزارید.( فقط همین قسمت رو بزارید که اگر قالب اختصاصی هست ریپ نشه ;) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="dl2">
<ul><li class="size">حجم فایل: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'size',true); ?></li><li class="dl"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a></li><li class="dl"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'password',true); ?>">رمز فایل: www.app4mobile.ir</a></li>
<li class="boyka"><img src="http://api.qrserver.com/v1/create-qr-code/?size=100x100&data=<?php the_permalink() ?>" alt="QR Code for <?php the_title_attribute(); ?>"/></li></ul>
</div>

کد رو که بالا گذاشتم اما به نظرم باید تو همون استایل ادیت شه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فارسی بودن اعداد به خاطر فونت b yekan هست

گزینه هایی که میخواهید فارسی نباشه

در یک span قرار دهید و استایل فونت انگلیسی بدهید


.dl {
font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فارسی بودن اعداد به خاطر فونت b yekan هست

گزینه هایی که میخواهید فارسی نباشه

در یک span قرار دهید و استایل فونت انگلیسی بدهید


.dl {
font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif;
}

ممنون. حل شد :lol:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>