• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
wpress

اضافه کردن کد H1 به تایتل قالب

15 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر شما عزیزان
می خوام تایتل سایت رو h1 کنم ولی وقتی h1 به ابتدا و انتهای کد تایتل اضافه میکنم انجام نمیشه
مشکل چی است؟
 
<title><?php if (is_home()) { echo bloginfo('name'); } elseif (is_404()) { echo 'صفحه مورد نظر يافت نشد'; } elseif (is_category()) { echo 'آرشيو '; wp_title(''); } elseif ( is_day() || is_month() || is_year() ) { echo 'آرشيو '; wp_title(''); } else { echo wp_title(''); } ?></title>
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

اگر مظنورتون از تایتل همونیه که روی تب مرورگر مینویسه اونو نمیشه H1 کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

 

در 24 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

اگر مظنورتون از تایتل همونیه که روی تب مرورگر مینویسه اونو نمیشه H1 کرد.

درود بر شما
چرا نمیشه؟
خیلی از سایت ها تایتلشون H1 است
پس باید چیکار کنم؟

این سایت من است: دانلود فیلم و سریال
این سایت هم مثل از همین قالبی که من دارم استفاده کرده : dibamoviez.eu و تایتلش H1 است

ویرایش شده در توسط wpress
تکمیل کردن موضوع
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نقل قول

چرا نمیشه؟

من گفتم اون تایتلی رو که روی تب مرورگر مینویسه رو نمیشه H1 کرد.

وگرنه H1 رو میشه استفاده کنید توی کدهای قالبتون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

من گفتم اون تایتلی رو که روی تب مرورگر مینویسه رو نمیشه H1 کرد.

وگرنه H1 رو میشه استفاده کنید توی کدهای قالبتون.

عزیز میشه ، شما برو به صفحه اصلی این قالب dibamoviez.eu بعدش تو سورس نیگاه کن همون تایتل که تو تب مرورگر نوشته تو سورس مطلب H1 است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، wpress گفته است :

عزیز میشه ، شما برو به صفحه اصلی این قالب dibamoviez.eu بعدش تو سورس نیگاه کن همون تایتل که تو تب مرورگر نوشته تو سورس مطلب H1 است

اون عبارتی که داخل تگ title نوشته میشه روی تب مرورگر نمایش داده میشه.

diba.thumb.jpg.393689524e4e26b39770d22be63ef73a.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس اینه چیه که نوشته تایتل و H1 است؟

0.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، wpress گفته است :

پس اینه چیه که نوشته تایتل و H1 است؟

خوب این یه H1 هست داخل تگ body ربطی به اون چیزی که روی تب مرورگر نوشته نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با چه کدی میتونم مثل اون سایته همچین کاری کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتدای تگ body این کد رو بذارید.

 

<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 46 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

ابتدای تگ body این کد رو بذارید.

 


<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>

 

موفق باشید

الان امتحان میکنم
ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

ابتدای تگ body این کد رو بذارید.

 


<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>

 

موفق باشید

کد رو قرار دادم
حالا تو ادامه مطالبم دو تا H1  دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، wpress گفته است :

کد رو قرار دادم
حالا تو ادامه مطالبم دو تا H1  دارم

کد رو به این شکل قرار بدید.

<?php if(is_home() || is_front_page()) : ?>
<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>
<?php endif; ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 36 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کد رو به این شکل قرار بدید.


<?php if(is_home() || is_front_page()) : ?>
<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>
<?php endif; ?>

 

بسیار عالی
کارم راه افتاد
سپاس فراوان از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، wpress گفته است :

بسیار عالی
کارم راه افتاد
سپاس فراوان از شما

خواهش میکنم.

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری