wpress

اضافه کردن کد H1 به تایتل قالب

15 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر شما عزیزان
می خوام تایتل سایت رو h1 کنم ولی وقتی h1 به ابتدا و انتهای کد تایتل اضافه میکنم انجام نمیشه
مشکل چی است؟
 
<title><?php if (is_home()) { echo bloginfo('name'); } elseif (is_404()) { echo 'صفحه مورد نظر يافت نشد'; } elseif (is_category()) { echo 'آرشيو '; wp_title(''); } elseif ( is_day() || is_month() || is_year() ) { echo 'آرشيو '; wp_title(''); } else { echo wp_title(''); } ?></title>
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

اگر مظنورتون از تایتل همونیه که روی تب مرورگر مینویسه اونو نمیشه H1 کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

 

در 24 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

اگر مظنورتون از تایتل همونیه که روی تب مرورگر مینویسه اونو نمیشه H1 کرد.

درود بر شما
چرا نمیشه؟
خیلی از سایت ها تایتلشون H1 است
پس باید چیکار کنم؟

این سایت من است: دانلود فیلم و سریال
این سایت هم مثل از همین قالبی که من دارم استفاده کرده : dibamoviez.eu و تایتلش H1 است

ویرایش شده در توسط wpress
تکمیل کردن موضوع
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
نقل قول

چرا نمیشه؟

من گفتم اون تایتلی رو که روی تب مرورگر مینویسه رو نمیشه H1 کرد.

وگرنه H1 رو میشه استفاده کنید توی کدهای قالبتون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

من گفتم اون تایتلی رو که روی تب مرورگر مینویسه رو نمیشه H1 کرد.

وگرنه H1 رو میشه استفاده کنید توی کدهای قالبتون.

عزیز میشه ، شما برو به صفحه اصلی این قالب dibamoviez.eu بعدش تو سورس نیگاه کن همون تایتل که تو تب مرورگر نوشته تو سورس مطلب H1 است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، wpress گفته است :

عزیز میشه ، شما برو به صفحه اصلی این قالب dibamoviez.eu بعدش تو سورس نیگاه کن همون تایتل که تو تب مرورگر نوشته تو سورس مطلب H1 است

اون عبارتی که داخل تگ title نوشته میشه روی تب مرورگر نمایش داده میشه.

diba.thumb.jpg.393689524e4e26b39770d22be63ef73a.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس اینه چیه که نوشته تایتل و H1 است؟

0.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، wpress گفته است :

پس اینه چیه که نوشته تایتل و H1 است؟

خوب این یه H1 هست داخل تگ body ربطی به اون چیزی که روی تب مرورگر نوشته نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با چه کدی میتونم مثل اون سایته همچین کاری کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتدای تگ body این کد رو بذارید.

 

<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 46 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

ابتدای تگ body این کد رو بذارید.

 


<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>

 

موفق باشید

الان امتحان میکنم
ممنون از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

ابتدای تگ body این کد رو بذارید.

 


<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>

 

موفق باشید

کد رو قرار دادم
حالا تو ادامه مطالبم دو تا H1  دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، wpress گفته است :

کد رو قرار دادم
حالا تو ادامه مطالبم دو تا H1  دارم

کد رو به این شکل قرار بدید.

<?php if(is_home() || is_front_page()) : ?>
<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>
<?php endif; ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 36 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کد رو به این شکل قرار بدید.


<?php if(is_home() || is_front_page()) : ?>
<h1><a href="<?php echo home_url('/'); ?>" title="<?php echo bloginfo('name'); ?>"><?php echo bloginfo('name'); ?></a></h1>
<?php endif; ?>

 

بسیار عالی
کارم راه افتاد
سپاس فراوان از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، wpress گفته است :

بسیار عالی
کارم راه افتاد
سپاس فراوان از شما

خواهش میکنم.

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری