• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
rasivell

ساخت ليست موضوعات بر اساس حروف الفبا

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان

،

من امدم براي همه پست ها يه زمينه دلخواه قرار دادم به نام : نام مطلب

كه توي اين زمينه ، اسم انگليسي اون پست رو مينويسيم! ، قصدم اينه كه توي هر دسته يه جاي صفحه حروف الفباي انگليسي بزارم كه كاربر با توجه به موضوعي كه دنبالشه ، بياد و روي كلمه مد نظر كليك كنه ! [مثلا اگر مطلبي درباره نرم افزار Nero ميخواد روي كلمه N كيك كنه (حرف اول موضوع مد نظرش) ] و بعد يه كوئري بياد ليست تمامي مطالبي كه مقدار فيلد اون زمينه نام انگليسيشون ، اولش با اون كلمه N شروع مشه رو نشون بده! ساده :)

حالا من براي اينكه مثلا بخوام بر طبق مقدار اون زمينه سرچ كنم ، اين كد رو تهيه كردم:


<?php
$the_query = new WP_Query( array('cat' => 1,'showposts' => 10, 'meta_key' => 'name_matlab', 'meta_value_num' => '2') );
if ($the_query->have_posts()) :
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post();
the_title();
echo'<br />';
endwhile;
endif;
?>

سالمه و خوب كار ميكنه ولي حالا سوالات من و مشكلاتم:

1- اين كد من مياد با توجه مثلا به اون عددي كه بهش دادم يعني "2" سرچ ميكنه درحالي كه من ميخوام بياد بر حثب حرف اول اون فيلد زمينه دلخواه سرچ كنه! چطور بهش اين رو بگم كه حرف اولش رو لحاظ كنه! لطفا كدم رو برام ويرايش كنيد ممنو ميشم.

2- حالا مشكلم اينه كه نميدونم چطوري كلمه مورد نظر رو بيام به اين ليك كنم! يعني اينكه چطور خروجي اين مطلب رو لينك كنم به كلمه مورد نظر مثلا N كه وقتي روش كليك كشد نمايش داده بشه..؟

3- ميخوام وقتي روي كلمه مورد نظر كليك ميشه و ليست ميكنه پست هارو ، تو قالب page.php من نشونش بده و يا اينكه بتونم بهش يه قالب بسازم.. متشكرم

.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از تگ دوست داشتید استفاده کنید این افزونه رو تست کنید

http://wordpress.org/extend/plugins/multi-column-tag-map/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از تگ دوست داشتید استفاده کنید این افزونه رو تست کنید

http://wordpress.org...column-tag-map/

:mellow:

متشكر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:


<?php
add_filter( 'posts_where' , 'posts_where_c' );
function posts_where_c( $where ){
global $wpdb;
$nar_nam = 'n';
if((! empty($nar_pal)) && $nar_pal!='همه')
$where .= " AND ID IN (SELECT post_id FROM {$wpdb->postmeta} WHERE meta_key='name_matlab' AND meta_value like '$nar_nam%')";
//echo $where . "<br>";
return $where;
}
$the_query = new WP_Query( array('cat' => 1,'showposts' => 10, 'meta_key' => 'name_matlab') );
if ($the_query->have_posts()) :
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post();
the_title();
echo'<br />';
endwhile;
endif;
wp_reset_query();
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته شما یک مقدار پیچیدش کردی و الا نامک در واقع نام انگلیسی مطالبه که در مقع ارسال می شه احضارش کرد و نام مطلب رو به لاتین توش وارد کرد و با استفاده از کد پارسای عزیز هم جستجو رو انجام داد و کلمات هم به مطالب پیوند خورده باشند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

/

به به خيلي خوشحالم كه استايد همه حضور دارن اينجا و باعث دلگرميه..

پارسا جان ممنونم ازت ولي من اينو تست كردم مثل كدي بود كه من قرار دادم يعني فقط امد ليست اون مطالب رو نشون داد ولي ديگه مثلا يه كلمه از حروف الفبا بياد و بعد كه روش كليك ميكني بره تو يه صفحه ليستشون كنه نداشت و اينكه يه مشكل جديد هست من متوجه شدم:

من متوجه شدم كه هر وقت فقط اون فيلد نام اون مطلب رو پر ميكنم حالا مقدارش هر چي كه باشه ، اون رو ليست ميكنه اگر توي دسته گفته شده باشه ، و اصلا برسي نميكنه كه اون مقدار ايا برابر چيزي هستش كه طرف خواسته يا نه! مثلا من رفتم توي يه فيلد عدد 4 گذاشتم و توي يه مطلب ديگه به فيلد عدد 8 و توي يه مطلب ديگه حرف A رو گذاشتم و وقتي رفتم ليسشتون كردم ديدم چون هر 3 توي دسته با اي دي 1 بودن همه رو ليست كرد! در حالي كه مقدادير يكسان نبوده

ميگم ايمان جان دستت درد نكنه ، پارساي عزيز من اين ماسه اي رو كه اقا ايمان گفتن رو ازش خبر ندارم و اگر اين بهتره بگيد روي اين كار كنيم و ديگه من براش الكي زمينه دلخواه ايجاد نكنم، اگر اين بهتره بگيد همين رو انجام بدم متشكرم- البته فكر كنم منظور از نامك لاتين همون لينك مطلب باشه كه خب چون ما مطالب رو فارسي ارسال ميكنيم ميشه گفت اين قسمت هميشه فارسيه و با اعداد يوني كده و غير قابل خوندن! يا شايدم يه چيزيه كه من ازش خبر ندارم

.

ویرایش شده در توسط rasivell
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

/

به به خيلي خوشحالم كه استايد همه حضور دارن اينجا و باعث دلگرميه..

پارسا جان ممنونم ازت ولي من اينو تست كردم مثل كدي بود كه من قرار دادم يعني فقط امد ليست اون مطالب رو نشون داد ولي ديگه مثلا يه كلمه از حروف الفبا بياد و بعد كه روش كليك ميكني بره تو يه صفحه ليستشون كنه نداشت و اينكه يه مشكل جديد هست من متوجه شدم:

من متوجه شدم كه هر وقت فقط اون فيلد نام اون مطلب رو پر ميكنم حالا مقدارش هر چي كه باشه ، اون رو ليست ميكنه اگر توي دسته گفته شده باشه ، و اصلا برسي نميكنه كه اون مقدار ايا برابر چيزي هستش كه طرف خواسته يا نه! مثلا من رفتم توي يه فيلد عدد 4 گذاشتم و توي يه مطلب ديگه به فيلد عدد 8 و توي يه مطلب ديگه حرف A رو گذاشتم و وقتي رفتم ليسشتون كردم ديدم چون هر 3 توي دسته با اي دي 1 بودن همه رو ليست كرد! در حالي كه مقدادير يكسان نبوده

ميگم ايمان جان دستت درد نكنه ، پارساي عزيز من اين ماسه اي رو كه اقا ايمان گفتن رو ازش خبر ندارم و اگر اين بهتره بگيد روي اين كار كنيم و ديگه من براش الكي زمينه دلخواه ايجاد نكنم، اگر اين بهتره بگيد همين رو انجام بدم متشكرم- البته فكر كنم منظور از نامك لاتين همون لينك مطلب باشه كه خب چون ما مطالب رو فارسي ارسال ميكنيم ميشه گفت اين قسمت هميشه فارسيه و با اعداد يوني كده و غير قابل خوندن! يا شايدم يه چيزيه كه من ازش خبر ندارم

.

سلام

منظور از نامک خود نامکه در مقع ارسال از بالای صفحه روی لینک تنظیمات بزنید و در لیست باز شده نامک را تیکدار کنید تا احضار شودئ

نامک در حالت ابتدایی نام مطلب تحت فرمت ASCII است که موضوع بحث ما نیست ولی این نام را به صورت دستی از طریقی که عرض کردم می تونید تغییر بدید برای احضار از روی نام دو تا پیشنهاد دارم یا جدول بسازید که بیشتر به درد سایتهای ایستاتیک می خوره و در واقع باید دستی پیوندها را بریزید یا با استفاده از jquery مطالب را با سورت به نام احضار کنید حال اگر کسی I را زد اول Iman را ببینه و بعدش مثلا Ramin را احتمالا مخاطب می تونه تشخیص بده کدام منظورش بوده و در ضمن شما هم ضمن اینکه وقت زیادی را اتلاف این کار نمی کنید به بازدیدکنندگان با ارائه پیشنهاد های بیشتر امکان ماندگاری بیشتری در سایتتان می دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

/

متشكرم ايمان جان ولي حالا مساله رو من باز ميكنم تا پيشنهادي كه شما عزيزان ميديد و چيزي كه من ميخوام بيشتر روشن بشه...

يه سايت نقد گيم رو در نظر بگيريد ، يه مقاله منتشر ميكنه با نام : ( بازگشت قهرمان بزرگ Hitman ) حالا اگر توجه داشته باشيد و يا ديدده باشيد ، شايد اصلا اسم اون بازي توي عنوان نياد! و مثلا از كلمات اين چنين استفاده بشه: ورود به دنياي بزرگ و.. ،‌ در حالي كه مثلا مقاله هاي فوق مال بازي به نام Call Of Duty باشه!

خب اينجا چند مساله مطرح ميشه: 1- سئو خيلي مهمه و بايد عنوان مقاله با لينكش يكي باشه (پس پيشنهاد نامك منقضي ميشه چون نامك برابر با URL مطلب قرار ميگيره و عرض كردم كه امكان داره عنوان يه چيزي باشه كه هم اسم بازي نباشه و يا كلمات اضافي توش باشه و اين مساله نامك نميزاره عنوان و لينك يكي باشه)

2- خب كاربر مياد توي سايت و بازي مذكور 6 ماه پيش مقاله هاش تو سايت منتشر شده! بايد كل سايت رو شخم بزنه تا مقاله بازي Call Of Duty رو پيدا كنه، ولي ما ميايم و ميگيم كه شما با توجه به اول اسم بازي مورد نظرت ، روي يكي از حروف الفباي زير كليك كن تا بازي هايي كه با اون اسم شروع ميشن ليست بشن! خب براي بازي فوق بايد كلمه C رو روش كليك كنه كه هر بازي توي اين اسم بوده بياد!!

خب اينجا روشن ميشه كه اگر بيايم عنوان نوشته رو مركزيت سرچ قرار بديم ، با توجه به گذينه ذكر شده 1 بايد گفت كه اصلا امكان داره عنوان مقاله و نام بازي يكي نباشه،! اگر بيايم بگيم نامك رو در نظر بگير كه قبلش نامك رو مساوي با نام بازي قرار داده باشيم ، بايد بگيم كه اينطوري هم خوب نيست چرا چون سئوي سايت بهم ميريزه و بايد عنوان و لينك يكي باشه

پس يه راه ميمونه: اينكه نويسنده مقاله رو بنويسه ، عنوان مورد نظرش رو بزاره ، و ما يه زمينه دلخواه بزاريم كه توي اون هيچ چيز اضافه نوشته نشه جز نام درست بازي كه درموردش مقاله نوشته شده! و كاربر امد روي كلمه مثلا C كليك كرد ، اون بياد از روي اين بخش سرچ كنه و منبعش رو اون زمينه دلخواه قرار بده....

حالا فكر كنم مساله روشن تر شده و اينكه گويا راهي جز زمينه دلخواه نداره و احساس ميكنم اين راه خوب باشه چون ما يه همچين زمينه اي هم داريم كه سالهاست اسم بازي هارو توش وارد ميكنيم جاي ديگه نشون ميده ميتونيم اون رو ملاك سرچ قرار بديم كه ديگه مجبور به اپديت كردن تك تك پست ها و وارد كردن اسمشون نباشه!

ميمونه مشكل اين كه چطور اين سرچر رو درست كنيم كه من تاپيك زدم تا استايد گرامي كمك كنن انشاالله اين مشكل ما حل بشه. ممنونم ايمان جان پارسا جان و باقي دوستان گلم

.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

/

متشكرم ايمان جان ولي حالا مساله رو من باز ميكنم تا پيشنهادي كه شما عزيزان ميديد و چيزي كه من ميخوام بيشتر روشن بشه...

يه سايت نقد گيم رو در نظر بگيريد ، يه مقاله منتشر ميكنه با نام : ( بازگشت قهرمان بزرگ Hitman ) حالا اگر توجه داشته باشيد و يا ديدده باشيد ، شايد اصلا اسم اون بازي توي عنوان نياد! و مثلا از كلمات اين چنين استفاده بشه: ورود به دنياي بزرگ و.. ،‌ در حالي كه مثلا مقاله هاي فوق مال بازي به نام Call Of Duty باشه!

خب اينجا چند مساله مطرح ميشه: 1- سئو خيلي مهمه و بايد عنوان مقاله با لينكش يكي باشه (پس پيشنهاد نامك منقضي ميشه چون نامك برابر با URL مطلب قرار ميگيره و عرض كردم كه امكان داره عنوان يه چيزي باشه كه هم اسم بازي نباشه و يا كلمات اضافي توش باشه و اين مساله نامك نميزاره عنوان و لينك يكي باشه)

2- خب كاربر مياد توي سايت و بازي مذكور 6 ماه پيش مقاله هاش تو سايت منتشر شده! بايد كل سايت رو شخم بزنه تا مقاله بازي Call Of Duty رو پيدا كنه، ولي ما ميايم و ميگيم كه شما با توجه به اول اسم بازي مورد نظرت ، روي يكي از حروف الفباي زير كليك كن تا بازي هايي كه با اون اسم شروع ميشن ليست بشن! خب براي بازي فوق بايد كلمه C رو روش كليك كنه كه هر بازي توي اين اسم بوده بياد!!

خب اينجا روشن ميشه كه اگر بيايم عنوان نوشته رو مركزيت سرچ قرار بديم ، با توجه به گذينه ذكر شده 1 بايد گفت كه اصلا امكان داره عنوان مقاله و نام بازي يكي نباشه،! اگر بيايم بگيم نامك رو در نظر بگير كه قبلش نامك رو مساوي با نام بازي قرار داده باشيم ، بايد بگيم كه اينطوري هم خوب نيست چرا چون سئوي سايت بهم ميريزه و بايد عنوان و لينك يكي باشه

پس يه راه ميمونه: اينكه نويسنده مقاله رو بنويسه ، عنوان مورد نظرش رو بزاره ، و ما يه زمينه دلخواه بزاريم كه توي اون هيچ چيز اضافه نوشته نشه جز نام درست بازي كه درموردش مقاله نوشته شده! و كاربر امد روي كلمه مثلا C كليك كرد ، اون بياد از روي اين بخش سرچ كنه و منبعش رو اون زمينه دلخواه قرار بده....

حالا فكر كنم مساله روشن تر شده و اينكه گويا راهي جز زمينه دلخواه نداره و احساس ميكنم اين راه خوب باشه چون ما يه همچين زمينه اي هم داريم كه سالهاست اسم بازي هارو توش وارد ميكنيم جاي ديگه نشون ميده ميتونيم اون رو ملاك سرچ قرار بديم كه ديگه مجبور به اپديت كردن تك تك پست ها و وارد كردن اسمشون نباشه!

ميمونه مشكل اين كه چطور اين سرچر رو درست كنيم كه من تاپيك زدم تا استايد گرامي كمك كنن انشاالله اين مشكل ما حل بشه. ممنونم ايمان جان پارسا جان و باقي دوستان گلم

.

افزونه ی

http://wordpress.org/extend/plugins/members-list/

همین کار را برای نام نویسندگان کرده می تونید افزونه را دانلود کنید و سورسش را بخونید و برای کارخودتون تنظیم کنید

screenshot-1.gif?r=651307

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم ايمان جان قربونت برم.. ولي مساله اينه كه اين پلاگين رو برسي كردم براي ليست كردن كاربراست گويا و اينكه مثال من مثل اين ميمونه كه تو خونه يه اچهار خراب و كنه دارم ، ميخوام به احسنت تبديلش كنم نه اينكه يكي ديگه بخرم

چون ما از روز اول تو سايت يه قسمت داشتيم كه اسم مقاله هارو انگليسي وارد ميكرديم تا يه جا جدا از عنوان نوشته ، اسم انگليسيش رو هم نشون بديم! الانم كلي مطلب منتشر شده داريم ، و احساس ميكنم ساده ترين روش اينه كه همون اچهار كهنه رو به احسنت تبديل كنم تا اينكه يكي بخرم، يعني از همين فيلد براي سورت كردن خواسته امون استفاده كنيم تا اينكه يك پلاگين داشته باشيم

گرچه اگر پلاگيني باشه كه اذيت نكنه و دقيقا اوني باشه كه ما نياز داريم خوبه ولي قالب ما الان نزديك 40 روزه زمان برده! و زمان اديت كردن ، و علم به اين افزون ها و البته علم به اون اندازه ، رو متاسفانه ندارم ، احساس ميكنم اگر سر مساله كدي كه گفتم ، حقير رو راهنمايي كنيد زودتر به نتيجه مطلوب برسم

خيلي ارادت مندم ايمان جان :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد با کمی تغییرات


<?php
add_filter( 'posts_where' , 'posts_where_c' );
function posts_where_c( $where ){
global $wpdb;
$name = 'n';
$where .= " AND ID IN (SELECT post_id FROM {$wpdb->postmeta} WHERE meta_key='name_matlab' AND meta_value like '$name%')";
//echo $where . "<br>";
return $where;
}
$the_query = new WP_Query( array('cat' => 1,'showposts' => 10) );
if ($the_query->have_posts()) :
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post();
the_title();
echo'<br />';
endwhile;
endif;
wp_reset_query();
?>

کد مشابه رو من قبلا استفاده کردم و جواب داده

تست کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان ارادت من با ديدن همچين چشمه هايي از شما ، شروع شده....

درست شد زنده باشي و پايدار... من در حال حاضر تسلط حرفه اي به PHP ندارم! و دارم مطالعه ميكنم ولي خب به واسطه اشنايي با C++ و ... دركي ازش دارم ، گاهي اين فيلتر ها و كوئري هاي وردپرس برام نا اشناست و جدا اذيت ميشم.... راستشو بخواي به قدري از لحظه اي كه گفتيد يه اشكالي توي دستوري شرطي هست ، روي اين شرط كار كردم كه نگو ، جدا نميدونستم كارش چيه و ميگفتم شايد تابعي خاص باشه و به علت اعتماد شديد به شما بزرگوار ، لحظه اي نگفتم كه بزار مثلا شرط رو بردارم! (هر طوري بود تلاش كردم ولي نميشد!) و الان كه تست كردم كد شمارو و درست بود جدا يه انرژي عجيبي گرفتم :)

كاملا درسته و كار ميكنه و فقط سوالم اينه كه اين روش فقط حرف اول رو ميخونه و يا كلي در نظر ميگيره؟ وقتي داره ميگه like $name كمي برام نا اشنا ميشه مساله.

2 - و سوال دومم اينه كه براي اينكه حروف الفبا رو با اين روش تو يه كادر بيارم تا ليست كنه وقتي روش كليك ميشه ، در نگاه اول بايد به تعداد حروف الفبا اين كد رو به كار ببرم ، يعني هر حرف يك بار استفاده از اين روش ، ايا پيشنهادي براي كم كردن كد داريد ؟ پيشنهاد بديد براش كفايت ميكنه متشكرم ، و يا نه راهي نيست كلا براي حروف a-z بايد به تعداد حروف اين كد رو بنويسم...؟

ممنونم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-

علامت % و نبود آن در ابتدای رشته به معنای یکی بودن ابتدای رشته با رشته مقایسه هست و بودن آن در انتها به معنای * هست (هر چیزی)

2-

حروف الفبا رو که میتوانید با متد GET به صفحه جستجو بفرستید برای فیلتر


$english_alf = array('ALL','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');

برای مثال:

www.mysite.tld/searcher?a=N

و

 $_GET['a']

را به متغییر name نسبت دهید

شما میخواهید مطالب هر حرف را نمایش دهید ؟ به نوعی تمام مطالب را؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1- متشكرم ولي خب % در انتها قرار گرفته ولي مقايسه رو بين ابتداي رشته با رشته مقايسه اي انجام ميده يعني حروف اول

2- متشكرم بايد روش كار كنم ببينم چي در مياد

بله ، چون طيف مقاله هاي ما زياده ، و اسم اونا هم كاملا مهمه ، لذا ميخوايم كاري كنيم كه كاربر امد تو سايت و مثلا مقاله در باره گيم Call of duty خواست ، روي كلمه C كليك كرد ، هر گيمي كه اسمش با اين حرف شروع ميشه رو ليست كنه! حالا چون طيف اسم ها و مقاله ها زياده و همه حروف a-z رو شامل ميشه ، بايد كل حروف البفا رو انتهاي صفحات بياريم كه كاربر با توجه به نام گيم مورد نظرش ، روي حروف كليك كنه و يه كمكي بشه براي يافتن مقاله مد نظر خودش - ولي فكر كنم همين حرف اول باشه مهم تره يعني ملاك رو حروف اول اسم هر گيم در نظر بگيره..

الابته خودم مد نظرمه كاري كنم كه وقتي روي كلمات كليك ميشه بره تو قالب Page.php ليست كنه تمامي پست هارو و نه تو قالب فايل جستجو... ولي اينكه ايا اين كار شدنيه يا خير برام مجهوله. ايا ميشه اين كار كرد؟ مثلا A تا Z رو بنويسي ، و هر كدام لينك باشه وقتي روش كليك شد بره تو قالب فايل Page.php پوسته و از بالا تا پايين ليست كنه تمامي پست هايي كه تو اون كلمه هستن

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یک روش بهتر پیاده کردم:

<form action="" method="post">
<input type="submit" name="val[]" value="A">
<input type="submit" name="val[]" value="B">
<input type="submit" name="val[]" value="C">
<input type="submit" name="val[]" value="D">
<input type="submit" name="val[]" value="N">
<input type="submit" name="val[]" value="M">
<input type="submit" name="val[]" value="T">
</form>

<?php

if(isset($_POST['val'])){

$val = $_POST['val'][0];

query_posts('meta_key=name_matlab');
if (have_posts()) :
while (have_posts()) : the_post();

if($val == mb_substr(get_post_meta($post->ID, 'name_matlab' ,true),0,1)){
the_title();
echo '<br />';
}

endwhile;
endif;
}
?>

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرتضي جان ممنونم ازت ، روش شما خوبه از اين جهت كه مشكل ليست كردن كلمات من رو حل ميكنه ولي يه مشكلي داره و اونم اينه كه : به كوچك و بزرگ بودن حروف الفبا حساسه يعي R -r يكي نيستن.

روش پارساي عزيز خيلي عاليه و حساسيت نداره و من با اون كد نيازم رفع ميشه و فقط يه مشكل دارم الان و اونم اينه كه نميخوام تو اون صفحه مد نظر ليست كنه ،‌ميخوام وقتي روي كلمه كليك شد ، بره توي قالب Page.php ليست كنه ، چطور روي برچسب هاي هر مطلب كليك ميكني ميره تو يه صفحه مجزا برات ليست ميكنه... مانند همون ولي اينكه چطور بگيم كه بره تو يه صفحه ، اين كمي مجهوله برام

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزيز از زحمات شما شديدا تشكر ميكنم.. اين مساله به بهترين شيوه ممكن حل شد . ممنونم از شما

گفتم اطلاع بدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه اموزش بدید منم قرار بدم بهترین چی بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو روشی که بنده و پارسا ارائه کردیم رو میتونید استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری