fzamen

رفع ایراد gtmetrix

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام مشکل زیر رو چه جوری باید برطرف کنم؟

 

12.JPG

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

کدهایی js که تو این سه تا آدرس براتون مشخص شده رو تو هدر یا فوتر سایت قرار بدید.

البته قبلش تگ اسکریپت رو باز کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، m4xs051 گفته است :

سلام 

کدهایی js که تو این سه تا آدرس براتون مشخص شده رو تو هدر یا فوتر سایت قرار بدید.

البته قبلش تگ اسکریپت رو باز کنید.

بعدش اون فایل هارو پاک کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، fzamen گفته است :

بعدش اون فایل هارو پاک کنم؟

اخه وقتی پاک نکردم دیگه سایت بالا نیومد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، fzamen گفته است :

بعدش اون فایل هارو پاک کنم؟

نه فایل رو نباید پاک کنید. اگه مستقیم فایل رو پاک کنید که 404 شکل میگیره!

در 6 دقیقه قبل، fzamen گفته است :

اخه وقتی پاک نکردم دیگه سایت بالا نیومد

باید ببینید این فایل ها کجا تو چه فایلی دارن درخواست داده میشن و سپس از اونجا درخواست رو غیرفعال کنید.

بطور طبیعی با به این شکل در فایل ها درخواست داده میشن:

<script type='text/javascript' src='woocommerce.min.js'></script>

که کدش رو باید پاک یا کامنت کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

نه فایل رو نباید پاک کنید. اگه مستقیم فایل رو پاک کنید که 404 شکل میگیره!

باید ببینید این فایل ها کجا تو چه فایلی دارن درخواست داده میشن و سپس از اونجا درخواست رو غیرفعال کنید.

بطور طبیعی با به این شکل در فایل ها درخواست داده میشن:


<script type='text/javascript' src='woocommerce.min.js'></script>

که کدش رو باید پاک یا کامنت کنید.

من اول اسم فایل ها دات گذاشتم بعد دوباره که بررسی کردم ارور زیر رو گرفت که دقیقا همون سه فایل 

برای اینکه درخواست هارو پاک نکردم؟؟

13..JPG

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

نه فایل رو نباید پاک کنید. اگه مستقیم فایل رو پاک کنید که 404 شکل میگیره!

باید ببینید این فایل ها کجا تو چه فایلی دارن درخواست داده میشن و سپس از اونجا درخواست رو غیرفعال کنید.

بطور طبیعی با به این شکل در فایل ها درخواست داده میشن:


<script type='text/javascript' src='woocommerce.min.js'></script>

که کدش رو باید پاک یا کامنت کنید.

از کجا بفهمم که این فایل ها کجا تو چه فایلی دارن درخواست داده میشن و سپس از اونجا درخواست رو غیرفعال کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، fzamen گفته است :

من اول اسم فایل ها دات گذاشتم بعد دوباره که بررسی کردم ارور زیر رو گرفت که دقیقا همون سه فایل 

برای اینکه درخواست هارو پاک نکردم؟؟

13..JPG

دلیلش مشخصه تو پاسخ قبلی هم خدمتتون عرض کردم. به این دلیل که فایل درخواست داده میشه و وقتی با 404 مواجه میشه تو چی تی متریکس براتون avoid bad requests میده.

برای اینکه کلا این سه تا فایل رو دیگه تو زمان لود سایت درخواست نکنه باید ببینید کجا فراخونی دارن میشن و کامنتشون کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، fzamen گفته است :

از کجا بفهمم که این فایل ها کجا تو چه فایلی دارن درخواست داده میشن و سپس از اونجا درخواست رو غیرفعال کنم؟

تو پوشه قالب که storefront هست و پلاگین ووکامرس باید بگردید.

فایل هاشون رو باز کنید و هرجا مثلا woocommerce.min.js رو درخواست داده بود شما کامنتش کنید.

بیاد داشته باشید که قبلش حتما کدهای این سه فایل رو تو هدر یا فوتر سایت داخل تگ اسکریپت لود کنید تا مشکلی ایجاد نشه و قبل از همه چی یه بک آپ از فایل هایی که ویرایش میکنید داشته باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

تو پوشه قالب که storefront هست و پلاگین ووکامرس باید بگردید.

فایل هاشون رو باز کنید و هرجا مثلا woocommerce.min.js رو درخواست داده بود شما کامنتش کنید.

بیاد داشته باشید که قبلش حتما کدهای این سه فایل رو تو هدر یا فوتر سایت داخل تگ اسکریپت لود کنید تا مشکلی ایجاد نشه و قبل از همه چی یه بک آپ از فایل هایی که ویرایش میکنید داشته باشید.

ببخشید میشه نحوه ی فعال کردن جی زیپ رو هم بگید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، fzamen گفته است :

ببخشید میشه نحوه ی فعال کردن جی زیپ رو هم بگید

برای فعال کردن Gzip راه های مختلفی وجود داره که هم میتونید از افزونه استفاده کنید و هم از کدهایی که معرفی شدن که داخل فایل htaccess قرار میگیرن.

این عبارت رو سرچ کنید تو گوگل: فعال سازی gzip در وردپرس

افزونه Autoptimize هم برای اینکار خوبه و میتونید ازش استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sms118
      با سلام
      ببخشید من روی سرورم چند تا سایت دارم و یکی از سایت هام فروشگاهی است که با وردپرس ساختم البته از قالب kiwi استفاده میکنم
      مشکلم این هست که سرعت سایت رو پایین میاره به طوری که سرور دون میشه و بالا نمیاد
      وقتی سایت را ساسپند میکنم فوری سایت های دیگه بالا میان و سرعت خوبی هم دارند
      و مجددا که سایت را فعال میکنم دوباره و بلافاصله سرعت سرور و سایت پایین میاد
      تورو خدا کمک کنید
      ممنون
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط Tesla
      سلام من سایتم توی gtmetrix اینطوریه :

      اما در گوگل آنالیز خیلی اوضاع فرق میکنه :

      و حتی بعضی روز هارو بالای 30 ثانیه میزنه گوگل!
      مشکل از چی میتونه باشه ؟
      سایتم اصلا سنگین نیست و حجمش 1مگابایته ، افزونه ی زیادی هم ندارم
    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      سایت asrbourse.ir  حدود 14 ثانیه طول می کشد تا بالا بیاید در حال حاضر تمامی افزونه های که فعلا باهاشون کار نداریم توسط طراح سایت غیر فعال شده است و زمانی که کش نصب کردیم سایت بالا نمی آمد. قالب سایت SAHIFA می باشد به نظر شما باید چیکاری انجام دهیم تا سایت زیر 5 ثانیه بالا بیاید. با تشکر
    • توسط davood12
      با سلام و احترام
      سایت asrbourse.ir دارای سرعت آپلود کم می باشد کسی می تواند این مشکل را حل نماید.
      با تشکر