• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed450

مشکل در ذخیره لوگو

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . من وقتی توی هدر پوسته سایتم ادرس لوگو سایت رو میزارم و بروز رسانی رو میزنم بدونی که سیو بشه هدایت میشه به خود سایتم ! مشکل چیه ؟


<img src="http://www.example.com/images/image.gif">

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نه ادرس سایتتتون رو قرار دادید نه قالبی که استفاده میکنید . اینطوری شاید کسی نتونه کمکتون کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون در ویرایش پوسته هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون در ویرایش پوسته هست؟

بله . کد رو اشتباه گذاشتم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مشکلی نداره

بدون تغییرات چطور؟ بعد از سابمیت

بهتره پوسته را خارج از ادیتور ویرایش کنید

برای تست بهتر

افزونه ها را غیر فعال کنید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توقسمت هدر به روز رسانی رو که میزنم هدایت میشه به سایتم ! حتی بدونی که تغیری بدم یا کدی رو اضافه کنم :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توقسمت هدر به روز رسانی رو که میزنم هدایت میشه به سایتم ! حتی بدونی که تغیری بدم یا کدی رو اضافه کنم :(

افزونه ها رو همه رو غیرفعال کنید و تست کنید !

پوسته پیش فرض رو تست کنید

یه بار اگر تونستید وردپرس رو دستی اپدیت کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از به روز رسانی قسمت هدر کجاست؟

داشبورد -> نمایش -> ویرایش -> header.php

یا اینکه قالبتون گزینه ی تنظیمات شخصی داره

در ویرایشگر دکمه به روز رسانی وجود نداره دکمه ی موجود دکمه ذخیره است که در صورتی قابل مشاهده است که دسترسی پوشه ی قالبتون 0755 و فایل های php قالب حداقل 0666 باشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله فایل header.php در قسمت ویرایش رو میگم که پایینش دکمه به روز رسانی پرونده وجود داره .

در ضمن خط اخر همین فایل فقط یک کد <div class="wrapper"> تنها وجود داره که دلیلش نمی دونم !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته اون کد در footer.php بسته می شه

مرورگری که باهاش چک می کنید هم مهمه و تذکر جناب پارسا مخصوصا برای یونی کد نوشتن زبان پارسی هم خیلی مهمه اگر مشکل دسترسی و مرورگر وود نداشت از غیر فعال کردن افزونه هایی که با jquery می توند تداخل کنند شروع کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون . اخرین افزونه ای که نصب کرده بودم (فایروال) رو غیر فعال کردم و درست شد .

اما الان که لوگو رو گذاشتم با توجه به اینکه توضیحات و عنوان سایت هم موجود بود یه خورده بهم ریخته شد . حالا تصمیم گرفتم لوگو رو بندازم بک گراند عنوان و توضیحات بدونی که جاشون هم تغییری بکنه . حالا کدش رو چه جوری باید تغییر بدم


<h1>
<a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a>
<h2><small><?php bloginfo('description');?></small></h2>
</h1>


<img src="http://www.example.com/images/image.gif">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خاطر مسایل امنیتی پلاگین فایروال انجام هرگونه تغییرات توی پوسته و پلاگینها از مدیریت وردپرس رو غیرفعال میکنه.

سوال جدیدتون رو توی تایپیک جدید بپرسید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری