yaali

کد php پاک کردن تمام کش های سایت برای کاربر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کد یا فانکشنی وجود داره که هر چی فایل js و Css که کاربر از آخرین بازدیدش روی دیوایسش کش شده رو پاک کنه و مجددا لود کنه؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 8 ساعت قبل، yaali گفته است :

کد یا فانکشنی وجود داره که هر چی فایل js و Css که کاربر از آخرین بازدیدش روی دیوایسش کش شده رو پاک کنه و مجددا لود کنه؟

یه تابعی داره php به اسم filemtime این تابع میاد آخرین تاریخ بروزرسانی فایل رو با فرمت Unix timestamp برمیگردونه.

حالا شما کافیه به صورت کوئری استرینگ این پارامتر رو به جای ورژن فایل های css و js ات اضافه کنی.

<link href="http://example.com/style.css?lm=<?php echo filemtime('style.css'); ?>" rel="stylesheet">

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

یه تابعی داره php به اسم filemtime این تابع میاد آخرین تاریخ بروزرسانی فایل با فرمت Unix timestamp برمیگردونه.

حالا شما کافیه به صورت کوئری استرینگ این پارامتر رو به جای ورژن فایل های css و js ات اضافه کنی.


<link href="http://example.com/style.css?lm=<?php echo filemtime('style.css'); ?>" rel="stylesheet">

 

موفق باشید

ممنون مهران جان

الان مثلا من یه فایل css توی مسیر زیر دارم:

 

plugins > myplugin > folder > style.css
 
الان این کدی رو که گفتی چه جوری و کجا باید قرار بدم؟
مرسی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

مثلا من الان از این کد برای استایل قالب استفاده میکنم »

 function gh_refresh_styles() {

// عدد 10 رو بعد از هربار ویرایش استایل افزایش میدم

wp_enqueue_style('gh_refresh_styles', get_bloginfo('template_directory') . '/style.css', false, 10);

}

add_action('wp_print_styles', 'gh_refresh_styles');

 

 

حالا برای استایل افزونه باید چه جوری تغییرش بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

به تابع filemtime باید مکان فایل رو در هاست بدید.

برای قالب ها از تابع get_template_directory استفاده میشه و برای پلاگین ها از تابع plugin_dir_path.

به طور مثال الان برای یه قالب بخوایم به فایل استایلش اشاره کنیم کد میشه:

wp_enqueue_style('style', get_bloginfo('stylesheet_url'), array(), (string) filemtime(get_template_directory() . '/style.css'));

و برای یه پلاگین بخوایم به یه فایل style.css توی روتش شاره کنیم کد میشه:

wp_enqueue_style('style', plugin_dir_url(__FILE__).'style.css', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'style.css'));

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 47 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

موفق باشید

من اینو گذاشتم توی فانکشن افزونه:

function gh_refresh_styles() {
  
wp_enqueue_style('gh_refresh_styles', plugin_dir_url(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js'));

}

add_action('wp_print_styles', 'gh_refresh_styles');

 

کار نمیکنه

به نظرت مشکلش چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

به نظرت مشکلش چیه؟

مشکل احتمالا اون فوروارد اسلش قبل public هاست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

مشکل احتمالا اون فوروارد اسلش قبل public است.

یعنی اسلش رو پاک کنم؟

پاک کردم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، yaali گفته است :

یعنی اسلش رو پاک کنم؟

پاک کردم نشد

خوب اون یه مشکل بود.

به جای wp_print_styles از هوک wp_enqueue_scripts استفاده کن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

به جای wp_print_styles از هوک wp_enqueue_scripts استفاده کن.

اینم نشد مهران جان

شرمنده اذیتت میکنم

add_action('wp_enqueue_scripts', 'gh_refresh_styles');

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب اون یه مشکل بود.

 

این مسیر ها رو درست دارم جایگذاری میکنم؟

هر دو باید عین هم باشن؟

 plugin_dir_url(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js'));

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، yaali گفته است :

شرمنده اذیتت میکنم

خواهش میکنم.

در 1 دقیقه قبل، yaali گفته است :

اینم نشد مهران جان

خوب الان این کد دیگه کاملا درسته حالا اینکه کجا رو اشتباه کردی نمیدونم.

کد زیر باید کار کنه.

function gh_refresh_styles() {
  
wp_enqueue_style('gh_refresh_styles', plugin_dir_url(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js'));

}

add_action('wp_enqueue_scripts', 'gh_refresh_styles');

البته اگر اون فایل woocommerce-order.js توی اون مسیر باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

البته اگر اون فایل woocommerce-order.js توی اون مسیر باشه.

آره هست..

نمیدونم. نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا میشه اول register کنید بعد enqueue کنید.

function gh_refresh_styles() {
  
wp_register_style('gh_refresh_styles', plugin_dir_url(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js'));
wp_enqueue_style('gh_refresh_styles');

}

add_action('wp_enqueue_scripts', 'gh_refresh_styles');

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

حالا میشه اول register کنید بعد enqueue کنید.



 

نشد

میگم این کد چی میگه؟

header('Cache-Control: no-cache, no-store, max-age=0, must-revalidate');
header('Expires: Mon, 26 Jul 2016 05:00:00 GMT'); // Date in the past
header('Pragma: no-cache'); 

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در هم اکنون، yaali گفته است :

میگم این کد چی میگه؟

این کد میاد کش فایل HTML خروجی رو غیرفعال میکنه.

برای فایل های JS و CSS خارجی حرکت خاصی نمیزنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

برای فایل های JS و CSS خارجی حرکت خاصی نمیزنه.

یه افزونه پیدا کردم که اینکار رو انجام میده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/19/2018 at 21:05، yaali گفته است :

یه افزونه پیدا کردم که اینکار رو انجام میده.

میشه این افزونه را معرفی کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط Samaonline
      سلام
      کدهارو که بررسی کردم، فهمیدم تابع زیر وقت زیادی از بالا اومدن سایت رو میگیره:
      update_meta_cache()
      اگه این تابع رو پاک کنم چه اتفاقی میفته؟
      اصلا نیاز بهش هست؟
      مرسی
    • توسط amhoes1378@gmail.com
      سلام من یک پوسته وردپرس می نویسم سوالی داشتم که هیچ جا جوابش پیدا نشد ممنون میشم کمکم کنید
      من میخوام تعداد آیتم های یا همون <li> های داخل فهرست وردپرسم محدود باشه
      مثلا کاربر نتونه بیش از مقداری که من تعیین کردم در پوسته ی خودم آیتم به فهرست اضافه کنه
      همین 
      تشکر
    • توسط M a H D i
      با درود
       
      من یک وردپرس شبکه راه اندازی کرده ام (مثلا حدود 10 سایت) حالا میخواهم وقتی کاربری در سایت اصلی (صفحه اصلی سایت مثل: exam.ir) یا در ساب دامنه های دیگر نام نویسی کرد در بقیه ساب دامنه ها هم با همان نام کاربری بتواند لاگین کند و نیازی به ثبت نام مجدد نداشته باشد.
      آیا امکان پذیر می باشد؟
       
      باتشکر
    • توسط M a H D i
      باسلام و احترام
       
      برای ساخت لیکدونی (مثل سایت سافت98) از چه افزونه ای میتونیم استفاده کنیم؟ (اگر راه بهتری هست لطفا ذکر کنید)
      میخواهیم مطالب خبری از چند سایت را در قسمتی از سایت خودمان به نمایش بگذاریم و وقتی روی آنها کلیک می شود به همراه تولبار سایت ما نمایش داده شود.
      در اینترنت جستجو کردیم و به چند افزونه رسیدیم
      my link dump
      WP Link Builder
      با تشکر