yaali

کد php پاک کردن تمام کش های سایت برای کاربر

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کد یا فانکشنی وجود داره که هر چی فایل js و Css که کاربر از آخرین بازدیدش روی دیوایسش کش شده رو پاک کنه و مجددا لود کنه؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 8 ساعت قبل، yaali گفته است :

کد یا فانکشنی وجود داره که هر چی فایل js و Css که کاربر از آخرین بازدیدش روی دیوایسش کش شده رو پاک کنه و مجددا لود کنه؟

یه تابعی داره php به اسم filemtime این تابع میاد آخرین تاریخ بروزرسانی فایل رو با فرمت Unix timestamp برمیگردونه.

حالا شما کافیه به صورت کوئری استرینگ این پارامتر رو به جای ورژن فایل های css و js ات اضافه کنی.

<link href="http://example.com/style.css?lm=<?php echo filemtime('style.css'); ?>" rel="stylesheet">

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

یه تابعی داره php به اسم filemtime این تابع میاد آخرین تاریخ بروزرسانی فایل با فرمت Unix timestamp برمیگردونه.

حالا شما کافیه به صورت کوئری استرینگ این پارامتر رو به جای ورژن فایل های css و js ات اضافه کنی.


<link href="http://example.com/style.css?lm=<?php echo filemtime('style.css'); ?>" rel="stylesheet">

 

موفق باشید

ممنون مهران جان

الان مثلا من یه فایل css توی مسیر زیر دارم:

 

plugins > myplugin > folder > style.css
 
الان این کدی رو که گفتی چه جوری و کجا باید قرار بدم؟
مرسی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

مثلا من الان از این کد برای استایل قالب استفاده میکنم »

 function gh_refresh_styles() {

// عدد 10 رو بعد از هربار ویرایش استایل افزایش میدم

wp_enqueue_style('gh_refresh_styles', get_bloginfo('template_directory') . '/style.css', false, 10);

}

add_action('wp_print_styles', 'gh_refresh_styles');

 

 

حالا برای استایل افزونه باید چه جوری تغییرش بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

به تابع filemtime باید مکان فایل رو در هاست بدید.

برای قالب ها از تابع get_template_directory استفاده میشه و برای پلاگین ها از تابع plugin_dir_path.

به طور مثال الان برای یه قالب بخوایم به فایل استایلش اشاره کنیم کد میشه:

wp_enqueue_style('style', get_bloginfo('stylesheet_url'), array(), (string) filemtime(get_template_directory() . '/style.css'));

و برای یه پلاگین بخوایم به یه فایل style.css توی روتش شاره کنیم کد میشه:

wp_enqueue_style('style', plugin_dir_url(__FILE__).'style.css', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'style.css'));

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 47 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

موفق باشید

من اینو گذاشتم توی فانکشن افزونه:

function gh_refresh_styles() {
  
wp_enqueue_style('gh_refresh_styles', plugin_dir_url(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js'));

}

add_action('wp_print_styles', 'gh_refresh_styles');

 

کار نمیکنه

به نظرت مشکلش چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

نقل قول

به نظرت مشکلش چیه؟

مشکل احتمالا اون فوروارد اسلش قبل public هاست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

مشکل احتمالا اون فوروارد اسلش قبل public است.

یعنی اسلش رو پاک کنم؟

پاک کردم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، yaali گفته است :

یعنی اسلش رو پاک کنم؟

پاک کردم نشد

خوب اون یه مشکل بود.

به جای wp_print_styles از هوک wp_enqueue_scripts استفاده کن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

به جای wp_print_styles از هوک wp_enqueue_scripts استفاده کن.

اینم نشد مهران جان

شرمنده اذیتت میکنم

add_action('wp_enqueue_scripts', 'gh_refresh_styles');

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب اون یه مشکل بود.

 

این مسیر ها رو درست دارم جایگذاری میکنم؟

هر دو باید عین هم باشن؟

 plugin_dir_url(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'/public/js/woocommerce-order.js'));

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، yaali گفته است :

شرمنده اذیتت میکنم

خواهش میکنم.

در 1 دقیقه قبل، yaali گفته است :

اینم نشد مهران جان

خوب الان این کد دیگه کاملا درسته حالا اینکه کجا رو اشتباه کردی نمیدونم.

کد زیر باید کار کنه.

function gh_refresh_styles() {
  
wp_enqueue_style('gh_refresh_styles', plugin_dir_url(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js'));

}

add_action('wp_enqueue_scripts', 'gh_refresh_styles');

البته اگر اون فایل woocommerce-order.js توی اون مسیر باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

البته اگر اون فایل woocommerce-order.js توی اون مسیر باشه.

آره هست..

نمیدونم. نمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا میشه اول register کنید بعد enqueue کنید.

function gh_refresh_styles() {
  
wp_register_style('gh_refresh_styles', plugin_dir_url(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js', array(), (string) filemtime(plugin_dir_path(__FILE__).'public/js/woocommerce-order.js'));
wp_enqueue_style('gh_refresh_styles');

}

add_action('wp_enqueue_scripts', 'gh_refresh_styles');

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

حالا میشه اول register کنید بعد enqueue کنید.



 

نشد

میگم این کد چی میگه؟

header('Cache-Control: no-cache, no-store, max-age=0, must-revalidate');
header('Expires: Mon, 26 Jul 2016 05:00:00 GMT'); // Date in the past
header('Pragma: no-cache'); 

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در هم اکنون، yaali گفته است :

میگم این کد چی میگه؟

این کد میاد کش فایل HTML خروجی رو غیرفعال میکنه.

برای فایل های JS و CSS خارجی حرکت خاصی نمیزنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

برای فایل های JS و CSS خارجی حرکت خاصی نمیزنه.

یه افزونه پیدا کردم که اینکار رو انجام میده.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/19/2018 at 21:05، yaali گفته است :

یه افزونه پیدا کردم که اینکار رو انجام میده.

میشه این افزونه را معرفی کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      صفحه ی اصلی سایتم توی گوگل ایندکس نشده و وقتی اسم سایتم رو سرچ میکنم صفحات دیگه سایتم رو تو نتایج میاره اما صفحه اصلی رو نه لطفا راهنمایی کنید این باری من خیلی مشکل بزرگیه ممنون
      اینم آدرس سایتم
      javaaneh.ir
      علاوه بر صفحه اصلی صفحه های مهم دیگه ام مثل فروشگاه ایندکس نمیشه
    • توسط bahmanmaleki
      سلام دوستان
      من می خواهم این قطعه کد جاوا اسکریپت رو از قسمت <?php wp_head(); ?> حذفش کنم از بخش هدر سایت
      <script>function loadAsync(e,a){var t=document.createElement("script");t.src=e,null!==a&&(t.readyState?t.onreadystatechange=function(){"loaded"!=t.readyState&&"complete"!=t.readyState||(t.onreadystatechange=null,a())}:t.onload=function(){a()}),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)}</script>  
      لطفا راهنمایی کنید من رو چطور مب تونم به کمک functions این کد رو حذف کنم
      افزودنه هم این فعال هست  Yoast SEO Premium
      تشکر