8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 5 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است :

خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟

غیرممکن که نیست ولی خوب خیلی کار داره تغییر CMS یک سایت اونم به یه CMS اختصاصی که قراره با لاراول پیاده بشه.

باید تمامی امکانات موردنیاز رو خودتون تعریف کنید توی لاراول چون اونجا خبری از افزونه ها نیست.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر کاملا مسلط به php و لارول باشید امکان تبدیل که نه امکان نوشتن امکانات مد نظر وجود داره.

برای افزونه‌ها هم بر حسب کاربردشون میتونید کد php بزنید.

در کل توصیه نمیکنم این کار رو؛ نیازی به اختراع مجدد چرخ نیست.

موفق باشید.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

غیرممکن که نیست ولی خوب خیلی کار داره تغییر CMS یک سایت اونم به یه CMS اختصاصی که قراره با لاراول پیاده بشه.

باید تمامی امکانات موردنیاز رو خودتون تعریف کنید توی لاراول چون اونجا خبری از افزونه ها نیست.

 

موفق باشید

ميخوام بدونم كه بايد كدارو كپي كرد تو لاراول بعد تغييراتي توشون داد كه نه كلا بايد از پايه كدنويسي شه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمايش شنا درسته اما وردپرس قابل هك شدنه و هم اينكه افزونه هي دارن آپديت ميشن و سايت رو به هم ميريزن. از طرفي چند تا از افزونه هارو كداشو دست كاري كردم و اختصاصيش كردم كه با آپديت همش ميره رو هوا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است :

ميخوام بدونم كه بايد كدارو كپي كرد تو لاراول بعد تغييراتي توشون داد كه نه كلا بايد از پايه كدنويسي شه؟

در ابتدا باید گفت این حرکت یه حرکت بسیار زمانبر و ملال آوره.

قالب سایت شما که اکثرا دارای کدهای HTML ئه که خوب کدهای HTML سرجاش میمونه ولی یه سری کد PHP داره قالب شما که این کدها برای داینامیک کردن قالب قرار داده شده اکثر اون کدها مختص وردپرسه و توی لاراول معنی نداره و باید تعریف بشه.

پلاگین ها هم میشه از کدهاشون الگو گرفت چون بالاخره PHP هست ولی نه اینکه کلا کپی کنید بعد بیاید تغییرات بدید چون سطح تغییرات زیاد خواهد بود.

مورد آخری هم که هست اینه که در لاراول بخش طراحی داشبورد سایت ، ارتباط با دیتابیس ، طراحی استرکچر دیتابیس و... با خود شماست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

در ابتدا باید گفت این حرکت یه حرکت بسیار زمانبر و ملال آوره.

قالب سایت شما که اکثرا دارای کدهای HTML ئه که خوب کدهای HTML سرجاش میمونه ولی یه سری کد PHP داره قالب شما که این کدها برای داینامیک کردن قالب قرار داده شده اکثر اون کدها مختص وردپرسه و توی لاراول معنی نداره و باید تعریف بشه.

پلاگین ها هم میشه از کدهاشون الگو گرفت چون بالاخره PHP هست ولی نه اینکه کلا کپی کنید بعد بیاید تغییرات بدید چون سطح تغییرات زیاد خواهد بود.

مورد آخری هم که هست اینه که در لاراول بخش طراحی داشبورد سایت ، ارتباط با دیتابیس ، طراحی استرکچر دیتابیس و... با خود شماست.

پس شدنيه ولي خيلي كار داره. 

ممنون از راهنماييتون. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، masoudmosleh267 گفته است :

پس شدنيه ولي خيلي كار داره. 

بله همینطوره.

در 13 دقیقه قبل، masoudmosleh267 گفته است :

ممنون از راهنماييتون.

خواهش میکنم.

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط مسعود
      با سلام 
      دوستان همونطور که در عکس زیر می بینید توضیحات چک باکس مربوط به فرم نظرات بصورت ستونی  نوشته شده (در تمامی برگه هایی که فرم نظرات داره هم به همین صورت هست.)انگار دریک دیوژن قرار گرفته باشه. من از کجا باید مورد رو اصلاح کنم تا نوشته ها بورت افقی زیر کادر نوشته بشه.
      من از وردپرس نگارش 4.9.6 و قالب شرکتی Company Elite فارسی شده همیار وردپرس و افزونه subscribe to comments reloaded استفاده میکنم. 
      آدرس دانلود قالب 
      https://hamyarwp.com/company-elite/
      با تشکر از شما


    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.
       
    • توسط giilass
      عرض ادب
      سایتم رو از دامنه X به دامنه y تغییر دادم.از پنل هاست(دایرکت ادمین)
      هم فایل config.php و هم جداول دیتابیس که url  سایت قدیمی داشت رو ادیت کردم 
      اما باز هم ایکون و فونت ها مشکل داره.
      تمامی مطالب تو نتایج جستجو گوگل رو هم بررسی کردم.اما به نتیجه نرسیدم.
      اگر کسی میتونه راهنمایی بکنه.قالب سایتم اینویژن هست و البته افزونه wpml هم استفاده میکنم.
       
    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید