8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 5 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است :

خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟

غیرممکن که نیست ولی خوب خیلی کار داره تغییر CMS یک سایت اونم به یه CMS اختصاصی که قراره با لاراول پیاده بشه.

باید تمامی امکانات موردنیاز رو خودتون تعریف کنید توی لاراول چون اونجا خبری از افزونه ها نیست.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر کاملا مسلط به php و لارول باشید امکان تبدیل که نه امکان نوشتن امکانات مد نظر وجود داره.

برای افزونه‌ها هم بر حسب کاربردشون میتونید کد php بزنید.

در کل توصیه نمیکنم این کار رو؛ نیازی به اختراع مجدد چرخ نیست.

موفق باشید.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

غیرممکن که نیست ولی خوب خیلی کار داره تغییر CMS یک سایت اونم به یه CMS اختصاصی که قراره با لاراول پیاده بشه.

باید تمامی امکانات موردنیاز رو خودتون تعریف کنید توی لاراول چون اونجا خبری از افزونه ها نیست.

 

موفق باشید

ميخوام بدونم كه بايد كدارو كپي كرد تو لاراول بعد تغييراتي توشون داد كه نه كلا بايد از پايه كدنويسي شه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمايش شنا درسته اما وردپرس قابل هك شدنه و هم اينكه افزونه هي دارن آپديت ميشن و سايت رو به هم ميريزن. از طرفي چند تا از افزونه هارو كداشو دست كاري كردم و اختصاصيش كردم كه با آپديت همش ميره رو هوا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است :

ميخوام بدونم كه بايد كدارو كپي كرد تو لاراول بعد تغييراتي توشون داد كه نه كلا بايد از پايه كدنويسي شه؟

در ابتدا باید گفت این حرکت یه حرکت بسیار زمانبر و ملال آوره.

قالب سایت شما که اکثرا دارای کدهای HTML ئه که خوب کدهای HTML سرجاش میمونه ولی یه سری کد PHP داره قالب شما که این کدها برای داینامیک کردن قالب قرار داده شده اکثر اون کدها مختص وردپرسه و توی لاراول معنی نداره و باید تعریف بشه.

پلاگین ها هم میشه از کدهاشون الگو گرفت چون بالاخره PHP هست ولی نه اینکه کلا کپی کنید بعد بیاید تغییرات بدید چون سطح تغییرات زیاد خواهد بود.

مورد آخری هم که هست اینه که در لاراول بخش طراحی داشبورد سایت ، ارتباط با دیتابیس ، طراحی استرکچر دیتابیس و... با خود شماست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

در ابتدا باید گفت این حرکت یه حرکت بسیار زمانبر و ملال آوره.

قالب سایت شما که اکثرا دارای کدهای HTML ئه که خوب کدهای HTML سرجاش میمونه ولی یه سری کد PHP داره قالب شما که این کدها برای داینامیک کردن قالب قرار داده شده اکثر اون کدها مختص وردپرسه و توی لاراول معنی نداره و باید تعریف بشه.

پلاگین ها هم میشه از کدهاشون الگو گرفت چون بالاخره PHP هست ولی نه اینکه کلا کپی کنید بعد بیاید تغییرات بدید چون سطح تغییرات زیاد خواهد بود.

مورد آخری هم که هست اینه که در لاراول بخش طراحی داشبورد سایت ، ارتباط با دیتابیس ، طراحی استرکچر دیتابیس و... با خود شماست.

پس شدنيه ولي خيلي كار داره. 

ممنون از راهنماييتون. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، masoudmosleh267 گفته است :

پس شدنيه ولي خيلي كار داره. 

بله همینطوره.

در 13 دقیقه قبل، masoudmosleh267 گفته است :

ممنون از راهنماييتون.

خواهش میکنم.

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      من از افزونه Visual Composer استفاده می‌کردم البته به صورت کرک شده که متوجه شدم احتمال خیلی زیر کد مخرب داره و مجبور شدم کلا هاستم رو مجدد بارگذاری کنم.
      حالا از دوستان کسی سایتی رو میشناسه که افزونه Visual Composer دانلودش رایگان باشه و خیالم راحت باشه که مشکلی نداشته باشه؟ حتما به این افزونه احتیاج دارم لطفا دوستان راهنمایی کنن.
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!