8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

در 5 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است :

خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟

غیرممکن که نیست ولی خوب خیلی کار داره تغییر CMS یک سایت اونم به یه CMS اختصاصی که قراره با لاراول پیاده بشه.

باید تمامی امکانات موردنیاز رو خودتون تعریف کنید توی لاراول چون اونجا خبری از افزونه ها نیست.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر کاملا مسلط به php و لارول باشید امکان تبدیل که نه امکان نوشتن امکانات مد نظر وجود داره.

برای افزونه‌ها هم بر حسب کاربردشون میتونید کد php بزنید.

در کل توصیه نمیکنم این کار رو؛ نیازی به اختراع مجدد چرخ نیست.

موفق باشید.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

غیرممکن که نیست ولی خوب خیلی کار داره تغییر CMS یک سایت اونم به یه CMS اختصاصی که قراره با لاراول پیاده بشه.

باید تمامی امکانات موردنیاز رو خودتون تعریف کنید توی لاراول چون اونجا خبری از افزونه ها نیست.

 

موفق باشید

ميخوام بدونم كه بايد كدارو كپي كرد تو لاراول بعد تغييراتي توشون داد كه نه كلا بايد از پايه كدنويسي شه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمايش شنا درسته اما وردپرس قابل هك شدنه و هم اينكه افزونه هي دارن آپديت ميشن و سايت رو به هم ميريزن. از طرفي چند تا از افزونه هارو كداشو دست كاري كردم و اختصاصيش كردم كه با آپديت همش ميره رو هوا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، masoudmosleh267 گفته است :

ميخوام بدونم كه بايد كدارو كپي كرد تو لاراول بعد تغييراتي توشون داد كه نه كلا بايد از پايه كدنويسي شه؟

در ابتدا باید گفت این حرکت یه حرکت بسیار زمانبر و ملال آوره.

قالب سایت شما که اکثرا دارای کدهای HTML ئه که خوب کدهای HTML سرجاش میمونه ولی یه سری کد PHP داره قالب شما که این کدها برای داینامیک کردن قالب قرار داده شده اکثر اون کدها مختص وردپرسه و توی لاراول معنی نداره و باید تعریف بشه.

پلاگین ها هم میشه از کدهاشون الگو گرفت چون بالاخره PHP هست ولی نه اینکه کلا کپی کنید بعد بیاید تغییرات بدید چون سطح تغییرات زیاد خواهد بود.

مورد آخری هم که هست اینه که در لاراول بخش طراحی داشبورد سایت ، ارتباط با دیتابیس ، طراحی استرکچر دیتابیس و... با خود شماست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

در ابتدا باید گفت این حرکت یه حرکت بسیار زمانبر و ملال آوره.

قالب سایت شما که اکثرا دارای کدهای HTML ئه که خوب کدهای HTML سرجاش میمونه ولی یه سری کد PHP داره قالب شما که این کدها برای داینامیک کردن قالب قرار داده شده اکثر اون کدها مختص وردپرسه و توی لاراول معنی نداره و باید تعریف بشه.

پلاگین ها هم میشه از کدهاشون الگو گرفت چون بالاخره PHP هست ولی نه اینکه کلا کپی کنید بعد بیاید تغییرات بدید چون سطح تغییرات زیاد خواهد بود.

مورد آخری هم که هست اینه که در لاراول بخش طراحی داشبورد سایت ، ارتباط با دیتابیس ، طراحی استرکچر دیتابیس و... با خود شماست.

پس شدنيه ولي خيلي كار داره. 

ممنون از راهنماييتون. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، masoudmosleh267 گفته است :

پس شدنيه ولي خيلي كار داره. 

بله همینطوره.

در 13 دقیقه قبل، masoudmosleh267 گفته است :

ممنون از راهنماييتون.

خواهش میکنم.

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط t-51
      با سلام خدمت همه .
      بنده یه مشکل کوچیک داشتم قسمت فهرست سازی اونم عبارت از نامعتبر بودن صفحات ورود و ثبت نام به دلیل نامعلوم به شرح عکس زیر کسی میدونه باید چیکار کرد یا اضلا چرا اینطوری شده ؟
       

    • توسط ارتور زم
      سلام دوستان خسته نباشید
      بنده از افزونه لایسنس منیجر استفاده میکنم Software License Manager
      از این افزونه برای بحث لایسنس قالب استفاده میشه یا هر محصول دیگری ...
      اما مشکلی که هست اینه که بعد از اینکه کدلایسنس توسط مشتری فعال شد و کار هم به خوبی انجام میشه و قالب فعال میشه
      اما مشکلی که هست در هر بار لود سایت باید این تایید اعتبار صورت بگیرد ،
      میخام ببینم طوری میشه کرد که فقط بعد از اولین تایید اعتبار (بعد خرید) فعال بشه و دیگر تا زمانی که از سمت سرور (سایت من) برای مشتری در بحث لایسنس ارسال نشد ، به هر دلیلی اگر سایت سرور هم قطع شد ، دیگه خاموش نشه
      چون مشکلی که هست اینه که اگر سایت من قطع بشه کلیه سایت های لایسنس شده مشتریان قطع میشه و این مشکل بزرگی هست.
      از توسعه دهنده پلاگین سوال کردم ، گفت باید کد سمت کلاینت تغییر کنه ، شما راه حلی دارید برای این کد:
       
      <?php define('YOUR_LICENSE_SERVER_URL','https://localhost'); $api_params=array('slm_action'=>'slm_check','secret_key'=>'245454545445','license_key'=>get_option('sample_license_key'),); $response=wp_remote_get(add_query_arg($api_params,YOUR_LICENSE_SERVER_URL),array('timeout'=>20,'sslverify'=>false)); $license_data=json_decode(wp_remote_retrieve_body($response)); global $active,$message;if($license_data->result=='success'){ ?> <?php } else{?> <?php wp_die(__('قالب شما لایسنس شده نمی باشد.'));?><?php }?>  
       
      منظور اینه بعد از هر لود ، تایید اعتبار میخام صورت نگیره ، الان به صورت پیشفرض با هر لود سایت ، درخواست میده به سمت سرور که تایید اعتبار بگیره ، خود سایت به صورت خودکار منظورمه ،
      میخام طوری بشه که بعد از اولین تایید اعتبار ، دیگه نیاز نداشته باشه با هر بار لود تایید بشه و تا زمانی که از سمت سرور دیگه پیغامی مبنی بر انقضا شدن لایسنس یا مثلا بلاک شدن بهش فرستاده نشه (ازداخل پنل افزونه این امکان وجود دارد)
      نیاز به تایید اعتبار پس از هر بار لود نشه …
    • توسط kamran.azarniya
      سلام دوستان
      در قالب  real home هر کاری میکنم امکان ثبت ملک توسط اعضا وجود نداره (با این که عضو میشن ) و لازم به ذکره 3 بار این قالبو از سایتهای مختلف گرفتم و نصب کردم
      تشکر
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir