• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mahanm93

نیازمندی برطرف سازی مشکل لینک دانلود در سایت (زمینه دلخواه)

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بنده سه سال پیش از پوسته ای استفاده کردم و لینک دانلود مطالبم رو باکس دانلود اون پوسته قرار دادم.

الان میخوام پوسته رو عوض کنم ولی نمی تونم مجددا لینک های همه مطالب رو تغییر بدم.

میخوام لینک ها در پوسته جدید نمایش داده بشن و به نحوی بتونم در همه پوسته ها از لینک های دانلودم استفاده کنم، مثل سایت های رایج دانلود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

مشکل اینه که قالب جدید زمینه های دلخواه قالب قبلی رو نشون نمیده در نتیجه لینک ها از بین میره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

مشکل اینه که قالب جدید زمینه های دلخواه قالب قبلی رو نشون نمیده در نتیجه لینک ها از بین میره؟

تست نکردم اما به احتمال زیاد از بین میرن چون افزونه نیستش. در ضمن کلا طراحی اش هم به قالب جدید نمی خونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط mahanm93
      سلام بنده در سایتم از یک باکس دانلود استفاده می کنم که امکاناتش کمه و کلا تنها برای نمایش لینک دانلود هست.
      میخوام باکس طراحیش تغییر کنه و همچنین بتونم از باکس جدید در همه پوسته ها استفاده کنم.
    • توسط mehrabi
      سلام و خسته نباشید
      دنبال این سؤال بودم توی انجمن و توی وب هم هرچی جستجو کردم چیزی دستگیرم نشد.
      من از زمینه دلخواه برای جعبه دانلود استفاده می کنم. اما یه مشکلی برای درج لینک منبع دارم.
      این کد درج منبع:


      <?php if($src= get_post_meta($post->ID, "src", true)) : ?>
      <div class="src">
      منبع:
      <span><?php echo $src; ?></span></div>
      <?php endif; ?>

      وقتی کد مثل بالا باشه منبع لینک دار نیست. ولی می خوام منبع لینک دار باشه. کد رو به این شکل می نویسم:


      <?php if($src= get_post_meta($post->ID, "src", true)) : ?>
      <div class="src">
      <a href="<?php echo $src; ?>">
      منبع:
      </a>
      </div>
      <?php endif; ?>

      اشکال اینجاست که وقتی زمینه دلخواه منبع رو وارد می کنم مثلا wp-parsi.com اگه اول آدرسش از http:// استفاده نکنم آدرس سایت خودم رو اولش نشون می ده.
      اینطور میشه:


      mydomain.com/wp-parsi.com

      چطوری میشه کاری کرد که فقط خود wp-parsi.com رو نشون بده، در عین حال لینک دار هم باشه.
      برای رمز هم از همین روش استفاده می کنم. می خوام http:// اولش نباشه.
      رمز ها هم متفاوته و نمی شه توی خود فایل single وارد کرد.
      ممنون از همه دوستان