• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
amirhoseinmahdi

تبدیل تاریخ پست ها در قالب دوزبانه

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام  من یک سایت دو زبانه دارم وقتی وردپرس فارسی رو روش فعال میکنم در هر دو حالت فارسی و انگلیسی ،  تاریخ روز و تاریخ پست ها به شمسی نمایش میده و من میخواد در صورتی که داخل زبان فارسی سایت هستیم تاریخ شمسی باشه و وقتی میریم رو زبان انگلیسی سایت تاریخ به میلادی نشان بده ... ممنون میشم راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

چطوری سایت رو دو زبانه کردین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

چطوری سایت رو دو زبانه کردین؟

با استفاد از افزونه Polylang . 

 
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

با استفاد از افزونه Polylang . 

خوب افزونه فارسی سازتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب افزونه فارسی سازتون چیه؟

پارسی دیت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

پارسی دیت

خوب یه عکس هم از صفحه تنظیمات polylang بفرستید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب یه عکس هم از صفحه تنظیمات polylang بفرستید.

متاسفانه نمیتونم از صفحه عکس بگیرم .. نمیدنم چه مشکلی پیش اومده ... اما تنظیمات خاصی نداره .. یکی برای تبدیل url و یکی برای تشخیص بر اساس زبان مرورگر و چندتا چیز دیگه که کاری به تنظیمات تاریخ و سات نداره ... یکی از دوستان میگفت با یه قطعه کد میتونی تغییراتی ایجاد کنی . خیلی هم گشتم یه چندتا کد پیدا کردم اما جواب نداد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا یه کدی میدم بذارید توی functions.php قالب سایت شاید درست در اومد.

add_action('init', function() {
	
	if(pll_current_language() == 'en') {
		
		global $wpp_settings;
		$wpp_settings['persian_date'] = 'disable';
		
	}
	
}, 999);

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

حالا یه کدی میدم بذارید توی functions.php قالب سایت شاید درست در اومد.


add_action('init', function() {
	
	if(pll_current_language() == 'en') {
		
		global $wpp_settings;
		$wpp_settings['persian_date'] = 'disable';
		
	}
	
}, 999);

 

اون قسمت آخر کد 999 باید باشه .... چون تا قبل از تون که پرانتز بسته میشه رو گذاشتم تو فانکشن قالب ارور میده 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

اون قسمت آخر کد 999 باید باشه .... چون تا قبل از تون که پرانتز بسته میشه رو گذاشتم تو فانکشن قالب ارور میده 

متوجه نشدم کد بالا ارور میده؟

اگر میده چه اروری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

متوجه نشدم کد بالا ارور میده؟

اگر میده چه اروری؟

آقا ارورش بر طرف شد ... ارور ساینتکس بود .... من کد رو گذاشتم اخر فایل فانکشن قبل از بسته شدن آخرین تگ php ... سایت لود شد اما تاریخ همچنان در دو زبان شمسیه 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

آقا ارورش بر طرف شد ... ارور ساینتکس بود .... من کد رو گذاشتم اخر فایل فانکشن قبل از بسته شدن آخرین تگ php ... سایت لود شد اما تاریخ همچنان در دو زبان شمسیه 

خوب اون کد رو بیخیال شو اینو بذار.

if(pll_current_language() == 'en') {
	
    remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
	
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب اون کد رو بیخیال شو اینو بذار.


if(pll_current_language() == 'en') {
	
	remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
	
}

 

مهندس جان دستت درد نکنه ...   اوکی شد  . یه دنیا ممنون .

فقط میشه به این کد خظی اضافه کرد اعداد موجود در نوشته هارو هم انگلیسی نشون بده ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

فقط میشه به این کد خظی اضافه کرد اعداد موجود در نوشته هارو هم انگلیسی نشون بده ؟؟؟

بله ممکنه.

if(pll_current_language() == 'en') {
	
    remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
    remove_filter( 'wp_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_content', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comments_number', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_content', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_title', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixarabic' );
	
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

بله ممکنه.


if(pll_current_language() == 'en') {
	
    remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
    remove_filter( 'wp_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_content', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comments_number', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_content', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_title', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixarabic' );
	
}

 

مهندس دمت گرم ... یه دنیا ممنون.واقعا وقتتو در اختیار مردم میزاری و بدون هزینه یه دنیا ارزش داره . هر چی از خدا میخوای انشاالله بهت بده . 

مهندس جان با عرض شرمندگی ... فقط یه مشکلی در ثبت نام کاربر و ورودش به سایت داشتم یه تاپیک جدید باز کنم یا همین جا میتونی کمکم کنی ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

مهندس دمت گرم ... یه دنیا ممنون.واقعا وقتتو در اختیار مردم میزاری و بدون هزینه یه دنیا ارزش داره . هر چی از خدا میخوای انشاالله بهت بده . 

خواهش میکنم.

در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

مهندس جان با عرض شرمندگی ... فقط یه مشکلی در ثبت نام کاربر و ورودش به سایت داشتم یه تاپیک جدید باز کنم یا همین جا میتونی کمکم کنی ؟؟؟

قطعا باید تاپیک جدید درج کنید.

اگر بنده در اون زمینه هم بتونم کمک کنم جواب میدم.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خواهش میکنم.

قطعا باید تاپیک جدید درج کنید.

اگر بنده در اون زمینه هم بتونم کمک کنم جواب میدم.

 

موفق باشید

بازم یه دنیا ممنون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری