• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
amirhoseinmahdi

تبدیل تاریخ پست ها در قالب دوزبانه

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام  من یک سایت دو زبانه دارم وقتی وردپرس فارسی رو روش فعال میکنم در هر دو حالت فارسی و انگلیسی ،  تاریخ روز و تاریخ پست ها به شمسی نمایش میده و من میخواد در صورتی که داخل زبان فارسی سایت هستیم تاریخ شمسی باشه و وقتی میریم رو زبان انگلیسی سایت تاریخ به میلادی نشان بده ... ممنون میشم راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

چطوری سایت رو دو زبانه کردین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

چطوری سایت رو دو زبانه کردین؟

با استفاد از افزونه Polylang . 

 
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

با استفاد از افزونه Polylang . 

خوب افزونه فارسی سازتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب افزونه فارسی سازتون چیه؟

پارسی دیت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

پارسی دیت

خوب یه عکس هم از صفحه تنظیمات polylang بفرستید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب یه عکس هم از صفحه تنظیمات polylang بفرستید.

متاسفانه نمیتونم از صفحه عکس بگیرم .. نمیدنم چه مشکلی پیش اومده ... اما تنظیمات خاصی نداره .. یکی برای تبدیل url و یکی برای تشخیص بر اساس زبان مرورگر و چندتا چیز دیگه که کاری به تنظیمات تاریخ و سات نداره ... یکی از دوستان میگفت با یه قطعه کد میتونی تغییراتی ایجاد کنی . خیلی هم گشتم یه چندتا کد پیدا کردم اما جواب نداد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا یه کدی میدم بذارید توی functions.php قالب سایت شاید درست در اومد.

add_action('init', function() {
	
	if(pll_current_language() == 'en') {
		
		global $wpp_settings;
		$wpp_settings['persian_date'] = 'disable';
		
	}
	
}, 999);

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

حالا یه کدی میدم بذارید توی functions.php قالب سایت شاید درست در اومد.


add_action('init', function() {
	
	if(pll_current_language() == 'en') {
		
		global $wpp_settings;
		$wpp_settings['persian_date'] = 'disable';
		
	}
	
}, 999);

 

اون قسمت آخر کد 999 باید باشه .... چون تا قبل از تون که پرانتز بسته میشه رو گذاشتم تو فانکشن قالب ارور میده 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

اون قسمت آخر کد 999 باید باشه .... چون تا قبل از تون که پرانتز بسته میشه رو گذاشتم تو فانکشن قالب ارور میده 

متوجه نشدم کد بالا ارور میده؟

اگر میده چه اروری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

متوجه نشدم کد بالا ارور میده؟

اگر میده چه اروری؟

آقا ارورش بر طرف شد ... ارور ساینتکس بود .... من کد رو گذاشتم اخر فایل فانکشن قبل از بسته شدن آخرین تگ php ... سایت لود شد اما تاریخ همچنان در دو زبان شمسیه 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

آقا ارورش بر طرف شد ... ارور ساینتکس بود .... من کد رو گذاشتم اخر فایل فانکشن قبل از بسته شدن آخرین تگ php ... سایت لود شد اما تاریخ همچنان در دو زبان شمسیه 

خوب اون کد رو بیخیال شو اینو بذار.

if(pll_current_language() == 'en') {
	
    remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
	
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب اون کد رو بیخیال شو اینو بذار.


if(pll_current_language() == 'en') {
	
	remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
	
}

 

مهندس جان دستت درد نکنه ...   اوکی شد  . یه دنیا ممنون .

فقط میشه به این کد خظی اضافه کرد اعداد موجود در نوشته هارو هم انگلیسی نشون بده ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

فقط میشه به این کد خظی اضافه کرد اعداد موجود در نوشته هارو هم انگلیسی نشون بده ؟؟؟

بله ممکنه.

if(pll_current_language() == 'en') {
	
    remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
    remove_filter( 'wp_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_content', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comments_number', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_content', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_title', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixarabic' );
	
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

بله ممکنه.


if(pll_current_language() == 'en') {
	
    remove_filter( 'the_time', 'wpp_fix_post_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'the_date', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_time', 'wpp_fix_comment_time', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_comment_date', 'wpp_fix_comment_date', 10, 2 );
    remove_filter( 'get_post_modified_time', 'wpp_fix_post_date', 10, 2 );
    remove_action( 'date_i18n', 'wpp_fix_i18n', 10, 3 );
    remove_filter( 'wp_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_title', 'fixnumber' , 20 );
    remove_filter( 'the_content', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'comments_number', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixnumber' );
    remove_filter( 'the_content', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_title', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'comment_text', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'wp_list_categories', 'fixarabic' );
    remove_filter( 'the_excerpt', 'fixarabic' );
	
}

 

مهندس دمت گرم ... یه دنیا ممنون.واقعا وقتتو در اختیار مردم میزاری و بدون هزینه یه دنیا ارزش داره . هر چی از خدا میخوای انشاالله بهت بده . 

مهندس جان با عرض شرمندگی ... فقط یه مشکلی در ثبت نام کاربر و ورودش به سایت داشتم یه تاپیک جدید باز کنم یا همین جا میتونی کمکم کنی ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

مهندس دمت گرم ... یه دنیا ممنون.واقعا وقتتو در اختیار مردم میزاری و بدون هزینه یه دنیا ارزش داره . هر چی از خدا میخوای انشاالله بهت بده . 

خواهش میکنم.

در 1 دقیقه قبل، amirhoseinmahdi گفته است :

مهندس جان با عرض شرمندگی ... فقط یه مشکلی در ثبت نام کاربر و ورودش به سایت داشتم یه تاپیک جدید باز کنم یا همین جا میتونی کمکم کنی ؟؟؟

قطعا باید تاپیک جدید درج کنید.

اگر بنده در اون زمینه هم بتونم کمک کنم جواب میدم.

 

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خواهش میکنم.

قطعا باید تاپیک جدید درج کنید.

اگر بنده در اون زمینه هم بتونم کمک کنم جواب میدم.

 

موفق باشید

بازم یه دنیا ممنون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری