• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
unid_user

require_once
توضیح کد require_once برای اتصال فایل در php

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من تازه شروع به یادگیری php کردم و در همین ابتدای راه یه پرسش برام پیش اومده!؟

من میدونم که برای فراخوانی فایل های php برای یکبار باید از دستور requir_once استفاده کنم. اما مثالی رو دیدم که همین دستور رو به صورت زیر نوشته بود. چرا باید از  $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] استفاده کنیم و این حالت چه چیزی رو اضافه میکنه. یه توضیح کوتاه و مفید لطفا.

<?php require_once $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/inc/head.php'; ?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود

 

این مورد همیشه مسیر روت رو برمیگردونه.

توی هاست ها همون مسیر public_html میشه.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/27/2018 at 12:14، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

این مورد همیشه مسیر روت رو برمیگردونه.

توی هاست ها همون مسیر public_html میشه.

 

موفق باشید

سلام

ممنون. اما میخوام بدونم چرا باید همچین کاری کنیم؟ چون بدون این هم میشه فایل رو فراخوانی کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، masoudch گفته است :

ممنون. اما میخوام بدونم چرا باید همچین کاری کنیم؟ چون بدون این هم میشه فایل رو فراخوانی کرد.

دو نوع آدرسی دهی وجود داره یکی آدرس دهی نسبی که معنیش اینه که نسبت به فایلی که توش هستی آدرسی میدی و دیگری آدرس دهی مطلق یعنی نسبت به روت آدرس فایلی رو که میخوای اضافه بشه میدی از DOCUMENT_ROOT برای آدرس دهی مطلق استفاده میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/1/2018 at 09:34، masoudch گفته است :

سلام

ممنون. اما میخوام بدونم چرا باید همچین کاری کنیم؟ چون بدون این هم میشه فایل رو فراخوانی کرد.

بسته به تنظیم بعضی سرورها گاهی اوقات میبینین سرور آدرس دهی نسبی رو قبول نمیکنه و خطا file not found میده برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی کلا بهتره آدرس دهی مطلق کنین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری