• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Sadegh1372sh

درخواست راهنمایی درمورد افزونه فونت ماندگار

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من افزونه فونت ماندگارو نصب و فعال کردم.بعد از اینکه فونت عناوین و فونت بدنه را انتخاب میکنم فونت بعضی از قسمت های سایت به فونتهایی که انتخاب کردم تغییر نمی کنند.مثلا متن پستها(غیراز قسمتهای خاص)،متن نظرات،نام نویسنده و تاریخ که بالای هر پست هست و...

البته با دستکاری فایل style.css مشکل حل میشه.اشکال نداره این فایلو دستکاری کنم؟دقیقا کدوم قسمتو باید تغییر بدم؟

آدرس سایت: nazar0098.ir

ویرایش شده در توسط Sadegh1372sh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 35 دقیقه قبل، Sadegh1372sh گفته است :

سلام دوستان

من افزونه فونت ماندگارو نصب و فعال کردم.بعد از اینکه فونت عناوین و فونت بدنه را انتخاب میکنم فونت بعضی از قسمت های سایت به فونتهایی که انتخاب کردم تغییر نمی کنند.مثلا متن پستها(غیراز قسمتهای خاص)،متن نظرات،نام نویسنده و تاریخ که بالای هر پست هست و...

البته با دستکاری فایل style.css مشکل حل میشه.اشکال نداره این فایلو دستکاری کنم؟دقیقا کدوم قسمتو باید تغییر بدم؟

آدرس سایت: nazar0098.ir

سلام

این مقاله رو مطالعه بفرمائید.

http://ghalamsoft.ir/افزونه-تغییر-فونت/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 ساعت قبل، yaali گفته است :

سلام

این مقاله رو مطالعه بفرمائید.

http://ghalamsoft.ir/افزونه-تغییر-فونت/

از داخل سایتی که دادید مطلبو پیدا کردم

اما مطلب کوتاهی بود و راهکاری برای مشکل من نداده بود.

ویرایش شده در توسط Sadegh1372sh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Sadegh1372sh گفته است :

از داخل سایتی که دادید مطلبو پیدا کردم

اما مطلب کوتاهی بود و راهکاری برای مشکل من نداده بود.

از هاست، وارد پوشه ی قالبتون بشید

فایل ضمیمه رو آپلود کنید.

سپس فایل index.php رو ویرایش کنید و به انتهای اون کد زیر رو اضافه کنید و ذخیره کنید

h1, h2, h3, h4, h5, h6 {
    font-family: inherit;
}

بعد از مراحل بالا، وارد سایتتون بشید و Ctrl+F5 رو بزنید تا تغییرات رو ببینید.

موفق باشید.

style.css

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، yaali گفته است :

از هاست، وارد پوشه ی قالبتون بشید

فایل ضمیمه رو آپلود کنید.

سپس فایل index.php رو ویرایش کنید و به انتهای اون کد زیر رو اضافه کنید و ذخیره کنید


h1, h2, h3, h4, h5, h6 {
    font-family: inherit;
}

بعد از مراحل بالا، وارد سایتتون بشید و Ctrl+F5 رو بزنید تا تغییرات رو ببینید.

موفق باشید.

style.css

ممنون بابت وقتی که گذاشتید

یه سوال:من داخل فایل style.css هرخطی که font family داشت پاک کردم.بعد که رفتم سایتو دیدم مشکل حل شده بود(فکرکنم)

اشکال داره بجای روشی که شما گفتید ازاین روش استفاده کنم و دیگه فایل index.php رو هم تغییر ندم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری