• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mohamadali

کوئری نمایش محصولات بر اساس آی‌دی دسته‌بندی

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان دوستان من یه قالب وردپرس برای سیستم ووکامرس دارم این قالب یه مشکلی داره ک من نمیتونم مطالب دسته بندی ها رو توش نشون بدم خودم کلی تلاش کردم روش نشد

کد زیر کد بخشی هست ک مطالب جدید رو نشون میده من میخوام اینو تغییر بدم ک مطالب یه دسته خاص رو نشون بده تو قالب های دیگه وردپرس این کار رو میکردم ولی روی این قالب ووکامرس نمیشه نمیدونم چرا من بلد نیستم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

<!--row-->
		<div class="incrediblesale">
			<?php dynamic_sidebar( 'incsale' ); ?>
		</div>
      <div class="products-group" id="products-group">
        <div class="title"> جدیدترین محصولات </div>

<i class="fa fa-chevron-right nexicon" aria-hidden="true"></i>
<i class="fa fa-chevron-left previcon" aria-hidden="true"></i>
        <!--title-->
		<div class="slde">
		<?php
			$args = array(
				'post_type' => 'product',
				'posts_per_page' => 8
			);
			$loop = new WP_Query( $args );
			if ( $loop->have_posts() ) {
			while ( $loop->have_posts() ) : $loop->the_post();
		?>
        <div class="">
        <div <?php post_class( $classes ); ?> >
          <div class="product-item"> 
			<a id="id-<?php the_id(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>">
            <div class="img-thumb"> <?php
				/**
				 * woocommerce_before_shop_loop_item_title hook
				 *
				 * @hooked woocommerce_show_product_loop_sale_flash - 10
				 * @hooked woocommerce_template_loop_product_thumbnail - 10
				 */
				do_action( 'woocommerce_before_shop_loop_item_title' );
			?>
			</div>
            <!--img-thumb-->
            
            <div class="name">
				<?php the_title(); ?>
			</div>
            <!--name-->
            <div class="price"><?php echo $product->get_price_html(); ?> </div>
            </a> 
            <!--price--> 
            <?php woocommerce_template_loop_add_to_cart( $loop->post, $product ); ?>
            <?php echo do_shortcode( '[yith_wcwl_add_to_wishlist]' ); ?> 
            <?php echo do_shortcode('[yith_compare_button]'); ?> 
          <!--product-item--> 
          </div>
        </div>
        <!--col-lg-3-->
      </div>
	<?php endwhile;
} else {
    echo '<p>فروشگاه شما فعلا فروشی نداشته است</p>';
}
?>
</div>

        <div class="clearfix"></div>
      </div>
      <!--new-product-->
      <div class="menu-item-list">
        <div class="row">
       			<?php dynamic_sidebar( 'boxesrowwidget' ); ?>
        </div>
      </div>
		

 

قبلا خودم با یه همچین کدایی درست میکردم ولی الان نمیشه

<?php
                    $my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=1061');
                    while ($my_query->have_posts()):
                    $my_query->the_post();
                    $do_not_duplicate = $post->ID;?>

 

الان مثلا ای دی دسته ابزار من این هست  ک قرار میدم ولی نمیدونم تو ووکامرس چطوری استفاده میشه تو قالب

 

taxonomy=product_cat&tag_ID=108&post_type=product&wp_http_referer=%2Fwp-admin%2Fedit-tags.php%3Ftaxonomy%3Dproduct_cat%26post_type%3Dproduct

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا جایگذاری کنید داخل کدی ک بالا دادم من میزارم باز مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، mohamadali گفته است :

لطفا جایگذاری کنید داخل کدی ک بالا دادم من میزارم باز مشکل داره

توی کدوم فایل قالب میخواید این حلقه رو بزنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
$args = array(
	'post_type'      => 'product',
	'post_status'    => 'publish',
	'posts_per_page' => 8,
	'tax_query'      => array( 
		array(
			'taxonomy' => 'product_cat',
			'field'    => 'term_id',
			'terms'    => array( 100 ), // cat id
		)
	),
);

اطلاعات بیشتر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

توی کدوم فایل قالب میخواید این حلقه رو بزنید؟

سلام تو فایل  زیر

<!--row-->
		<div class="incrediblesale">
			<?php dynamic_sidebar( 'incsale' ); ?>
		</div>
      <div class="products-group" id="products-group">
        <div class="title"> جدیدترین محصولات </div>

<i class="fa fa-chevron-right nexicon" aria-hidden="true"></i>
<i class="fa fa-chevron-left previcon" aria-hidden="true"></i>
        <!--title-->
		<div class="slde">
		<?php
			$args = array(
				'post_type' => 'product',
				'posts_per_page' => 8
			);
			$loop = new WP_Query( $args );
			if ( $loop->have_posts() ) {
			while ( $loop->have_posts() ) : $loop->the_post();
		?>
        <div class="">
        <div <?php post_class( $classes ); ?> >
          <div class="product-item"> 
			<a id="id-<?php the_id(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>">
            <div class="img-thumb"> <?php
				/**
				 * woocommerce_before_shop_loop_item_title hook
				 *
				 * @hooked woocommerce_show_product_loop_sale_flash - 10
				 * @hooked woocommerce_template_loop_product_thumbnail - 10
				 */
				do_action( 'woocommerce_before_shop_loop_item_title' );
			?>
			</div>
            <!--img-thumb-->
            
            <div class="name">
				<?php the_title(); ?>
			</div>
            <!--name-->
            <div class="price"><?php echo $product->get_price_html(); ?> </div>
            </a> 
            <!--price--> 
            <?php woocommerce_template_loop_add_to_cart( $loop->post, $product ); ?>
            <?php echo do_shortcode( '[yith_wcwl_add_to_wishlist]' ); ?> 
            <?php echo do_shortcode('[yith_compare_button]'); ?> 
          <!--product-item--> 
          </div>
        </div>
        <!--col-lg-3-->
      </div>
	<?php endwhile;
} else {
    echo '<p>فروشگاه شما فعلا فروشی نداشته است</p>';
}
?>
</div>

        <div class="clearfix"></div>
      </div>
      <!--new-product-->
      <div class="menu-item-list">
        <div class="row">
       			<?php dynamic_sidebar( 'boxesrowwidget' ); ?>
        </div>
      </div>

 

فکر کنم کد زیر رو تو فایل بالا باید تغییر بدم ولی  از هرمکدی استفاده میکنم دیگه سایت بالا نمیاد

 

<?php
			$args = array(
				'post_type' => 'product',
				'posts_per_page' => 8
			);
			$loop = new WP_Query( $args );
			if ( $loop->have_posts() ) {
			while ( $loop->have_posts() ) : $loop->the_post();
		?>

 

کد های اقا جواد قرار داد رو نتونستم جایگذاری کنم کد های اقا مهدی رو هم خودم قبلا گذاشتم کلا سایت بالا نمیاد دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

شما اگر صرفا جای متغییر args خودتون متغییر args @مهدی جان رو بذارید کلا سایت بالا نمیاد؟

بعیده همچین چیزی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

شما اگر صرفا جای متغییر args خودتون متغییر args @مهدی جان رو بذارید کلا سایت بالا نمیاد؟

بعیده همچین چیزی.

بله کلا دیگه سایت بالا نمیاد صفحه سفید میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 43 دقیقه قبل، mohamadali گفته است :

بله کلا دیگه سایت بالا نمیاد صفحه سفید میشه

راهش همینه بگردید دنبال اینکه چرا سفید میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری