Rasoul

جاوااسکریپت
اضافه شدن لوگو هنگام اسکرول هدر

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.

الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.

 

دمو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با css هم میتونید این کار رو کنید . 

میتونید یه div بسازید برای لوگو و از این روش استفاده کنید که وقتی صفحه اسکرول نشده div کلاس x رو داشته باشه و وقتی صفحه اسکرول میشه کلاس y رو داشته باشه  و توی کلاس ها با استفاده از opacity و display نمایش داده شدن لوگو رو کنترل کنید .

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، PRGAME گفته است :

با css هم میتونید این کار رو کنید . 

میتونید یه div بسازید برای لوگو و از این روش استفاده کنید که وقتی صفحه اسکرول نشده div کلاس x رو داشته باشه و وقتی صفحه اسکرول میشه کلاس y رو داشته باشه  و توی کلاس ها با استفاده از opacity و display نمایش داده شدن لوگو رو کنترل کنید .

 

سلام درسته میدونم ولی من گفتم js بلد نستم اگه نمونه کدی چیزی دارید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/5/2018 at 13:25، Rasoul گفته است :

سلام

من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.

الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.

 

دمو

سلام

 

کد زیر رو قبل از <h2>My Header</h2> قرار بده:

<img id="logo" src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/monthly_2017_04/1.png.843566f3bac6049941a67d225d8f91f8.png">

کد اضافه شده css:


#logo {
  width: 200px;
  height: auto;
  float: left;
}

کدهای javascript:

window.onscroll = function() {myFunction()};

var header = document.getElementById("myHeader");
var sticky = header.offsetTop;

function myFunction() {
  if (window.pageYOffset >= sticky) {
    header.classList.add("sticky");
    document.getElementById("logo").style.display= "none";
  } else {
    header.classList.remove("sticky");
    document.getElementById("logo").style.display= "block";
  }
}

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، j1989m گفته است :

سلام

 

کد زیر رو قبل از <h2>My Header</h2> قرار بده:


<img id="logo" src="http://forum.wp-parsi.com/uploads/monthly_2017_04/1.png.843566f3bac6049941a67d225d8f91f8.png">

کد اضافه شده css:



#logo {
  width: 200px;
  height: auto;
  float: left;
}

کدهای javascript:


window.onscroll = function() {myFunction()};

var header = document.getElementById("myHeader");
var sticky = header.offsetTop;

function myFunction() {
  if (window.pageYOffset >= sticky) {
    header.classList.add("sticky");
    document.getElementById("logo").style.display= "none";
  } else {
    header.classList.remove("sticky");
    document.getElementById("logo").style.display= "block";
  }
}

 

 

سلام

ممنون داداش فقط من برعکس این کدی که شما دادید را میخواستم یعنی اول لوگو نباشه بعدش موقع اسکرول لوگو باشه.

جای  block را none با عوض کردم فقط یه مشکلی داره برای اولین بار لوگو هست! اما اسکرول میکنی پایین و دوباره میبری تا هدر مشکلش حل میشه!

نگاه کنید متوجه میشید

https://jsfiddle.net/13bhs9e2/15/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 ساعت قبل، Rasoul گفته است :

 

سلام

ممنون داداش فقط من برعکس این کدی که شما دادید را میخواستم یعنی اول لوگو نباشه بعدش موقع اسکرول لوگو باشه.

جای  block را none با عوض کردم فقط یه مشکلی داره برای اولین بار لوگو هست! اما اسکرول میکنی پایین و دوباره میبری تا هدر مشکلش حل میشه!

نگاه کنید متوجه میشید

https://jsfiddle.net/13bhs9e2/15/

سلام مجدد

فقط کافیه توی استایل ها display لوگو رو none کنی:

#logo {
  width: 200px;
  height: auto;
  float: left;
  display: none;
}

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس
      من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟
      حاوی اسکرینشات
       

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!