• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
saeed450

انداختن لوگو در پس زمینه عنوان و توضیحات سایت

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من تصمیم گرفتم یه لوگو یا یه طرح درختی رو بندازم بک گراند عنوان و توضیحات بدونی که جاشون هم تغییری بکنه . حالا کدش رو چه جوری باید تغییر بدم


<h1>
<a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a>
<h2><small><?php bloginfo('description');?></small></h2>
</h1>


<img src="http://www.example.c...ages/image.gif">

ویرایش شده در توسط saeed450

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای بکگراند شما باید در استایل تغییر ایجاد کنید.

مثلا:

h1{
background: url(image.png);
}

http://www.w3schools.com/css/css_background.asp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد فقط عکس رو پشت عنوان h1 میندازه . (عنوان سایت) من میخوام بطور کلی و بدون تکرار بیفته پشت h1 و h2 .

این کد هم جواب نداد


body {background-image:url('paper.gif');}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

این آموزش ها هم ببینید متوجه میشید.

بدون تکرار

موقعیت عکس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون جناب حسینی من هم از همین کد ها استفاده می کنم در استایل . ولی نمی دونم چرا تو کل صفحه سایتم تکرار میشن !


div
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کدی که در پست اول دادید برای h1 بود و بدیهیه که تصویر فقط پشت متون قرار بگیره

شما نام کلاس هدرتونو بدونید و برای اون پس زمینه بنویسید

اگر سایتتونو میشه دید - بگین تا ببینیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کلاس هدر


<!-- Begin Header Bar -->
<div id="headerwrappermiddle">
<div class="wrapper1"> <a style="float: left;" href="<?php bloginfo('home'); ?>/"> <img src="<?php echo get_option('logo'); ?>" border="0" alt="" /></a>
<h1>
<a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a>
<h2><small><?php bloginfo('description');?></small></h2>
</h1>
<div id="theheaderight">
<div class="headerticker">
<div id="news">
<div class="news_title"> <?php echo get_option(''); ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/headline.png" alt="Arrow"/> </div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طبق کدتون باید استایل رو به کلاس wrapper1 بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب اون که یه لوگو دیگه هست که الان تو قسمت چپ سایتم هست . و از داخل خود تنظیمات پوسته ادرس تصویر رو بهش دادم

الان یه لوگوی جدید تو قسمت راست و بک گراند میخوام اضافه کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان میزارید زیر همون قبلی میوفته؟ اگر زیر همونه و میخواید بره کنارش باید به بکگراند مقدار right اضافه کنید.

background: url('smiley.gif') no-repeat right ;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه الان سوالم اینه چرا با وجودی که کد بدون تکرار میزارم عکسم تو کل صفحه تکرار مییشه ؟


div
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

تو تگ های h1 , h2 مشکلی ندارن و بدون تکرار میفتن . ولی با این کدی که گذاشتم عکس تو کل صفحه تکرار میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما فقط داری به کل div ها اشاره میکنی.بهتره به نسبت کلا یا ای دی استایل بدید.

div
{
background:url('smiley.gif') no-repeat 25% 75%;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد شما رو هم گذاشته بودم ولی مشکل پابرجاست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید :

h1, h2
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

توی هر صفحه ممکنه بیش از صدها دایو وجود داشته باشه و با کدی که شما گذاشتی همه ی این دایوها همین استای رو میگیرن .

عناصری که میخوایید از این استایل پیروی بکنند رو با , از هم جدا بکنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اتفاقا اینم تست کردم قبلا ولی عکسا رو جدا از هم میندازه . میخوام یه تیکه بیفته پشت h1 , h2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به نوشته من توجه نکردید:

شما فقط داری به کل div ها اشاره میکنی.بهتره به نسبت کلا یا ای دی استایل بدید.

شما مباحث پایه css رو مطالعه کردید؟ کار با کلاس و آی دی در css رو میدونید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید :

h1, h2
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

توی هر صفحه ممکنه بیش از صدها دایو وجود داشته باشه و با کدی که شما گذاشتی همه ی این دایوها همین استای رو میگیرن .

عناصری که میخوایید از این استایل پیروی بکنند رو با , از هم جدا بکنید.

آیا کد Html هم همچین دستوراتی داره که بشه محل دقیق عکس رو مشخص کرد ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیر. باید همین استایل رو بصورت اینلاین در html وارد کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از همین دیو کلاس سی اس اس که استفاده می کنم خیلی محل های دقیقی رو بهم نمیده . الان لوگوی من جوری هست که میخوام میلی متری اون رو جا به جا کنم . ایا سی اس اس دستوری برای جابه جایی دقیق عکس داره ؟ ( به جز background-position:25% 75%;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله بجای درصد میتونید از پیکسل استفاده کنید.

background-position:10px 75px

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشکرم از شما

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری