• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
saeed450

انداختن لوگو در پس زمینه عنوان و توضیحات سایت

21 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من تصمیم گرفتم یه لوگو یا یه طرح درختی رو بندازم بک گراند عنوان و توضیحات بدونی که جاشون هم تغییری بکنه . حالا کدش رو چه جوری باید تغییر بدم


<h1>
<a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a>
<h2><small><?php bloginfo('description');?></small></h2>
</h1>


<img src="http://www.example.c...ages/image.gif">

ویرایش شده در توسط saeed450
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای بکگراند شما باید در استایل تغییر ایجاد کنید.

مثلا:

h1{
background: url(image.png);
}

http://www.w3schools.com/css/css_background.asp

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد فقط عکس رو پشت عنوان h1 میندازه . (عنوان سایت) من میخوام بطور کلی و بدون تکرار بیفته پشت h1 و h2 .

این کد هم جواب نداد


body {background-image:url('paper.gif');}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این آموزش ها هم ببینید متوجه میشید.

بدون تکرار

موقعیت عکس

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون جناب حسینی من هم از همین کد ها استفاده می کنم در استایل . ولی نمی دونم چرا تو کل صفحه سایتم تکرار میشن !


div
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون کدی که در پست اول دادید برای h1 بود و بدیهیه که تصویر فقط پشت متون قرار بگیره

شما نام کلاس هدرتونو بدونید و برای اون پس زمینه بنویسید

اگر سایتتونو میشه دید - بگین تا ببینیم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کلاس هدر


<!-- Begin Header Bar -->
<div id="headerwrappermiddle">
<div class="wrapper1"> <a style="float: left;" href="<?php bloginfo('home'); ?>/"> <img src="<?php echo get_option('logo'); ?>" border="0" alt="" /></a>
<h1>
<a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a>
<h2><small><?php bloginfo('description');?></small></h2>
</h1>
<div id="theheaderight">
<div class="headerticker">
<div id="news">
<div class="news_title"> <?php echo get_option(''); ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/headline.png" alt="Arrow"/> </div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق کدتون باید استایل رو به کلاس wrapper1 بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اون که یه لوگو دیگه هست که الان تو قسمت چپ سایتم هست . و از داخل خود تنظیمات پوسته ادرس تصویر رو بهش دادم

الان یه لوگوی جدید تو قسمت راست و بک گراند میخوام اضافه کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان میزارید زیر همون قبلی میوفته؟ اگر زیر همونه و میخواید بره کنارش باید به بکگراند مقدار right اضافه کنید.

background: url('smiley.gif') no-repeat right ;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه الان سوالم اینه چرا با وجودی که کد بدون تکرار میزارم عکسم تو کل صفحه تکرار مییشه ؟


div
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

تو تگ های h1 , h2 مشکلی ندارن و بدون تکرار میفتن . ولی با این کدی که گذاشتم عکس تو کل صفحه تکرار میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فقط داری به کل div ها اشاره میکنی.بهتره به نسبت کلا یا ای دی استایل بدید.

div
{
background:url('smiley.gif') no-repeat 25% 75%;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد شما رو هم گذاشته بودم ولی مشکل پابرجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :

h1, h2
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

توی هر صفحه ممکنه بیش از صدها دایو وجود داشته باشه و با کدی که شما گذاشتی همه ی این دایوها همین استای رو میگیرن .

عناصری که میخوایید از این استایل پیروی بکنند رو با , از هم جدا بکنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقا اینم تست کردم قبلا ولی عکسا رو جدا از هم میندازه . میخوام یه تیکه بیفته پشت h1 , h2

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نوشته من توجه نکردید:

شما فقط داری به کل div ها اشاره میکنی.بهتره به نسبت کلا یا ای دی استایل بدید.

شما مباحث پایه css رو مطالعه کردید؟ کار با کلاس و آی دی در css رو میدونید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :

h1, h2
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-position:25% 75%;
}

توی هر صفحه ممکنه بیش از صدها دایو وجود داشته باشه و با کدی که شما گذاشتی همه ی این دایوها همین استای رو میگیرن .

عناصری که میخوایید از این استایل پیروی بکنند رو با , از هم جدا بکنید.

آیا کد Html هم همچین دستوراتی داره که بشه محل دقیق عکس رو مشخص کرد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر. باید همین استایل رو بصورت اینلاین در html وارد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از همین دیو کلاس سی اس اس که استفاده می کنم خیلی محل های دقیقی رو بهم نمیده . الان لوگوی من جوری هست که میخوام میلی متری اون رو جا به جا کنم . ایا سی اس اس دستوری برای جابه جایی دقیق عکس داره ؟ ( به جز background-position:25% 75%;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله بجای درصد میتونید از پیکسل استفاده کنید.

background-position:10px 75px

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشکرم از شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری