• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید

بنده ی سایت شرکتی دارم که  الان میخام نصفی از مطالبم رو حذف کنم با این کار به رتبه ی سایتم لطمه نمیزنم؟

اگر بله راه کارش چیه ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ضربه میخورید مخصوصا اگر اون مطالب در نتایج گوگل جایگاهی هم داشته باشه. مطالب رو کم کم و به مرور حذف کنید و از گوگل وبمستر remove کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن تایید دوست عزیز         attarud

نه تا زمانی که اونا رو ریدایرکت کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به نظرم آره ممکنه رتبه ی سایتتون بیاد پایین.... والا البته من تازه کار هستم باز ببپرسید...... حالا چرا می خواین حذف کنید؟؟؟ همه دنبال اینن که مطلب اضاف کنن.... اگه مطالبتون فنی باشه من حاضرم ازتون خریداری کنم... واسه سایتم که تازه راه انداختم نمیشه راحت مطلب نوشت  موضوعش یکم سخته در رابطه با ابزارهای فنی باید باشه واسه فروشگاه اینترنتی ابزارآلات... اگه کسی راهی میشناسه بتونم کارشناس تولید محتوا تو این زمینه پیدا کنم راهنمایی بفرمایین لطفاً

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 3/15/2018 at 20:39، Jamal Poosti گفته است :

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید

بنده ی سایت شرکتی دارم که  الان میخام نصفی از مطالبم رو حذف کنم با این کار به رتبه ی سایتم لطمه نمیزنم؟

اگر بله راه کارش چیه ممنون

اگر به هر دلیلی تمایل دارید بخشی از مطالب سایتتون رو حذف کنید باید حتما اون مطالب رو اولا از سایت مپتون حذف کنید . ثانیا در گوگل وب مستر از ابزار remove استفاده کنید ثالثا تا جای ممکن این صفحات رو به صفحات مشابه سایتتون ریدایرکت 301 کنین تا گوگل اعتباری از سایتتون کم نکنه .

دونستن دلیل حذف شما میتونه کمک کنه پیشنهادات بهتری به شما ارائه کنیم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.....هر پاک کردن نوشته باید ریدایرکت شود وگرنه نمره منفی دارد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره سایت رو به وبمستر اتصال بدید و در نهایت لینک های شکسته رو پیدا و بهینه سازی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف هر چیزی از سایت که ایندکس شده اصلا خوب نیست و به خطای 404 منجر میشه برای همین بهتره اصلا حذف نکنید و یا اینکه حتما از ریدایرکت استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط younram
      سلام /
      من یک افزونه میخوام که وقتی چند ویرایشگر رو تعریف کردم . هیچ کدام از ویرایگران مطالب هم دیگر رو نبینند .
      و هر کاربری که وارد CMS وردپرس بشه فقط مطالبی رو بتونه ببینه که خودش قرار داده و دیگر مطالب نمایش داده نشه .
      ممنون میشم راهنمایی لازم رو بهم بدید .
      با تشکر
    • توسط smz9999
      سلام دوستان
      توی سایتم وقتی اشاره گر موس روی هرکدوم از پست هل بره توضیحاتی اون پست نمایش داده میشه !
      ولی توی قسمت پایین تک نوشته ها که مطالب تصادفی قرار داره وقتی موس روی نوشته های تصادفی میره جای اینکه توضیحات پست مربوطه نشون داده بشه ، توضیحات همین پستی که بازه نشون داده میشه !
      چجوری باید درستش کنم ؟
      ادرس سایت : max-movie2.in 
       
    • توسط محمد حمزه
      سلام
      ببخشید اگه امکان داره بهم یه افزونه ای معرفی کینی که بتونم توسط اون از کل مطالب و کل نظرات و کل برگه ها و ... بکاپ بگیرم و به سایت جدیدم منتقل کنم.
      در ضمن اون افزونه ای که در برون ریزی هستش باهاش مشکل دارم و نمیتونم با هاش کار کنم اگه امکان داره معرفی بفرمایید
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      تسلیت ایام و طاعاتتون قبول
      دنبال یه سوالی دارم میگردم اما راه هایی که پیدا میکنم اون چیزی نیست که من میخوام. یک بار یه کد خودم نوشتم اما 2تا مشکل داره. هم کند کار میکنه هم نمیتونم به صورت چندگانه اجراش کنم.
      یه کدی میخوام که بتونم تمامی دسته ها رو به صورت مرتب (مادر دسته و زیرش دسته های زیرمجموعه) نمایش داده بشه و زیرش تمام مطالب سایت.بعدش وقتی روی یه دسته خاص کلیک میشه به صورت ای جکس بقیه پست ها محو بشن و فقط پست های همون دسته باقی بمونن و اگر روی یه دسته دیگه هم کلیک شد، نتایج اون با قبلی باهم نشون داده بشه.یعنی یه جورایی بشه دسته هایی که باید نمایش داده بشه رو تیک زد.
      این کد خودم :


      $('li.categories ul li a').addClass('ajax');
      $('a.ajax').click(function(e) {
      var href=$(this).attr('href');
      function replac() {
      $('#drawer').load(href+' #inner');
      }
      $('#drawer').html('<img id="load" src="loading2.GIF">');
      setTimeout(replac,1000);
      setTimeout(nazm,2000);
      setTimeout(imgnazm,2500);
      var bodw = $('body').width();
      var resu = (bodw/2)-30;
      $('img#load').css('right',resu+'px');
      $( "img.point" ).trigger( "click" );
      e.preventDefault();
      });
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      یا علی
    • توسط محمدرضـا
      درود خدمت کاربران محترم وردپرس پارسی .
      بنده یک قالبی دارم و میخوام به وردپرس تبدیلش کنم .
      اما مشکل بنده این هست که هر 4 تا مطلب داخل یک <tr> قرار میگیرند .
      اینم کد :


      <tr>
      <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
      <td>
      <div class="gg3">
      <div class="photomain">
      <div class="gg">
      <div class="text1">
      <!--Photo-->
      <div id="gallery2" align="center" class="photobox"><a href="link" target="_blank"><img src="wp-content/themes/default/images/pv.jpg" alt="نمایش عکس در سایز بزرگ" ></a></div>
      <!--Photo End-->
      </div>
      </div>
      </div>
      <div class="hit"></div>
      <div class="nnews"><img src="wp-content/themes/default/images/bnews.png" width="29px" height="26px" alt="دیروز" title="دیروز" /></div>
      <div class="gg2">
      <div class="text2">
      <div class="thumb_info">
      عنوان : <br />
      آلبوم : <br />
      فرستنده :
      </div>
      </div>
      </div>
      </div>
      </td>
      <?php endwhile; else: ?>
      <?php endif; ?>
      <?php wp_reset_query(); ?>
      </tr>

      میخوام کد <tr> توی این کدی که دادم حذف بشه و دستوری با while و if برام بدید که به 4 تا مطلب که رسید خودش اتوماتیک یک <tr> اضافه کنه .
      در واقع اول مطلب <tr> قرار بگیره به 4 تا مطلب که رسید </tr> بسته بشه و دوباره از اول <tr> باز بشه و به همین روال ادامه بده .
      و در واقع برای <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?> نوشته بشه .
      با تشکر .