unid_user

post type
مشکل با post type

24 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان برای نمایش پست تایپ post type با آی دی مشخص روشی وجود داره؟ 3 ساعته وقت گذاشتم کلی هم سرچ کردم اما به نتیجه نرسیدم. کدهام به صورت زیر هست چه روشی وجود داره؟

ممنون

داخل قالب سایت کدهای زیر رو وارد کردم:

<?php 
			$slider = new WP_Query(array(
				'post_type' => 'slider',
			));
			while($slider->have_posts()) : $slider->the_post(); ?>		
		<?php endwhile; ?>
            <div class="bg-border">
              <div class="col-lg-6">
                <div class="text-left img-border img-left">
                  <?php the_post_thumbnail(); ?>
                </div>
              </div>
              <div class="col-lg-6">
                <div class="text-right text-border p-left">
                  <h4><?php the_title(); ?></h4>
                  <?php the_content(); ?>
                </div>
              </div>
            </div>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن عرض سلام و تبریک سال نو

 

در 3 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

دوستان برای نمایش پست تایپ post type با آی دی مشخص روشی وجود داره؟ 3 ساعته وقت گذاشتم کلی هم سرچ کردم اما به نتیجه نرسیدم. کدهام به صورت زیر هست چه روشی وجود داره؟

شما حلقه while رو باز کردی بلافاصله بستی هیچی تو حلقه نیست اون کدهای HTML ات رو بذار توی حلقه.

<?php 
$slider = new WP_Query(array(
	'post_type' => 'slider',
));
while($slider->have_posts()) : $slider->the_post(); ?>		
<div class="bg-border">
  <div class="col-lg-6">
	<div class="text-left img-border img-left">
	  <?php the_post_thumbnail(); ?>
	</div>
  </div>
  <div class="col-lg-6">
	<div class="text-right text-border p-left">
	  <h4><?php the_title(); ?></h4>
	  <?php the_content(); ?>
	</div>
  </div>
</div>
<?php endwhile; ?>

 

موفق باشی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. حالا یه مشکل دیگه پیش اومده!؟

اول تصویر به صورت زیر بود:

5ab2967704b94_FireShotCapture62--http___localhost_khayamchoob97_.png.d4c6366454d6e53e617cdd0b86184eb3.png

 

ولی حالا به این شکل در اومده؟!

5ab2968db87db_FireShotCapture61--http___localhost_khayamchoob97_.png.a858a6437a09c31afea1f192a9c32614.png

 

چه راهی هست که این مشکل درست بشه؟

سپاس.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام کدهای این قسمت از وب سایت رو قرار میدم شاید بتونید بهتر راهنمایی کنید. سپاس.

<section id="tree-section" class="section-title">
      <div class="container">
        <div class="row">
          <h3 class="text-center">معرفی خدمات</h3>
          <hr>
          <div class="row">
            <div class="bg-border">
              <div class="col-lg-6">
                <div class="text-left img-border img-left">
                  <img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/img/header/p1.jpg" alt="">
                </div>
              </div>
              <div class="col-lg-6">
                <div class="text-right text-border p-left">
                  <h4>بورد کنترل از راه دور</h4>
                  <p>
                    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
                  </p>
                </div>
              </div>
            </div>
          </div>
          <div class="row">
            <div class="bg-border">
              <div class="col-lg-6">
                <div class="text-right text-border p-right">
                  <h4>تعمیر قطعات الکترونیکی</h4>
                  <p>
                    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
                  </p>
                </div>
              </div>
              <div class="col-lg-6">
                <div class="text-left img-border img-right">
                  <img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/img/header/p2.jpg" alt="">
                </div>
              </div>
            </div>
          </div>
        </div>
      </div>
    </section>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، masoudch گفته است :

تمام کدهای این قسمت از وب سایت رو قرار میدم شاید بتونید بهتر راهنمایی کنید. سپاس.

از روی کد HTML نمیشه راه حلی گفت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

از روی کد HTML نمیشه راه حلی گفت.

درود

کدهای css هم به صورت زیر هستن: با این کدها میتونید کمک کنید؟

.servic-box.box-circle::after {
  content: "";
  width: 100%;
  height: 128px;
  position: absolute;
  z-index: 1;
  color: #ffffff;
  background: url(../img/header/border.png) no-repeat center center/cover;
  top: 133px;
  right: 5px;
  margin-bottom: 5px;
}
.servic-box.box-circle img {
  border-radius: 50%;
  width: 250px;
  height: 250px;
  position: absolute;
  top: -10px;
  left: -2px;
  padding: 15px;
}
.bg-border {
  margin-top: 40px;
}
.img-border.img-left img {
  width: 100%;
  position: relative;
  top: 20px;
  right: 20px;
  height: auto;
}
.img-border.img-right img {
  width: 100%;
  position: relative;
  top: 20px;
  left: 20px;
  height: auto;
}
.img-border {
  position: relative;
  border: 10px solid darkgoldenrod;
}
.text-border.p-left p, .text-border.p-right p {
  position: relative;
  width: 100%;
  background-color: #ffffff;
  padding: 10px 25px;
  border: 3px solid goldenrod;
  border-radius: 5px;
  top: 40px;
  left: 50px;
}
.text-border.p-right p {
  top: 40px;
  right: 50px;
  z-index: 1;
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، masoudch گفته است :

کدهای css هم به صورت زیر هستن: با این کدها میتونید کمک کنید؟

یه دمو آنلاین درست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

یه فایل کامل از وب سایت رو براتون میفرستم من از روی این سایت کپی کردم ایده خودمو.

zRedBiker.zip

فقط از این قسمت از سایت ایده گرفتم.

5ab355e49dfb5_FireShotCapture63-zRedBiker-FreeHtml5Templates_-file____C__Users_Masoud_Downloads_.png.d4be4eb9e8d6a57f79fd859bab0bddb1.png

ویرایش شده در توسط masoudch
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

یه فایل کامل از وب سایت رو براتون میفرستم من از روی این سایت کپی کردم ایده خودمو.

خوب این قالب هیچ ربطی به اون طرح شما نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب این قالب هیچ ربطی به اون طرح شما نداره.

میدونم. من فقط از این طرح و از اون قسمت خاصی که گفتم ایده گرفتم و از کدهاش استفاده نکردم. اما کلا همچین سایت هایی که حالت زیگزاگی دارند رو چطور میتونیم به وردپرس تبدیل کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

میدونم. من فقط از این طرح و از اون قسمت خاصی که گفتم ایده گرفتم و از کدهاش استفاده نکردم. اما کلا همچین سایت هایی که حالت زیگزاگی دارند رو چطور میتونیم به وردپرس تبدیل کنیم؟

آها سوال راجع به داینامیک کردن این مورده.

چیز خاصی نیست مثال میزنم.

<?php 
$slider = new WP_Query(array(
	'post_type' => 'slider',
));
$i = 1;
while($slider->have_posts()) : $slider->the_post(); ?>	
<div class="bg-border <?php echo ($i % 2 == 0) ? "even" : "odd"; ?>">
  <div class="col-lg-6">
	<div class="text-left img-border img-left">
	  <?php the_post_thumbnail(); ?>
	</div>
  </div>
  <div class="col-lg-6">
	<div class="text-right text-border p-left">
	  <h4><?php the_title(); ?></h4>
	  <?php the_content(); ?>
	</div>
  </div>
</div>
<?php $i++; endwhile; ?>

ما الان اومدیم قبل حلقه متغییر i رو با مقدار اولیه 1 تعریف کردیم بعد داخل حلقه چک میکنم اگر عدد داخل i زوج بود به بلوک پست بیاد کلاس even رو اضافه کنه اگر هم فرد بود بیاد کلاس odd رو اضافه کنه بعد از هر دور حلقه هم یدونه به مقدار i اضافه میکنیم.

با این even و odd اضافه شده به بلوک اصلی پست میتونیم اون افکت زیگزاگ رو توی CSS بهش بدیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون عالی بود. فقط نمیدونم چرا استایلم بهم خورده و نتیجه نهایی مثل اون تصویری شده که قبلا براتون فرستادم.

این تصویر؟!

5ab2968db87db_FireShotCapture61--http___localhost_khayamchoob97_.png.a858a6437a09c31afea1f192a9c32614.png.8f0f54551299d03e3276e1d98d6393b8.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

خیلی ممنون عالی بود. فقط نمیدونم چرا استایلم بهم خورده و نتیجه نهایی مثل اون تصویری شده که قبلا براتون فرستادم.

اینو نمیشه اینطوری چیزی گفت دربارش.

خودتون با استایلش ور برید انشاا... درست میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

روشی که شما گفتید برای حالت زیگزاگی درست بود اما برای حالت زیر جواب نداد. خیلی با کدها ور رفتم ولی نتونستم نتیجه بگیرم. یا کلا زیر هم میفتاد یا کلا خراب میشد.

5ab3c6efc69ee_FireShotCapture66-FreeInteriorModuleWebsiteTemplate_-file____D__xampp_htdocs_html_to_wp.png.9c67a6edd9ea2c4296e545ec0343c2bf.png

 

حالتی که برای زیگزاگ درست شد:

5ab3c760e5dad_FireShotCapture68-FreeInteriorM_-http___localhost_html_to_wp_d8aed8afd985d8a7d8aa_.png.6595d252b924cda5756aeaed4876a63c.png

ویرایش شده در توسط masoudch
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، masoudch گفته است :

روشی که شما گفتید برای حالت زیگزاگی درست بود اما برای حالت زیر جواب نداد. خیلی با کدها ور رفتم ولی نتونستم نتیجه بگیرم. یا کلا زیر هم میفتاد یا کلا خراب میشد.

برای این مورد اصلا نمیخواد اون حالت odd و even رو ایجاد کنید.

اگر از بوت استرپ استفاده میکنید کافیه بلوک اصلی پست رو بهش کلاس

col-12 col-sm-12 col-lg-6

بدید.

پ.ن : اون کلاس رو برای بوت استرپ 4 گفتم برای بوت استرپ 3 فرق داره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

برای این مورد اصلا نمیخواد اون حالت odd و even رو ایجاد کنید.

اگر از بوت استرپ استفاده میکنید کافیه بلوک اصلی پست رو بهش کلاس


col-12 col-sm-12 col-lg-6

بدید.

پ.ن : اون کلاس رو برای بوت استرپ 4 گفتم برای بوت استرپ 3 فرق داره.

درود

لطفا برای بوت استرپ 3.3.7 بگید باید چکار کنم. من در زمینه وردپرس و php خیلی مبتدی هستم . ممکنه بیشتر توضیح بدید؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

در 4 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

لطفا برای بوت استرپ 3.3.7 بگید باید چکار کنم. من در زمینه وردپرس و php خیلی مبتدی هستم . ممکنه بیشتر توضیح بدید؟

این قضیه مربوط به HTML هست ربطی به وردپرس و PHP نداره.

توی بوت استرپ 3 فک میکنم این بشه.

col-xs-12 col-sm-6

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

این قضیه مربوط به HTML هست ربطی به وردپرس و PHP نداره.

توی بوت استرپ 3 فک میکنم این بشه.


col-xs-12 col-sm-6

 

البته یادم رفت که بگم این قالب با بوت استرپ طراحی نشده. اصلا فریم ورک خاصی نداره. من قالب رو براتون میفرستم. اگه ممکنه از روی همین قالب بگید باید چکار کنم.

سپاس

web.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 47 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

البته یادم رفت که بگم این قالب با بوت استرپ طراحی نشده. اصلا فریم ورک خاصی نداره. من قالب رو براتون میفرستم. اگه ممکنه از روی همین قالب بگید باید چکار کنم.

با استفاده از قابلیت FlexBox در CSS3 به راحتی میشه دو تا بلوک رو کنار هم گذاشت.

https://jsfiddle.net/50z8gkbt/

البته راه های قدیمی هم داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

با استفاده از قابلیت FlexBox در CSS3 به راحتی میشه دو تا بلوک رو کنار هم گذاشت.

https://jsfiddle.net/50z8gkbt/

البته راه های قدیمی هم داره.

آقا واقعا از این که وقت گذاشتی ممنون. ولی هنوز مشکل حل نشده و دیگه دارم نا امید میشم.:(:(

براتون مقدور هست این قسمت رو از روی قالبی که براتون فرستادم خودتون درست کنید و دوباره اپلود کنید؟

منوی service توی سایت میشه.

ویرایش شده در توسط masoudch
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، masoudch گفته است :

براتون مقدور هست این قسمت رو از روی قالبی که براتون فرستادم خودتون درست کنید و دوباره اپلود کنید؟

https://jsfiddle.net/yywLz7oc/2/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ رو پیدا کردم. باید برای div بیرونی از display برابر flex و برای div داخلی از display برابر contents استفاده کنیم.:wub:B):lol:

کدهاشو میزارم اگه دوستان جایی اشکالی بود لطفا یادآوری کنن:

<div class="main">
  <div class="wrap">
    <div class="services">
      <?php
      $portfolio = new WP_Query(array(
        'post_type' => 'portfolio',
      ));
      while($portfolio->have_posts()) : $portfolio->the_post();
      ?>
      <div class="section group">
        <div class="listview_1_of_2 images_1_of_2">
          <div class="listimg listimg_2_of_1">
            <?php the_post_thumbnail(); ?>
          </div>
          <div class="text list_2_of_1">
            <h3><?php the_title(); ?></h3>
            <p><?php the_content(); ?></p>
          </div>
        </div>			
      </div>
      <?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
    </div>
  </div>
</div>

اینم نتیجه نهایی:

5ab510809cc2e_FireShotCapture71-FreeInteriorM_-http___localhost_html_to_wp_d8aed8afd985d8a7d8aa_.png.d93017c67524c2a879553692eeff5d2a.png

ویرایش شده در توسط masoudch
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      درود
      دوستان گرامی، من میخوام که آخرین مطلب از یک پست تایپ خاص رو در بخشی از قالب سایتم نمایش بدم. کسی میتونه کمک کنه؟
      من از کد زیر استفاده میکنم اما این کد تمام پست ها رو نشون میده من فقط می خوام آخرین رو نشون بده.
      <section class="info"> <?php $package = new wp_Query(array( 'post_type' => 'packages', )); while($package->have_posts()): $package->the_post(); ?> <?php the_post_thumbnail(); ?> <div> <h2><?php the_title(); ?></h2> <p> <?php the_excerpt(); ?> </p> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="btn">مطالعه بیشتر</a> </div> <?php endwhile; ?> </section> ممنون و سپاسگذار.
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من میخوام که یه اسلایدر با post type در وردپرس ایجاد کنم. قبلا اینکار و برای اسلایدر صفحه اصلی سایتم انجام دادم ولی میخوام هربار و هرکجا خواستم یه اسلایدر ایجاد کنم و بدون نیاز به دست بردن در کدنویسی قالب بتونم مثلا با شورت کد short code اسلایدرهای مختلف رو به پست ها و مطالبم اضافه کنم.
      اگه منبعی هم سراغ دارید ممنون میشم فارسی یا انگلیسی راستش خودم نمیدونم باید چی و توی اینترنت سرچ کنم!؟
      ممنون.
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من میخوام مطالبی رو که به صورت custom post type منتشر میکنم توی سابت نمایش داده بشه. ولی خطای 404 نشون میده. چه باید بکنم؟
      حدود دو سه روز هم هست که وقت میذارم ولی واقعا دیگه نمیدونم باید چکار کنم که محتوا رو نشونم بده؟
      کدهای زیر رو هم درون فایل functions.php قرار دادم.
      function create_post_type() { register_post_type( 'acme_product', array( 'labels' => array( 'name' => __( 'Products' ), 'singular_name' => __( 'Product' ) ), 'public' => true, 'has_archive' => true, ) ); } add_action( 'init', 'create_post_type' );  
    • توسط runy

      سلام
      کد پست تایپ زیر را در فانشن گذاشتم .
      //---------------------— function wpp_custom_post_type() {     $labels = array(         'name'                => __( 'Post Types', 'text_domain' ),         'singular_name'       => __( 'Post Type', 'text_domain' ),         'menu_name'           => __( 'Post Type', 'text_domain' ),         'parent_item_colon'   => __( 'Parent Item:', 'text_domain' ),         'all_items'           => __( 'All Items', 'text_domain' ),         'view_item'           => __( 'View Item', 'text_domain' ),         'add_new_item'        => __( 'Add New Item', 'text_domain' ),         'add_new'             => __( 'Add New', 'text_domain' ),         'edit_item'           => __( 'Edit Item', 'text_domain' ),         'update_item'         => __( 'Update Item', 'text_domain' ),         'search_items'        => __( 'Search Item', 'text_domain' ),         'not_found'           => __( 'Not found', 'text_domain' ),         'not_found_in_trash'  => __( 'Not found in Trash', 'text_domain' ),     );     $rewrite = array(         'slug'                => 'post_type',         'with_front'          => true,         'pages'               => true,         'feeds'               => true,     );     $capabilities = array(         'edit_post'           => 'edit_post',         'read_post'           => 'read_post',         'delete_post'         => 'delete_post',         'edit_posts'          => 'edit_posts',         'edit_others_posts'   => 'edit_others_posts',         'publish_posts'       => 'publish_posts',         'read_private_posts'  => 'read_private_posts',     );     $args = array(         'label'               => __( 'post_type', 'text_domain' ),         'description'         => __( 'Post Type Description', 'text_domain' ),         'labels'              => $labels,         'supports'            => array( 'title', 'editor', 'excerpt', 'author', 'thumbnail', 'comments', 'trackbacks', 'revisions', 'custom-fields', 'page-attributes', 'post-formats', ),         'taxonomies'          => array( 'category', 'post_tag' ),         'hierarchical'        => false,         'public'              => true,         'show_ui'             => true,         'show_in_menu'        => true,         'show_in_nav_menus'   => true,         'show_in_admin_bar'   => true,         'menu_position'       => 5,         'menu_icon'           => 'dashicons-welcome-learn-more',         'can_export'          => true,         'has_archive'         => true,         'exclude_from_search' => false,         'publicly_queryable'  => true,         'query_var'           => 'post_type',         'rewrite'             => $rewrite,         'capabilities'        => $capabilities,     );     register_post_type( 'post_type', $args ); } add_action( 'init', 'wpp_custom_post_type', 0 ); //------------ ولی نمیتونه پست ها را نمایش بده .
      مشکل دومش اینکه حتی تو لیست خودش توی پیشخوان هم نمیتونه نمایش بده .

      مشکل کجاست  ؟؟
    • توسط mrfree
      دوستان عزیز من دو تا postType ساختم به نام های application و version
      که application با version رابطه یک به چند داره
      من چطوری میتونم به صورت کد نویسی یه application همراه با version اضافه کنم؟

      با اینکه من parent ادد کردم ولی جواب نگرفتم
       
      $new_post = array( 'post_name' => 'parent', 'post_title' => 'parent title', 'post_content' => '', 'post_status' => 'publish', // Choose: publish, preview, future, draft, etc. 'post_type' => 'application' //'post',page' or use a custom post type if you want to ); //SAVE THE POST $parent_id = wp_insert_post($new_post); $new_post = array( 'post_parent' => $parent_id, 'post_name' => 'child1', 'post_title' => 'child title', 'post_content' => '', 'post_status' => 'publish', // Choose: publish, preview, future, draft, etc. 'post_type' => 'version' //'post',page' or use a custom post type if you want to ); //SAVE THE POST $child_id = wp_insert_post($new_post);