• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mahdi.a

حل شده
افزودن ابزارک به پوسته

62 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

دوستان میخواستم مثل این سایت ، پیج فیسبوک سایت رو به یه گوشه از سایت اضافه کنم . میشه راهنمایی کنید که چه کار باید کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/


http://wordpress.org/extend/plugins/cardoza-facebook-like-box/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دست درد نکنه ، الان اینی که شما معرفی کردید مثل همون هستش یا نه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فدات ، دست درد نکنه ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان الان من بخوام اینو قرار بدم تو سایت باید از ابزارکها استفاده کنم یا .... ، اگه قالب با ابزارکها مشکل داشته باشه چی ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر ابزارک نداره بهش اضافه کنید.

کافیه فقط یک بخش برای نمایش ابزارک داشته باشید همین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه بگید چه جوری باید این بخش رو اضافه کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مرتضی من الان گیج شدم ، ایا این افزونه ابزارک داره یا نه ؟ اگه از طرق ابزارک هستش باید چه کار کنم ، اون صفحه رو خوندم و اومدم اینکارها رو کردم .

اول اینو زدم تو فانکشن :


<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar();
?>

بعد اومدم این کد رو همون جایی که میخوام گذاشتم


<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
|| !dynamic_sidebar('cardoza-facebook-like-box') ) : ?>
<?php endif; ?>

حالا با این حساب درسته یا نه ؟ اول بگید که این افزونه ابزارک میخواد یا نه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله افزونه فوق ابزارک داره فقط کدی که در اموزش داده شده رو عینا در پوسته قرار بدید.

الان کد دومی که تغییر دادید اشتباه هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه جوری باید تغییر بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به مثال داده شده برایregister_sidebar توجه کنید . کد دومی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون این کد هستش


<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '<h3>',
'after_title' => '</h3>',
));
?>

این کد رو باید همین جوری توی فایل فانکشن بریزم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد فوق در فایل فانکشن و کد زیر در پوسته در جایی که میخواید نمایش داده بشه:

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar() ) : ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم افزونه رو تو کدوم یکی و کجا باید وارد کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نیاز نیست جایی وارد کنید.

همین کدها رو قرار بدید.

بعد این بخش در ابزارک های شما در بخش مدیریت قابل دسترس میشه که از اونجا میتونید ابزارک افزونه رو درش قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مرتضی من وقتی ابزارک رو از تو مدیریت میکشم تو ساید سمت چپ یک پیغام میاد رو همون ابزارک که مینویسه {گزینه‌ای برای این ابزارک یافت نشد.} یعنی چی ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar() ) : ?>

این کد رو وقتی رو سایت میزارم ، سایت بالا نمیاد !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون که مینویسه گزینه‌ای یافت نشد مربوط به ابزارک هست نه این کد.

در مورد دوم هم باید خطایی باشه. فایل error_log رو بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب اگه مربوط به ابزارک باشه باید چه کار کنم ؟ فایل error_log کجاست ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فایل توی روت سایت شماست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب اگه خطا مربوط به ابزارک باشه باید چه کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما خطا رو بزارید تا ببینیم از کجاست. بدون دیدن خطا که نمیشه چیزی گفت.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول از همه این ولادت دوگانه رو بهتون تبریک میگم و بعدم اینکه توی فایل error_log چیو باید چک کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • توسط IrCrashday
      به نام خدا
      سلام،
      من از کدهای زیر واسه کش در آپاچی استفاده میکنم،یه مشکلی که دارم اینکه وقتی مطلب جدید روی سایت ارسال میشه تا صفحه رو رفرش نکنیم مطلب نشون داده نمیشه،یعنی حتما باید رفرش مرورگر رو بزنیم،این کدهاست :


      <IfModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
      ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
      ExpiresByType image/gif "access 1 year"
      ExpiresByType image/png "access 1 year"
      ExpiresByType text/css "access 1 month"
      ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
      ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
      ExpiresByType text/javascript "access 1 month"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
      ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
      ExpiresDefault "access 30 days"
      </IfModule>

      متاسفانه روی موبایل و تبلت و.... هم همین مشکل هست و حتما باید دکمه رفرش مرورگر زده بشه تا مطلب جدید نمایش داده بشه.
    • توسط peymani
      لطفا ببینید بگید چکار کنم www.copas.ir
      in miad

      ی %POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1
      Host: www.copas.ir
      Connection: keep-alive
      Content-Length: 10166
      Cache-Control: max-age=0
      Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
      Origin: http://www.copas.ir
      Upgrade-Insecure-Requests: 1
      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
      Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
      Referer: http://www.copas.ir/wp-admin/post.php?post=32

    • توسط mahlake
      با سلام آقا من مدیریت سایتم بالا نمیاد چیکار باید بکنم؟ خطای 502.2 Bad Gateway میده اینم لینک صفحه خطا: http://mehrazanit.com/wp-admin
      آقا کارم حسابی گیره ممنونم از کمکتون...
      راستی پنلم پلسک هست