mahdi.a

حل شده
افزودن ابزارک به پوسته

62 پست در این موضوع قرار دارد

چندخط آخرش رو اینجا بزارید تا ببینیم خطاها از چی هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا مرتضی این حجمشو زده 155 مگابایت بعدشم گزینه edit نداره !!!؟

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید اشتباه شد ، اشتباهی یه فایل دیگه رو داشتم چک میکردم ، بازم شرمنده ، براتون کل اطلاعات اون فایلو گذاشتم :


[11-Dec-2012 14:12:43] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/takwar/public_html/wp-content/themes/tak/index.php on line 25
[11-Dec-2012 14:19:30] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/takwar/public_html/wp-content/themes/tak/index.php on line 25
[11-Dec-2012 14:19:44] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/takwar/public_html/wp-content/themes/tak/index.php on line 25
[11-Dec-2012 14:20:28] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/takwar/public_html/wp-content/themes/tak/index.php on line 25
[11-Dec-2012 15:28:24] PHP Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/takwar/public_html/wp-content/themes/tak/index.php on line 25

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا ربطی به مشکل شما نداره. اگر میتونید کل فایل رو فشرده کنید اینجا بزارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون همون فایلی که داخل پوشه قالب هستش یا نه اونیکه داخل پوشه وردپرس هستش؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل error_log

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میدونم اسم فایل رو !! الان اونی رو که براتون گذاشتم درست بود یا نه ؟ یعنی شما منظورتون همون فایل بود ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی اون چند چیز خاص نبود شما فایل ارور رو فشرده و اینجا آدرس بدید تا کل خطاها بررسی بشه. الان 2 صفحه هست داریم در همین مورد صحبت میکنم!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خدا منم میدونم الان دقیقا دو هفته که داریم سر همین موضوع سر و کله میزنیم !!!! الان این کدهای که برای شما گذاشتم ، کل فایل ارور لوگ من تو پوشه پوسته خودم بود ، حالا منظور شما از کل فایل چیه ؟! منظور من اینه اقا مرتضی ... ، بعدشم یه چیز دیگه ، یه فایل ارور لوگ دیگه هم هستش که تو پوشه وردپرس هستش که تقریباّ زده 155 مگ !!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما پوسته تون رو برای من ارسال کنید تا بررسی کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا مرنضی الان یه همچین چیزی اومد داخل ابزارک ها ، عکسشو براتون پیوست کردم ، الان باید فعال شده باشه یا نه ؟ چون من چیزی نمیبینم ...

post-649-0-49585800-1361087039_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله الان درسته

یک ابزارک متن رو بکشید داخلش

بعد هم کد موردنظرتون رو. بزارید داخل ابزارک

اینکه دیگه خیلی آسونه....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش من بار اولم هستش که دارم با ابزارک کار میکنم !!!!!

الان اونو که میکشم داخل اون ، خب ، بعدش باید کدوم کد رو بزارم تو ابزارک و چه جوری بزارم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی خب ، من الان یک ابزارک متن رو کشیدم تو اون ، حالا باید چه کدی رو وارد کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تست یک نوشته معمولی وارد کنید تا در عمل ببینید چه اتفاقی میوفته

ای ابزارک html رو هم قبول میکنه. میتونید هر چیزی دوست دارید داخلش قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب من الان یک چیزی نوشتم و همون رو برام رو سایت نشون داد و دیدم که درسته ، خب الان باید کدوم کد فیسبوک رو داخل این متن ابزارک متن قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی درست شد ، دمت گرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یه مشکل دارم اونم اینکه ، به هیچ عنوان نمیشه تایتلی رو که قبلا براش نوشتم رو پاک کنم و هیچی دیگه ننویسم ، اگه میشه نگاه کنید سایت رو ، ببینید چطوری میتونم این تایتلشو از روش دیگه ای برش دارم چون از تو خود افزونه نمیشه پاکش کرد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تایتل منظور "ارتباط با مدیران" هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نه ، من الان فیسبوک رو گذاشتم تو فایل هدر سایت ، پایین اسلایدر کاملا مشخصه ، الان اگه سایت رو ببینید ، اسم سایت رو به فارسی بالای فیسبوک نوشته شده ، به این ترتیب ( تک وارز ) ، حالا میخوام اینو از تو افزونه پاک کنم ولی نمیشه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی ابزارک به جای اون عنوان یک فاصه (space) بزارید و تست کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ذمت گرم درست شد ، تو یاهو میگی کار دارم ولی اینجا جواب میدی اقا ماجد ... شوخی کردم ، ناراحت نشی :D;) بازم دمت گرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوستان من اگه بخوام همین افزونه رو تو ادامه مطلب هم بزارم ، با ابعاد مختلف باید چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور کد ابزارک هست؟ همون کد رو در هر جایی دوست دارید قرار بدید

*عنوان تاپیک ویرایش شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونو که میدونم ، نه اون پیچ فیسبوکی که تو صفحه اصلی گذاشتم اندازه اش : 370×210 ، حالا من میخوام همین کارو تو ادامه مطلب منتهی با اندازه 500×210 انجام بدم ، الان من اون کد رو که کپی کنم همون اندازه پیچ صفحه اصلی هستش ولی من میخوام با یک اندازه دیگه تو ادامه مطلب نشون بدم ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط CETeam
      سلام خدمت دوستان عزیز
       
      بنده چند وقتی هست که وقتی میخوام قالب یا افزونه نصب کنم با پیغام زیر روبرو میشم :
      نمی‌توان پوشه‌ی محتوای وردپرس (wp-content) را مکان‌یابی کرد.
      خیلی برا مهمه ممنون میشم اگه زود پاسخگو باشید
    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.
    • توسط IrCrashday
      به نام خدا
      سلام،
      من از کدهای زیر واسه کش در آپاچی استفاده میکنم،یه مشکلی که دارم اینکه وقتی مطلب جدید روی سایت ارسال میشه تا صفحه رو رفرش نکنیم مطلب نشون داده نمیشه،یعنی حتما باید رفرش مرورگر رو بزنیم،این کدهاست :


      <IfModule mod_expires.c>
      ExpiresActive On
      ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
      ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
      ExpiresByType image/gif "access 1 year"
      ExpiresByType image/png "access 1 year"
      ExpiresByType text/css "access 1 month"
      ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
      ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
      ExpiresByType text/javascript "access 1 month"
      ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
      ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
      ExpiresDefault "access 30 days"
      </IfModule>

      متاسفانه روی موبایل و تبلت و.... هم همین مشکل هست و حتما باید دکمه رفرش مرورگر زده بشه تا مطلب جدید نمایش داده بشه.
    • توسط peymani
      لطفا ببینید بگید چکار کنم www.copas.ir
      in miad

      ی %POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1
      Host: www.copas.ir
      Connection: keep-alive
      Content-Length: 10166
      Cache-Control: max-age=0
      Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8
      Origin: http://www.copas.ir
      Upgrade-Insecure-Requests: 1
      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
      Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
      Referer: http://www.copas.ir/wp-admin/post.php?post=32