• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
سعید شعبانی

آپلود فایل های حجیم چگونه؟!

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

این سوال همیشه ذهن من را مشغول کرده که سایت های ایرانی چجوری با سرعت پایین اینترنت فایل های حجیم در حد 1 گیگ را آپلود می کنند؟

آیا این امکان برای آپلود هم وجود دارد که فایلی را مانند دانلود کردن متوقف کنیم و بعد ادامه آپلود را انجام دهیم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

اگر منظورتون سایت های دانلود و غیره هست اکثرا با vps انجام میشه ولی نرم افزار هایی هم هستند که حین آپلود اگر اینترنت قطع بشه ، بعد از اتصال مجدد بقیه آپلود صورت می گیره ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتقالات فایل در سایت های ایرانی اکثراً بصورت سرور به سرور از طریق وی پی اس ویندوز انجام میشه . توسط نرم افزارهای اف تی پی (مثل اسمارت اف تی پی) میتونید توقف / ادامه آپلود رو داشته باشید .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رفیقا من همه اینترنت ماهواره ای دارن و یک گیگ براشون نیسم ساعته !! :دی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این سوال همیشه ذهن من را مشغول کرده که سایت های ایرانی چجوری با سرعت پایین اینترنت فایل های حجیم در حد 1 گیگ را آپلود می کنند؟

آیا این امکان برای آپلود هم وجود دارد که فایلی را مانند دانلود کردن متوقف کنیم و بعد ادامه آپلود را انجام دهیم؟

پاسخ دوستان قانع کننده بود ؟

vps هم یه جور ویندوز هستش . ریموتش رو میدن دست خودتو عین پی سی خودتون میتونید با سرعت بالا توش دانلود کنید وتغییرات رو بدید و دوباره اپلود کنید و از لینکتون استفاده کنید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اكثرا سرور مجازي با پورت هاي بالا ( معمولا يك گيگابايت ) استفاده ميشه ، ليچر هم ميشه استفاده كرد ولي vps بهتره

توي سايت قبليم يك بازي گذاشتيم روي سايت با حجم حدودا ٧٠ گيگ ، با vps توي چند ساعت انتقال داديم اما وقتي خواستيم براي خودمون دانلود كنيم ٣ روز طول كشيد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abolfazl20000
      سلام
      بنده یه سایتی دارم که میخوام در بعضی قسمتاش فایل بفروشم. در بعضی قسمتاشم یه سری کاتالوگ میخوام واسه دانلود عموم بزارم. مشکلی که هست اینه که اگه بخوام اینو داخل هاست خودم مستقیم واسه دانلود بزارم زیاد میشه حجمش. آیا روشی هست که بشه جایی فضایی اختصاص داد که وقتی کسی دانلود رو میزنه به سایت دیگه ای مثل 4share و اینا نره و مستقیما دانلود شه.
    • توسط mahdiar
      سلام
      من می خوام یک فیلد آپلود به کامنت ها اضافه کنم بدون استفاده از افزونه . سرچ کردم ولی مطلب خوبی پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    • توسط Rangarang
      سلام
      چیکار باید کرد که وقتی ویدئویی رو از طریق خود وردپرس آپلود می کنیم، هنگام نمایش اون به مخاطب مثل سایت آپارات، یک کد بهش بده که بتونه تو سایت خودش هم ویدئو رو آپلود کنه. آیا خود وردپرس چنین امکانی داره و اگه نه با چه افزونه ای می شه این کار رو انجام داد؟
      از پاسخ شما ممنونم
    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه دوستان
      من اگه بخوام یه تگ آپلود فایل با یه باکس بزارم هنگامی که عکسی انتخاب میشه تو اون باکس نشون بده و دوباره روی تگ کلیک کنم و کنسل کنم که قاعدتا فایل انتخابی پاک میشه و باید در اون باکس هم پاک بشه
      ای چیزی که من میخوام چند خطی کد نیازه اما مورد مهمش اینه اگه بخوام از این کپی بگیرم و به 6 تا اضافه کنم نمی تونم به صورت داینامیک کدشو بزنم بلکه باید دوباره برای هر کدوم آیدی و کلس مجزا استفاده کنم از نو فراخونی کنم
       
      راهی هست که هر چند تا تگ فایل و باکس کپی بگیرم یا همون یه دستور اول ست در بیاد و نیاز نباشه چند بار کد های جی کوئری رو کپی کنم!؟