• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
yasweb

مشكل در ايجاد صفحه پاپ آپ توسط jQuery

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من براي سايت ورزشيم و براي نام بازيكنان توسط آموزش زير براي هر كدام از عكسها يك پاپ آپ جي كوئري درست كردم .

http://mihanlearn.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-popup-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C/

همه مراحل آموزش رو درست رفتم و پاپ آپ هم كار ميكنه ، منتها با يه ايراد كه صفحه پاپ آپ زير فوتر مياد !!! ( با كليك بر روي پايين صفحه كه نوشته بازيكنان استقلال در فصل 92 - 91 ) ميتونيد يه نگاه بندازيد .

آدرس سايت : http://www.esteghlal-khanbebein.ir/

لطفا بنده رو راهنمايي كنيد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واسه من مشکلی نداشت

با چه مرورگری تست میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موزيلا .

مشكل داره دوست عزيز ، چند تا از دوستان هم كه تست كردن زير فوتر مياد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

کادر پاپ آپ شما از فایل جاواش از کد


top:556px;

تبعیت میکنه ، وقتی توی کدها نگاه میکنی توی مروگر ، مرورگر میزنه یه استایل داخلی توی خود html داده شده ولی وقتی کدهاتون رو نگاه میکنید اصلا استایلی بهش داده نشده ! دلیلش هم اینه که از فایل جاوا این استایل رو میگیره ، وقتی این کد برداشته میشه ، کادر میاد بالاتر . حالا راحت ترین راه ..... شما یه div class تعریف کن و کل کد این پنجره رو بذار توی این کلاس . بعدش توی این کلاس فاصله با بالا رو یا صفر کن یا منفی . ;)

چند تا شات ازش براتون گذاشتم که متوجه شید

post-631-0-33124100-1357982609_thumb.jpg post-631-0-42466800-1357982619_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزيز . منفي كردم درست شد .

حالا يه مشكلي كه دارم ، اينه كه در صفحه پاپ آپ تيبلي كه درست كردم براي نوشتن مشخصات بازيكن فونتش به صورت بزرگ نمايش داده مشه !!!

kadkhodaei.jpg

لطفا راهنمايي كنيد .

كدي هم كه استفاده كردم اين هست . هر فايلي رو دست كاري ميكنم تغيير نميكنه !!!


<div id="2" class="reveal-modal">
<h4>محمد كد خدايي</h1>
<p>دروازه بان</p>
<a class="close-reveal-modal">×</a>

<center><table width="400" border="0">
<tr>
<td><div class="shadow"><img src="http://www.esteghlal-khanbebein.ir/players/1.jpg" alt="" /></div></td>
<td>
<table width="200" border="0">
<tr>
<td>پست :</td>
<td>گلر</td>
</tr>
<tr>
<td>شماره پيراهن :</td>
<td>--</td>
</tr>
<tr>
<td>تاريخ تولد :</td>
<td>1 / 4 / 60</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table></center>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایل style.css کد زیر رو پیدا کنید :


table td, table th {
padding: 6px;
}

کد padding رو برابر صفر قرار داده یا پاکش کنید . بعد از اون بهش مقدار زیر رو اضافه کنید :


font-size:18px;

در ضمن اگر اطلاعات بازیکن رو از تگ های جدول خارج کنید و با تگ هایی مثل p و h3 بنویسید راحت تر میشه بهش استایل داد و زیبا تر هم میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از محبتتون .

مشكل سايز فونت حل شد . حال همون عكس رو نگاه بندازيد ، من يه تيبل درست كردم به صورت زير .


<center>
<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width: 410px;">
<tbody>
<tr>
<td><img alt="محمد كدخدامرزجي" height="197" src="http://www.esteghlal-khanbebein.ir/players/1.jpg" width="200" /></td>
<td>
<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width: 210px;">
<tbody>
<tr>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><strong>نام :<br />
</strong></span></td>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;">محمد كد خدا مرزجي<br />
</span></td>
</tr>
<tr>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><strong>شماره پيراهن :<br />
</strong></span></td>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><br />
</span></td>
</tr>
<tr>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><strong>تاريخ تولد :<br />
</strong></span></td>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;">1 / 4 / 60<br />
</span></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>

</center>

اما متاسفانه اون قسمت مشخصاتش كنار عكس نمياد تا مرتب بشه ، بايد چيگار كنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش میکنم ....

خب الان من که به شما گفتم با تیبل ننویسید تا راحت بشه بهش استایل داد ! :)

شما بیا به جای تیبل از تگ های ul و li استفاده کن ، خیلی بهتر نتیجه میگیری ;)

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اگه بخوام فونت رو هم مثل فونت تيترها ( ميترا ) البته با سايز كوچيكتر بزارم ، بايد چيكار كنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

باید به همون کدی که در پست قبلی بهتون گفتم توی استایل پیدا کنید اینو اضافه کنید :


font-family:Mitra;

ویرایش شده در توسط f.gh1372
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از محبتتون . ميشه يه سري كد كه بدرد كار من بخوره رو آماده كنيد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه کدهایی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كدهايي كه به وسيله تگهاي li و ul من بتونم عكس و توضيحات هر بازيكن رو در كنارش قرار بدم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه های استایل نیاز دارید؟ بگید تا براتون چند نمونه قرار بدیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يه نمونه ميخوام كه مثل عكس زير ، تصوير بازيكن يه سمت باشه و چند تا باكس باشه كه مشخصات رو داخلش بنويسم . ( از تيبل استفاده كردم ، مثل عكس زير مشخصات كنار تصوير نيومد )

kadkhodaei.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید به تگ img , ul استایل float: right را بدهید تا کنار هم ظاهر شوند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

http://jsfiddle.net/YzxMw/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری