• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
yasweb

مشكل در ايجاد صفحه پاپ آپ توسط jQuery

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من براي سايت ورزشيم و براي نام بازيكنان توسط آموزش زير براي هر كدام از عكسها يك پاپ آپ جي كوئري درست كردم .

http://mihanlearn.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-popup-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C/

همه مراحل آموزش رو درست رفتم و پاپ آپ هم كار ميكنه ، منتها با يه ايراد كه صفحه پاپ آپ زير فوتر مياد !!! ( با كليك بر روي پايين صفحه كه نوشته بازيكنان استقلال در فصل 92 - 91 ) ميتونيد يه نگاه بندازيد .

آدرس سايت : http://www.esteghlal-khanbebein.ir/

لطفا بنده رو راهنمايي كنيد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واسه من مشکلی نداشت

با چه مرورگری تست میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موزيلا .

مشكل داره دوست عزيز ، چند تا از دوستان هم كه تست كردن زير فوتر مياد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

کادر پاپ آپ شما از فایل جاواش از کد


top:556px;

تبعیت میکنه ، وقتی توی کدها نگاه میکنی توی مروگر ، مرورگر میزنه یه استایل داخلی توی خود html داده شده ولی وقتی کدهاتون رو نگاه میکنید اصلا استایلی بهش داده نشده ! دلیلش هم اینه که از فایل جاوا این استایل رو میگیره ، وقتی این کد برداشته میشه ، کادر میاد بالاتر . حالا راحت ترین راه ..... شما یه div class تعریف کن و کل کد این پنجره رو بذار توی این کلاس . بعدش توی این کلاس فاصله با بالا رو یا صفر کن یا منفی . ;)

چند تا شات ازش براتون گذاشتم که متوجه شید

post-631-0-33124100-1357982609_thumb.jpg post-631-0-42466800-1357982619_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزيز . منفي كردم درست شد .

حالا يه مشكلي كه دارم ، اينه كه در صفحه پاپ آپ تيبلي كه درست كردم براي نوشتن مشخصات بازيكن فونتش به صورت بزرگ نمايش داده مشه !!!

kadkhodaei.jpg

لطفا راهنمايي كنيد .

كدي هم كه استفاده كردم اين هست . هر فايلي رو دست كاري ميكنم تغيير نميكنه !!!


<div id="2" class="reveal-modal">
<h4>محمد كد خدايي</h1>
<p>دروازه بان</p>
<a class="close-reveal-modal">×</a>

<center><table width="400" border="0">
<tr>
<td><div class="shadow"><img src="http://www.esteghlal-khanbebein.ir/players/1.jpg" alt="" /></div></td>
<td>
<table width="200" border="0">
<tr>
<td>پست :</td>
<td>گلر</td>
</tr>
<tr>
<td>شماره پيراهن :</td>
<td>--</td>
</tr>
<tr>
<td>تاريخ تولد :</td>
<td>1 / 4 / 60</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table></center>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در فایل style.css کد زیر رو پیدا کنید :


table td, table th {
padding: 6px;
}

کد padding رو برابر صفر قرار داده یا پاکش کنید . بعد از اون بهش مقدار زیر رو اضافه کنید :


font-size:18px;

در ضمن اگر اطلاعات بازیکن رو از تگ های جدول خارج کنید و با تگ هایی مثل p و h3 بنویسید راحت تر میشه بهش استایل داد و زیبا تر هم میشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از محبتتون .

مشكل سايز فونت حل شد . حال همون عكس رو نگاه بندازيد ، من يه تيبل درست كردم به صورت زير .


<center>
<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width: 410px;">
<tbody>
<tr>
<td><img alt="محمد كدخدامرزجي" height="197" src="http://www.esteghlal-khanbebein.ir/players/1.jpg" width="200" /></td>
<td>
<table border="1" cellpadding="1" cellspacing="1" style="width: 210px;">
<tbody>
<tr>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><strong>نام :<br />
</strong></span></td>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;">محمد كد خدا مرزجي<br />
</span></td>
</tr>
<tr>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><strong>شماره پيراهن :<br />
</strong></span></td>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><br />
</span></td>
</tr>
<tr>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;"><strong>تاريخ تولد :<br />
</strong></span></td>
<td><span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;">1 / 4 / 60<br />
</span></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>

</center>

اما متاسفانه اون قسمت مشخصاتش كنار عكس نمياد تا مرتب بشه ، بايد چيگار كنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خواهش میکنم ....

خب الان من که به شما گفتم با تیبل ننویسید تا راحت بشه بهش استایل داد ! :)

شما بیا به جای تیبل از تگ های ul و li استفاده کن ، خیلی بهتر نتیجه میگیری ;)

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و اگه بخوام فونت رو هم مثل فونت تيترها ( ميترا ) البته با سايز كوچيكتر بزارم ، بايد چيكار كنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

باید به همون کدی که در پست قبلی بهتون گفتم توی استایل پیدا کنید اینو اضافه کنید :


font-family:Mitra;

ویرایش شده در توسط f.gh1372
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از محبتتون . ميشه يه سري كد كه بدرد كار من بخوره رو آماده كنيد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه کدهایی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كدهايي كه به وسيله تگهاي li و ul من بتونم عكس و توضيحات هر بازيكن رو در كنارش قرار بدم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه های استایل نیاز دارید؟ بگید تا براتون چند نمونه قرار بدیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يه نمونه ميخوام كه مثل عكس زير ، تصوير بازيكن يه سمت باشه و چند تا باكس باشه كه مشخصات رو داخلش بنويسم . ( از تيبل استفاده كردم ، مثل عكس زير مشخصات كنار تصوير نيومد )

kadkhodaei.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید به تگ img , ul استایل float: right را بدهید تا کنار هم ظاهر شوند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

http://jsfiddle.net/YzxMw/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری