• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
KAJOOSH

مشکل در فارسی سازی قالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بر دوستان

بنده یک قالب انگلیسی دارم که مسیر فایل اصلی غیر ترجمه نشده! دردون آن هست !

languages/default.po/

بنده این فایل رو با نرم افزار Poedit ترجمه کردم که بعد از ذخیره یک فایل دیگر default.mo نیز اضافه شد.

اما بعد از ترجمه شدن این فایل هیچ تغییری در سایت ایجاد نشد و همچنان پوسته انگلیسی میباشد !

در فایل functions

این کد هست،اما با تغییر دادن این کد هم جواب نگرفتم !


/* Load current language translation */
load_theme_textdomain( 'haku', TEMPLATEPATH . '/languages' );

$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . get_locale() . '.php';

if ( is_readable( $locale_file ) ) {
require_once( $locale_file );
}

* پوشه ای به نام haku نیز در قالب وجود دارد

لطفا راهنمایی بفرمایید

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این پوسته خودش فایل زبان داشت؟

یک سوال اسم قالب چیه؟ مثلا میزاریم wptheme

اینگونه تست کردی فایل رو ؟:

wptheme-fa_IR

البته سوالت رو خوب متوجه نشدم.فکر کنم منظورت اینه که فایل زبان رو بالا نمیاره دیگه درسته؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خودش فایل زبان داشت ! اما انگلیسی که من اونو ترجمه کردم مقداریش رو ..

اسم قالب: Retro

من تغییر تو اسم فایل ترجمه ندادم ...

آره .. فایل ترجمه رو بالا نمیاره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ااولین نکته اینه که : کد زبان فارسی

fa_IR

هست.اولین اسمی که باید امتحان کنید این اسم هست.

سپس اگر نشد،احتمال زیاد یک پیشوند میخوره... مثلا:

Retro-fa_IR

چون وردپرس میبینه هر زبانی که وردپرس توش فعال هست فایل زبانش رو لود میکنه... هر زبانی هم یک کدی داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایش شد این پست :)

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

درست شد

:)

مرسی آقا

فقط یه مشکل داره این قالب ..

وقتی که این قالب به عنوان قالب پیش فرض قرار میدم دیگه سایت بالا نمیاد ... (قسمت مدیریت هم باز نمیکنه )

باید چندبار پاک کنم و دوباره اجرا کنم تا درست بشه و یا مثلا چند ساعت یک بار سایت کاملا دیگه بالا نمیاد و باید پوشه این قالب رو پاک کنم تا بالا بیاد !

به نظرتون مشکل از کجاست ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم عزیز

مشکل از فایل فانکشنش هست... که من چیزی از این نمیدونم!!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه ی آقای نظری ، دوست عزیز میتونی فایل لوگ رو بخونی ، یا اینکه بزاریش اینجا ؟ اگه اروری باشه توی erorr_log نشون میده :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس