KAJOOSH

مشکل در فارسی سازی قالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بر دوستان

بنده یک قالب انگلیسی دارم که مسیر فایل اصلی غیر ترجمه نشده! دردون آن هست !

languages/default.po/

بنده این فایل رو با نرم افزار Poedit ترجمه کردم که بعد از ذخیره یک فایل دیگر default.mo نیز اضافه شد.

اما بعد از ترجمه شدن این فایل هیچ تغییری در سایت ایجاد نشد و همچنان پوسته انگلیسی میباشد !

در فایل functions

این کد هست،اما با تغییر دادن این کد هم جواب نگرفتم !


/* Load current language translation */
load_theme_textdomain( 'haku', TEMPLATEPATH . '/languages' );

$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . get_locale() . '.php';

if ( is_readable( $locale_file ) ) {
require_once( $locale_file );
}

* پوشه ای به نام haku نیز در قالب وجود دارد

لطفا راهنمایی بفرمایید

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این پوسته خودش فایل زبان داشت؟

یک سوال اسم قالب چیه؟ مثلا میزاریم wptheme

اینگونه تست کردی فایل رو ؟:

wptheme-fa_IR

البته سوالت رو خوب متوجه نشدم.فکر کنم منظورت اینه که فایل زبان رو بالا نمیاره دیگه درسته؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خودش فایل زبان داشت ! اما انگلیسی که من اونو ترجمه کردم مقداریش رو ..

اسم قالب: Retro

من تغییر تو اسم فایل ترجمه ندادم ...

آره .. فایل ترجمه رو بالا نمیاره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ااولین نکته اینه که : کد زبان فارسی

fa_IR

هست.اولین اسمی که باید امتحان کنید این اسم هست.

سپس اگر نشد،احتمال زیاد یک پیشوند میخوره... مثلا:

Retro-fa_IR

چون وردپرس میبینه هر زبانی که وردپرس توش فعال هست فایل زبانش رو لود میکنه... هر زبانی هم یک کدی داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایش شد این پست :)

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

درست شد

:)

مرسی آقا

فقط یه مشکل داره این قالب ..

وقتی که این قالب به عنوان قالب پیش فرض قرار میدم دیگه سایت بالا نمیاد ... (قسمت مدیریت هم باز نمیکنه )

باید چندبار پاک کنم و دوباره اجرا کنم تا درست بشه و یا مثلا چند ساعت یک بار سایت کاملا دیگه بالا نمیاد و باید پوشه این قالب رو پاک کنم تا بالا بیاد !

به نظرتون مشکل از کجاست ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم عزیز

مشکل از فایل فانکشنش هست... که من چیزی از این نمیدونم!!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه ی آقای نظری ، دوست عزیز میتونی فایل لوگ رو بخونی ، یا اینکه بزاریش اینجا ؟ اگه اروری باشه توی erorr_log نشون میده :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!