KAJOOSH

مشکل در فارسی سازی قالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بر دوستان

بنده یک قالب انگلیسی دارم که مسیر فایل اصلی غیر ترجمه نشده! دردون آن هست !

languages/default.po/

بنده این فایل رو با نرم افزار Poedit ترجمه کردم که بعد از ذخیره یک فایل دیگر default.mo نیز اضافه شد.

اما بعد از ترجمه شدن این فایل هیچ تغییری در سایت ایجاد نشد و همچنان پوسته انگلیسی میباشد !

در فایل functions

این کد هست،اما با تغییر دادن این کد هم جواب نگرفتم !


/* Load current language translation */
load_theme_textdomain( 'haku', TEMPLATEPATH . '/languages' );

$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . get_locale() . '.php';

if ( is_readable( $locale_file ) ) {
require_once( $locale_file );
}

* پوشه ای به نام haku نیز در قالب وجود دارد

لطفا راهنمایی بفرمایید

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این پوسته خودش فایل زبان داشت؟

یک سوال اسم قالب چیه؟ مثلا میزاریم wptheme

اینگونه تست کردی فایل رو ؟:

wptheme-fa_IR

البته سوالت رو خوب متوجه نشدم.فکر کنم منظورت اینه که فایل زبان رو بالا نمیاره دیگه درسته؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خودش فایل زبان داشت ! اما انگلیسی که من اونو ترجمه کردم مقداریش رو ..

اسم قالب: Retro

من تغییر تو اسم فایل ترجمه ندادم ...

آره .. فایل ترجمه رو بالا نمیاره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ااولین نکته اینه که : کد زبان فارسی

fa_IR

هست.اولین اسمی که باید امتحان کنید این اسم هست.

سپس اگر نشد،احتمال زیاد یک پیشوند میخوره... مثلا:

Retro-fa_IR

چون وردپرس میبینه هر زبانی که وردپرس توش فعال هست فایل زبانش رو لود میکنه... هر زبانی هم یک کدی داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایش شد این پست :)

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

درست شد

:)

مرسی آقا

فقط یه مشکل داره این قالب ..

وقتی که این قالب به عنوان قالب پیش فرض قرار میدم دیگه سایت بالا نمیاد ... (قسمت مدیریت هم باز نمیکنه )

باید چندبار پاک کنم و دوباره اجرا کنم تا درست بشه و یا مثلا چند ساعت یک بار سایت کاملا دیگه بالا نمیاد و باید پوشه این قالب رو پاک کنم تا بالا بیاد !

به نظرتون مشکل از کجاست ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم عزیز

مشکل از فایل فانکشنش هست... که من چیزی از این نمیدونم!!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه ی آقای نظری ، دوست عزیز میتونی فایل لوگ رو بخونی ، یا اینکه بزاریش اینجا ؟ اگه اروری باشه توی erorr_log نشون میده :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com