• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
KAJOOSH

مشکل در فارسی سازی قالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بر دوستان

بنده یک قالب انگلیسی دارم که مسیر فایل اصلی غیر ترجمه نشده! دردون آن هست !

languages/default.po/

بنده این فایل رو با نرم افزار Poedit ترجمه کردم که بعد از ذخیره یک فایل دیگر default.mo نیز اضافه شد.

اما بعد از ترجمه شدن این فایل هیچ تغییری در سایت ایجاد نشد و همچنان پوسته انگلیسی میباشد !

در فایل functions

این کد هست،اما با تغییر دادن این کد هم جواب نگرفتم !


/* Load current language translation */
load_theme_textdomain( 'haku', TEMPLATEPATH . '/languages' );

$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . get_locale() . '.php';

if ( is_readable( $locale_file ) ) {
require_once( $locale_file );
}

* پوشه ای به نام haku نیز در قالب وجود دارد

لطفا راهنمایی بفرمایید

ویرایش شده در توسط kajoosh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان این پوسته خودش فایل زبان داشت؟

یک سوال اسم قالب چیه؟ مثلا میزاریم wptheme

اینگونه تست کردی فایل رو ؟:

wptheme-fa_IR

البته سوالت رو خوب متوجه نشدم.فکر کنم منظورت اینه که فایل زبان رو بالا نمیاره دیگه درسته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله خودش فایل زبان داشت ! اما انگلیسی که من اونو ترجمه کردم مقداریش رو ..

اسم قالب: Retro

من تغییر تو اسم فایل ترجمه ندادم ...

آره .. فایل ترجمه رو بالا نمیاره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ااولین نکته اینه که : کد زبان فارسی

fa_IR

هست.اولین اسمی که باید امتحان کنید این اسم هست.

سپس اگر نشد،احتمال زیاد یک پیشوند میخوره... مثلا:

Retro-fa_IR

چون وردپرس میبینه هر زبانی که وردپرس توش فعال هست فایل زبانش رو لود میکنه... هر زبانی هم یک کدی داره...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویرایش شد این پست :)

ویرایش شده در توسط kajoosh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم رو تغییر دادید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم رو تغییر دادید؟

درست شد

:)

مرسی آقا

فقط یه مشکل داره این قالب ..

وقتی که این قالب به عنوان قالب پیش فرض قرار میدم دیگه سایت بالا نمیاد ... (قسمت مدیریت هم باز نمیکنه )

باید چندبار پاک کنم و دوباره اجرا کنم تا درست بشه و یا مثلا چند ساعت یک بار سایت کاملا دیگه بالا نمیاد و باید پوشه این قالب رو پاک کنم تا بالا بیاد !

به نظرتون مشکل از کجاست ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم عزیز

مشکل از فایل فانکشنش هست... که من چیزی از این نمیدونم!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با اجازه ی آقای نظری ، دوست عزیز میتونی فایل لوگ رو بخونی ، یا اینکه بزاریش اینجا ؟ اگه اروری باشه توی erorr_log نشون میده :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .