KAJOOSH

مشکل در فارسی سازی قالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بر دوستان

بنده یک قالب انگلیسی دارم که مسیر فایل اصلی غیر ترجمه نشده! دردون آن هست !

languages/default.po/

بنده این فایل رو با نرم افزار Poedit ترجمه کردم که بعد از ذخیره یک فایل دیگر default.mo نیز اضافه شد.

اما بعد از ترجمه شدن این فایل هیچ تغییری در سایت ایجاد نشد و همچنان پوسته انگلیسی میباشد !

در فایل functions

این کد هست،اما با تغییر دادن این کد هم جواب نگرفتم !


/* Load current language translation */
load_theme_textdomain( 'haku', TEMPLATEPATH . '/languages' );

$locale_file = TEMPLATEPATH . '/languages/' . get_locale() . '.php';

if ( is_readable( $locale_file ) ) {
require_once( $locale_file );
}

* پوشه ای به نام haku نیز در قالب وجود دارد

لطفا راهنمایی بفرمایید

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این پوسته خودش فایل زبان داشت؟

یک سوال اسم قالب چیه؟ مثلا میزاریم wptheme

اینگونه تست کردی فایل رو ؟:

wptheme-fa_IR

البته سوالت رو خوب متوجه نشدم.فکر کنم منظورت اینه که فایل زبان رو بالا نمیاره دیگه درسته؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خودش فایل زبان داشت ! اما انگلیسی که من اونو ترجمه کردم مقداریش رو ..

اسم قالب: Retro

من تغییر تو اسم فایل ترجمه ندادم ...

آره .. فایل ترجمه رو بالا نمیاره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ااولین نکته اینه که : کد زبان فارسی

fa_IR

هست.اولین اسمی که باید امتحان کنید این اسم هست.

سپس اگر نشد،احتمال زیاد یک پیشوند میخوره... مثلا:

Retro-fa_IR

چون وردپرس میبینه هر زبانی که وردپرس توش فعال هست فایل زبانش رو لود میکنه... هر زبانی هم یک کدی داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایش شد این پست :)

ویرایش شده در توسط kajoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو تغییر دادید؟

درست شد

:)

مرسی آقا

فقط یه مشکل داره این قالب ..

وقتی که این قالب به عنوان قالب پیش فرض قرار میدم دیگه سایت بالا نمیاد ... (قسمت مدیریت هم باز نمیکنه )

باید چندبار پاک کنم و دوباره اجرا کنم تا درست بشه و یا مثلا چند ساعت یک بار سایت کاملا دیگه بالا نمیاد و باید پوشه این قالب رو پاک کنم تا بالا بیاد !

به نظرتون مشکل از کجاست ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم عزیز

مشکل از فایل فانکشنش هست... که من چیزی از این نمیدونم!!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با اجازه ی آقای نظری ، دوست عزیز میتونی فایل لوگ رو بخونی ، یا اینکه بزاریش اینجا ؟ اگه اروری باشه توی erorr_log نشون میده :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم