• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشيد

قالب سايتمو عوض كردم اما حالا نه چيزي ويرايش ميشه

نه چيزي به روز ميشه

نه پست جديدي ارسال ميشه

سايتم www.acemusic.tk

همچين اروري هم ميده

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/acemusic/public_html/wp-content/themes/WPI-Music11/functions.php:2) in /home/acemusic/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 881

ميخواستم بدونم كسي ميتونه كمكم كنه مشكل از كجاي كارمه و بايد چيكار كنم؟

ممنون ميشم سريع اطلاع بدين

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل از فایل فانکشن قالب هست . باید از پنل هاستتون فایل فانکشن رو باز کنید ببینید کدها اشتباه نباشه . اگر اطلاعاتی از کدها ندارید ، کدها رو بذارید اینجا تا دوستان بهتون بگن کجاش خطا ایجاد کرده

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قبل از هرچیز ورودتون رو به انجمن وردپرس پارسی خوش آمد میگم .

فایل function.php قالبتون رو در خود فایل منیجر هاست باز کنید و موارد زیر رو ویرایش کنید .

1- اگر خط آخر کدها خالی هست پاک کنید . خط خالی در انتها نباید باشه .

2- ابتدای کد پایین نباید کاراکتر های اضافی مثل (» و ؟ و « و . . ) باشه . اگر خودتون نتونستید ویرایشش کنید فایل رو اینجا قرار بدید تا براتون ویرایش کنیم .


<? php

ویرایش شده در توسط shahab2005
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام شرمنده چند وقتي نبودم

لطف ميكنيد اين رو برام ويرايش كنيد

<?php
if (function_exists('register_sidebar')) {
register_sidebar(array(
'before_widget' => '<ul id="%1$s" class="widget %2$s">',
'after_widget' => '</ul>',
'before_title' => '<h3><span>',
'after_title' => '</span></h3>',
));

register_sidebar(
array(
'name' => 'right',
'id' => 'right',
'before_widget' => '<div class="sidebar-box blank">',
'after_widget' => '</div><div class="sidebar-box-footer"></div></div>',
'before_title' => '<h3><span>',
'after_title' => '</span></h3><div class="sidebar-box-content">',
));


register_sidebar(
array(
'name' => 'left',
'id' => 'left',
'before_widget' => '<div class="sidebar-box blank">',
'after_widget' => '</div><div class="sidebar-box-footer"></div></div>',
'before_title' => '<h3><span>',
'after_title' => '</span></h3><div class="sidebar-box-content">',
));


}
?>
<?php // This will occur when the comment is posted function plc_comment_post( $incoming_comment ) { // convert everything in a comment to display literally $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); // the one exception is single quotes, which cannot be #039; because WordPress marks it as spam $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( “‘”, ”’, $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } // This will occur before a comment is displayed function plc_comment_display( $comment_to_display ) { // Put the single quotes back in $comment_to_display = str_replace( ”’, “‘”, $comment_to_display ); return $comment_to_display; } ?>

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود فایل رو فشرده و پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون و متوجه نشدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود فایل رو فشرده کنید و اینجا پیوست کنید . محتویاتش رو کپی نکنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راجب پست قبليم چشم

دوستان شرمنده باز مزاحم شدم يكي از دوستان ميخواست لطف كنه واسم رمز امنيتي بزاره حالا گذاشته ولي نميدونم چي شده صفحه مديريت سايت بالا نمياد

ممنون ميشم كمكم كنيد كه چيكار كنم؟

بايد رمز و بردارم؟اگه اره چطوري؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دروی پوسته رمز قرار داده؟ چه فیلی رو تغییر داده و آیا خطایی هم میده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شرمنده بخدا

اون و درست كردم صفحه اومد بالا سرور و عوض كردم حالا سايت بالا مياد اما باز صفحه مديريت بالا نمياد اصلا نميدونم چرا اينجوري شده تيكت هم ارسال كردم ميگه مشكل از هاست نيست و اونجا همه چي روبه راه

ميشه شما كمكم كنيد بگين مشكل ازكجاست

اينم ادرسش

www.acemusic1.ir/wp-admin/

ممنون ميشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اینجا تست کنید

http://www.acemusic1.ir/wp-login.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين و از كجا فعال كنم عزيز؟

از اینجا تست کنید

http://www.acemusic1.ir/wp-login.php

اين صفحه رو باز ميكنه ولي وقتي يوزر و پسورد و ميزنم باز ميشه همون ادرسي كه دادم و باز نميكنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به مشکلات مطرح شده قبلی توجه کنید

نمونه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در موضوع قبلي نگفتن كه اين فايل رو بايد از كجا اضافه كنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط زیر را در فایل کافیگ وردپرس پیدا کنید:

define('WP_DEBUG', false);

و به کد زیر تغییر دهید:

define('WP_DEBUG', true);

تاپیکهای قبلی را هم مطالعه کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بابت كمك هاتون يه دنيا ممنون

مشكل قبليم حل شد

و اما بازم شرمنده

اومدم با مشكل جديد

حالا كه وارد ميشم قسمت همه نوشته ها و كلا ويرايشش نمياد

تو سايت اصلي هم قسمت ادامه مطلب نمياد و ارور ميده

ممنون ميشم كمكم كنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی میده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا نميده

باز صفحه سفيد ميده

http://acemusic1.ir/wp-admin/edit.php

همين نوشته تو مرورگر مياد با يه صفحه سفيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی روت سایتتون ببینید فایل error_log داری. اگر بود چند خط آخرش رو اینجا قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و خسته نباشيد يه سوال داشتم

شرمنده

من ميخوام واسه سايتم فول آلبوم بزارم اما ميخوام فول آلبوم هام مثل اين سايت بشه www.asramusic33.com

يعني حروف الفبا چيني كنم و اينجوري ترتيب داشته باشه

اما نميدونم تو وردپرس چطوري ميتونم اين بلوك رو بسازم

ممنون ميشم راهنمايي كنيد و بخش به بخشش و بهم بگيد :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سوال جدید => تاپیک جدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس