• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
lawgostar

جداكردن تيتر مطالب

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

وارد اين سايت بشيد

http://www.lawgostar.com/main/

وقتي مطلب را ميبيند به شكل زير هست


موضوع بحث : لغات و اصطلاحات مربوط به مبحث ارث تایپ : احسان نصوحی تذکر : استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع www.lawgostar.com مجاز است .

در صورتي كه بايد تذكر بياد خط پائين . بايد چه كدي و كجا بزارم ؟ همينجور تايپ و منبع

ویرایش شده در توسط lawgostar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط بعد با تگ br

<br />

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

استفاده از br را ميدونم يعني توي كدهاي قالب نبايد دستكاري كنم و بايد در حين نوشته اين كار را بكنم ؟ اگر در حين نوشته باشه كه 3000 مطلب هست كار سخت ميشه

ویرایش شده در توسط lawgostar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چطور اون نوشته رو وارد میکنید؟

کل اون در متن هست؟

مسئله بعدی شما از خلاصه مطلب استفاده میکنید؟

میتوانید به این شیوه کار کنید:

echo str_replace("تذکر :","<br/>تذکر :",get_the_excerpt());

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من وقتي ميخاهم مطلب بزنم خودم اينا را مينويسم .

نه از خلاصه استفاده نميكنم خودم وقتي ميخام مطلب بزارم اين مباحث را تايپ ميكنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون متونی رو که شما منظورتونه در کلاس entry-summary قرار داره و تنها راهتون با توجه به تعداد مطالب (3000 مطلب) استفاده از br است.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين br را دقيقا كجا بايد بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین مثلا اگر مطلب این هست:


متن مطلب
<br />
تذکز

یا میتونید توی div بزارید و استایل زیر رو بهش بدین:


.tazakor{
width:97%;
margin:3px;
padding: 3px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشكل اينجاست كه من اصلا از طريق كدها اعمال نميكنم . من مثلا وقتي بخواهم يه مطلبي را بزارم توي سايت مشخصات اون مطالب را خودم اول مطلب مينويسم نه اينكه از قبل استايل داده باشم بهش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس فقط br

قبل:

موضوع : گذشت شاکی خصوصی در جرم جعل تایپ : احسان نصوحی منبع : حقوق جزای اختصاصی ، دکتر ایرج گلدوزیان تذکر : استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع www.lawgostar.com مجاز می باشد .

بعد:

موضوع : گذشت شاکی خصوصی در جرم جعل تایپ : احسان نصوحی منبع : حقوق جزای اختصاصی ، دکتر ایرج گلدوزیان<br> تذکر : استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع www.lawgostar.com مجاز می باشد .

البته دقت کنید که متن دوم چون دارای کد هست باید در تب ویرایش html نوشته بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری