4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای نصب وردپرس رو هاست از خود پنل استفاده میکنم و اونم نسخه قدیمی و اصلی (غیر فارسی) رو برام نصب میکنه

قدیمی بودنش که مشکلی نداره ولی اگه بخوام وقتی که داره Update میشه نسخه فارسی رو بگیره و نصب کنه باید چیکار کنم

نمیدونم آدرس جدید فایل Update رو کجا میتونم تغییر بدم

میخام وقتی به روز میشه از نسخه فارسی سایت http://wp-persian.com استفاده کنه و به آخرین ورژن فارسی این سایت تغییر کنه.

برای یکبار مشکلی نداره که فایل رو خودم آپلود کنم.چون دفعات زیادی ممکنه که اینکار رو بکنم میخاستم بدونم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل wp-config بگردید دنبال خط زیر


WordPress Localized Language, defaults to English.

بعد از این جمله در اولین خطی که با (*) شروع نمی شه این کد را


define('WPLANG', '');

را به


define('WPLANG', 'fa_IR');

تغییر بدید

یکبار در پنل وردپرس لاگ اوت و لاگ این کنید و به صفحه بروز رسانی برید

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

.

.

روش نصب وردپرس من هم همینه

ولی برای فارسی سازیش یه کار دیگه میکنم

افزونه زیر رو نصب میکنم تا فارسی بشه

بعد که فارسی شد توی قسمت آپدیت کردن نسخه وردپرسم ، خود آپدیت فارسی میادش و خیلی راحت آپدیتش میکنم

بدون هیچ کد نوشتنی

آخه من عاشق افزونه های آماده هستم :D

صفحه افزونه

دانلود

حجم 200 کیلو بایت

.

.

موفق باشی

ویرایش شده در توسط محمد رضا
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جا داره از دوستان که منو راهنمایی کردن تشکر کنم

مرسی از همتون

:)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط miladahora
      سلام دوستان
      اساتید عزیز لطفا یه نگاه به سایت من بندازید ببینید میتونید بفهمید مشکل دیر لود شدن سایتم چیه؟؟
      من روی یه هاست چند تا سایت راه اندازی کردم همیشه هم cpu هاست بالای 90 درصده
      مشکل از اینجاست؟؟
      آخه اون یکی سایتها خیلی زودتر از این لود میشن.
      این سایتم سایت اصلیه یعنی ادون دامین نیست.
      اینم آدرس سایتم:
      www.filesazebartar.ir
      لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه.ممنونم
    • توسط GH2W43899GT
      سلام
      در قسمت عنوان سایت یک کاراکتر اضافه شده است چگونه می توان آن را حذف نمایم.
       
      عنوان سایت -Naserresan
       
      کاراکتر اضافه شده    -
      http://s8.picofile.com/file/8323589018/Untitled3.jpg
       
      عنوان اصلی برای ثبت Naserresan می باشد.
       
      در قسمت تنظیمات عنوان سایت Naserresan می باشد. http://s9.picofile.com/file/8323588776/Untitled1.jpg
       
      در قسمت شخصی سازی سایت شما نیز عنوان سایت Naserresan می باشد.

       
       
    • توسط b89shahsavari
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      وبسایت من بخون دات کام سرعت لودش پایینه و حس می کنم یه کمی مشکل ایجاد کرده.اما نمیدونم پایین بودن سرعت لود سایتم به کدوم موارد بستگی داره اگه دوستن لطف کنن یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن ممنون میشم.
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید 
    • توسط miohmah
      سلام دوستان؛ وقتتون بخیر
      بنابر گزارش خطایی که سامانه w3c میده، عنوان type نباید در آدرس دهی فایل های جی کوئری استفاده بشه (تصویر ضمیمه رو ببینید)
      حالا ما هم این کار رو داخل سایتمون کردیم ولی دیگه انیمیشن های حرکت نمی کنند؛ یعنی مثلا اسلایدر به جای اینکه از چپ به راست حرکت کنه، یه دفعه عوض میشه!
      یا دکمه هایی که باید کلیک کنی و محتواشون بیاد پایین تا نمایش داده بشه، یه دفعه نشون داده میشن.
      حدود ۳۰ تا از این ارورها در سایت بود که من همه رو اصلاح کردم. برای برگردوندن اون انیمیشن ها باید چه کار کنم؟