mohammadjava

کدِ کپی کردن

12 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید خدمت کاربران محترم انجمن

برای قرار دادن متنِ پسورد فایل فشرده در نوشته ها ، یه کد میخوام که وقتی روی پسورد کلیک بشه ، به صورت اتوماتیک پسورد کپی بشه برای کاربر

دوستان هرکسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 39 دقیقه قبل، mohammadjava گفته است :

با سلام و خسته نباشید خدمت کاربران محترم انجمن

برای قرار دادن متنِ پسورد فایل فشرده در نوشته ها ، یه کد میخوام که وقتی روی پسورد کلیک بشه ، به صورت اتوماتیک پسورد کپی بشه برای کاربر

دوستان هرکسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام و درود

 

از روی این مثالی که براتون زدم الگوبرداری کنید.

https://jsfiddle.net/20w2cy0y/1/

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

از روی این مثالی که براتون زدم الگوبرداری کنید.

https://jsfiddle.net/20w2cy0y/

 

موفق باشید

ببخشید من متوجه نشدم که دقیقا کد ها رو کجا باید قرار بدم !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، mohammadjava گفته است :

ببخشید من متوجه نشدم که دقیقا کد ها رو کجا باید قرار بدم !!

توی مثال فرض کردیم یه input داریم با آیدی ramz که مقدارش برابر با همون رمزی هست که میخواید کپی شه.

بعد اومدیم یه رویداد کلیک پیاده کردیم روی این input که میگه وقتی کلیک شد روی input مقدار value اش که همون رمز باشه هایلایت بشه و داخل کلیپ بورد قرار بگیره.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 33 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

توی مثال فرض کردیم یه input داریم با آیدی ramz که مقدارش برابر با همون رمزی هست که میخواید کپی شه.

بعد اومدیم یه رویداد کلیک پیاده کردیم روی این input که میگه وقتی کلیک شد روی input مقدار value اش که همون رمز باشه هایلایت بشه و داخل کلیپ بورد قرار بگیره.

ممنون از توضیح و کمک خوبتون

فقط رویداد رو داخل کدوم فایل قرار بدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، mohammadjava گفته است :

فقط رویداد رو داخل کدوم فایل قرار بدم؟؟

رمز فایل که احتمالا توی single.php نمایش داده میشه ولی کد رو میشه توی فایل های header.php یا footer.php هم گذاشت.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

رمز فایل که احتمالا توی single.php نمایش داده میشه ولی کد رو میشه توی فایل های header.php یا footer.php هم گذاشت.

داخل header قرار دادم کلا سایت رفت توی صفحه سفید

داخل footer هم قرار دادم ولی نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، mohammadjava گفته است :

داخل header قرار دادم کلا سایت رفت توی صفحه سفید

داخل footer هم قرار دادم ولی نشد

شما حتما اشتباه انجامش میدید که نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

شما حتما اشتباه انجامش میدید که نمیشه.

مگه چجوری باید انجام بدم ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 48 دقیقه قبل، mohammadjava گفته است :

مگه چجوری باید انجام بدم ؟؟

این کد باید توی تگ script قرار داده شه.

<script>
document.getElementById("ramz").addEventListener("click", (event) => {

	var targetElement = event.target || event.srcElement

	targetElement.select()
  
  document.execCommand("Copy")
	
})
</script>

بعد خود کد بالا باید یا داخل تگ body یا تگ head قرار بگیره.

رمزتون هم باید حتما داخل یه تگ input باشه که آیدیش رمزه وگرنه کد کار نمیکنه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

این کد باید توی تگ script قرار داده شه.


<script>
document.getElementById("ramz").addEventListener("click", (event) => {

	var targetElement = event.target || event.srcElement

	targetElement.select()
  
  document.execCommand("Copy")
	
})
</script>

بعد خود کد بالا باید یا داخل تگ body یا تگ head قرار بگیره.

رمزتون هم باید حتما داخل یه تگ input باشه که آیدیش رمزه وگرنه کد کار نمیکنه.

درسته کار کرد خیلی ممنونم

فقط یه راهنمایی آخر هم بی زحمت بکنید و تمام

میخوام یکم خوشگل ترش کنم ، مثلا عبارت رمز وسط کادر قرار بگیره یا کادر رنگی باشه ، کلا یکم قشنگ تر

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، mohammadjava گفته است :

درسته کار کرد خیلی ممنونم

فقط یه راهنمایی آخر هم بی زحمت بکنید و تمام

میخوام یکم خوشگل ترش کنم ، مثلا عبارت رمز وسط کادر قرار بگیره یا کادر رنگی باشه ، کلا یکم قشنگ تر

ممنون

https://jsfiddle.net/20w2cy0y/3/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ali pir
      سلام..
      سوال همینه که همونه!!!
      ینی کپی کردن به هر نجوی از لحاظ سئو و ورودی گوگل بد است!؟؟!..
      مثلا چه جوری بد(!) نمیشود؟!.. منبع بذاریم!؟ نوفالو بکنیم1؟؟ از افزونه خاصی استفاده کنیم1؟؟
      ---
      این حرکت که مثلا بخش خلاصه مطلب رو بذاریم بعد بقیه ش رو به سایت اصلی ارجاع بدیم چی؟
      ---
      جدای از بحث سئو و.. کپی کردن نامردی هست!؟ حتی اگه منبع بذاریم!؟
    • توسط حمیدی
      با عرض سلام و خدا قوت و تشکر از هیئت مدیره ، اساتید و بازدید کنندگان
      با وردپرس چند سایته سایتم را مدیریت می کنم ، همه سایت هام ( بجز سایت اصلی ) هیچ تصویری را نمایش نمی دهند ( چه تصاویر قبلی و تصاویر که الان آپلود کنم ) .
      به ناچار ، تصاویری که بازدیدکنندگان از طریق فرم ها برام ارسال می کنند به جیمیلم ارسال می شود ، آنجا ذخیره و کپی از آنها برای نمایش در سایتم قرار می هم !!!
      نمونه نوشته : http://m.ssgiran.com/?p=1052
      (البته قبلا مستقیم نمایش میداد ولی الان بایستی روی آیکن تصاویر کلیک کرد )
      این کار درسته ؟ چه مشکلی ایجاد می کنه ؟ چه تاثیری در در سایت داره ؟ و .....
      لطفا راهنمایی نمایید . متشکر