rasivell

صفحه بندي ديدگاه ها

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، گاها از مشكلات در صفحه بندي نظرات ، تو انجمن صحبت شده ولي نحوه و شيوه بيان نشده ، بر ان شدم تا تاپيكي بزنم و تو اين تاپيك سوال كنم كه چطور ميتونم به يه قالب قابليت صفحه بندي بدم ، مثلا بگم 20 تا بيشتر شد ، نظر قديمي تر بره صفحه 2 مثلا و الي اخر، تيكي توي بخش تنظيمات وجود داره ولي گويا اين تيك مستلزم يه كد هستش كه تو قالب باشه تا اين تيك صفحه بندي كار كنه! ممنون ميشم بنده رو راهنمايي كنيد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پيداش كردم :D

با اين دستور اين صفحه بندي مياد ولي سوالم اينه كه ميشه اجاكسش كرد؟ بايد خودت كد بنيوسي و يا دستوري براي اين مساله داره؟


<?php paginate_comments_links( $args ) ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه بندی پیش فرض رو فعال میکنه. طبعا میشه روش کار کرد تا ایجاکسی بشه ولی اگر با افزونه مشکلی ندارید یک مورد در این زمینه بود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اين پيش فرضشه، كدام بهتره؟ افزونه اش طوري نيست كه روي سرعت و.... تاثير بزاره ، اخه تعداد افزونه هاي ما زياده! اگر پيش فرض بهتره كه راهنمايي كنيد لطفا بهش استايل بديم ولي اگر احساس ميكنيد افزونه مفيده و جالب ، ممنون ميشم اونم معرفي كنيد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

http://wordpress.org/extend/plugins/yaapc/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضي جان برسي كردمش و نصبش كردم متاسفانه نتونستم پيادش كنم ، كار نكرد و يا من نتونستم ست كنمش! گفتم بزار از پيش فرض استفاده كنم...

لطفا راهنمايم كن تا بتونم بهش استايل بدم ، به اينا نياز دارم:

1- استاي دهي براي شماره ها - (به چه اسمي استايل بدم)

2- استايل دهي به دكمه بعدي (به چه اسمي استايل بدم)

3- استايل دهي به دكمه قبلي (به چه اسمي استايل بدم)

منظورم اينه كه استايل رو براي چه نامي بنويسم... متشكرم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم شما باید با فایرباگ آشنا بشید برای سادگی کار

البته در سورس صفحه هم معمولا پیشفرض کلاسهایی ست شده دارند اگر نباشند در پارامترهای تابع این امکان هست برای ست کردن

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پارسا جان منظورت اينه من برم يه سايت رو كه از اين روش استفاده كرده برسي كنم كدش رو بكشم بيرون و .....

اينجاست كه بايد بگم: 1- از كجا بدونم كه فلان سايت رفته صفحه بندي كرده ديدگاهش رو كه برم ازش نگاه كنم!! بايد كلي سايت رو چك كني! 2- اصلا از كجا معلوم از پلاگين استفاده نكرده

و گذينه اخرم اينكه اين ديدگاهت ميتونه انجمن و ، وجودش رو ببره زير سوال

من فقط اين سوالات رو دارم:

با كد پيش فرض براي صفحه بندي ديدگاه، به چه الماني براي اعداد صفحه بندي و دكمه بعدي و قبلي استال بدم!

متشكرم

.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از کد پیش فرض وردپرس استفاده کنید خودش یکسرس کلاس ایجاد میکنه.

میشه طبق همون کلاس ها بهشون استایل داد.

منظور پارسا هم همین بود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری