mamall33

ووکامرس
افزونه محاسبه قیمت در ووکامرس

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک افزونه تقریبا ساده میخواهم که هزینه نهایی خرید در ووکامرس اینجوری محاسبه کنه :

فرد چند نوع محصول میخرد و این محصولات به سبد خرید اضافه می شود. سپس فرد بسته بندی و تعداد بسته بندی را انتخاب می کند و هزینه نهایی بر حسب جمع محصولات انتخاب شده (شامل آیتم ها و بسته بندی ، ضرب در تعداد بسته بندی ) محاسبه شود.

مثال: سبدخرید= (ایتم1+ایتم2+ایتم3+هزینه بسته بندی)* تعدادبسته بندی محاسبه شود. بسته بندی خودش یه ایتم خرید محسوب می شود.

به عبارت دیگه ، ما میخوایم بسته های سفارشی بفروشیم، مشتری محتویات بسته رو انتخاب میکنه ، قیمت یک بسته مشخص میشه ، اما افزونه ای پیدا نکردم که بشه تعداد بسته رو مشتری وارد کنه، ضرب در قیمت یک بسته بشه. و دیگر مراحل سفارش

ضمن اینکه باید شورت کد هم داشته باشه این افزونه، که هر جایی نیاز بود کد مورد نظر که همون تعداد بسته بندی هست که مشتری وارد میکنه، قرار بدم.

یعنی کاربر وقتی محصولات دلخواهش رو به سبد خرید اضافه میکنه بتونه این سبد خرید رو مثلا برای n بار سفارش بده.

یعنی خود بسته بندی هم خودش یه آیتم هست مثل بقیه موارد

همچین افزونه ای هست ؟ زیاد گشتم پیدا نکردم. اگر نیست که دوستانی که می تونند طراحی کنند مبلغ و زمان مورد نیاز برای طراحی رو برام بفرستند.

 

با تشکر از همه دوستان

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

میتونیم بنویسیم واستون

پ.خ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

لطف کنید مبلغ و زمان رو بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط TTB
      سلام و روز بخیر
      در صفحه فروشگاه سایتم زیر هر محصول کدهای خطا نشون داده میشه!!
      https://ttb1.ir/قطعات/
      https://ttb1.ir/دستگاه-ها/
      در error_log هاستم که چک کردم این پیغام نشون داده میشه:
      [18-Sep-2018 07:05:01 UTC] PHP Notice: تابع id به‌صورت <strong>نادرست</strong> فراخوانی شد. نباید دسترسی مستقیم به خصوصیات محصول صورت گیرد. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/taxonomy-product_tag.php'), wc_get_template, include('/themes/bink-bimeh/woocommerce/archive-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/bink-bimeh/woocommerce/content-product.php'), do_action('woocommerce_after_shop_loop_item'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, woocommerce_template_loop_add_to_cart, wc_get_template, include('/themes/bink-bimeh/woocommerce/loop/add-to-cart.php'), WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong لطفاً برای اطلاعات بیشتر، <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">اشکال زدایی در وردپرس</a> را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 3.0 اضافه ش in /home/ttbir/public_html/www.ttb1.ir/wp-includes/functions.php on line 4161 کسی میتونه راهنمایی کنه؟
      با تشکر
    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      من از افزونه Visual Composer استفاده می‌کردم البته به صورت کرک شده که متوجه شدم احتمال خیلی زیر کد مخرب داره و مجبور شدم کلا هاستم رو مجدد بارگذاری کنم.
      حالا از دوستان کسی سایتی رو میشناسه که افزونه Visual Composer دانلودش رایگان باشه و خیالم راحت باشه که مشکلی نداشته باشه؟ حتما به این افزونه احتیاج دارم لطفا دوستان راهنمایی کنن.
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!