esmail67

مشکل با افزونه‌ی تی‌نی اسلایدر (نسخه ۱.۰)

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام داش مصطفی ی زحمت دارم میشه سایت منو ببینی من میخوام اسلایدر رو بزارم بالای آخرین ارسالات تالار گفتمان کدشو هر جوری میزارم وسط قرار نمیگیره میشه راهنماییم کنی؟

این آدرس سایتم http://3boy.ir

اینم لینک قالبم

http://dl.m-graphic.ir/themes/C130.zip

داداش پیشاپیش از کمکت ممنونم

بهم گفتی توی انجمن بپرسم سوالمو اینم بگم آخرین ارسالات تالار گفتمان توی فایل

adsense1.php قرار داره من یکم دستکاریش کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اوئمدین دوست عزیز

اسلایدر رو در پوسته سایت قرار بدید تا ما بتونیم در عمل مشکل رو بررسی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب داداش وقتی میزارمش از قالب میزنه بیرون و گند میزنه ب قالبم

میشه شما زحمت بکشین و اون کدو زیر جستجوگر گوگل بزاری اگ این کارو بکنی ممنونت میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید ما اینجا بهتون آموزش کار رو میدیم. شما خدتون انجام میدید و ماهیگیری رو یاد میگیرید :)

شما کد رو در جایی که میخواید قرار بدید.

بعد اون صفحه رو بصورت html with images ذخیره کنید و اینجا بصورت فشرده پیوست کنید تا فایل رو بررسی و مشکل کار رو بهتون بگیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ببینید ما اینجا بهتون آموزش کار رو میدیم. شما خدتون انجام میدید و ماهیگیری رو یاد میگیرید :) شما کد رو در جایی که میخواید قرار بدید. بعد اون صفحه رو بصورت html with images ذخیره کنید و اینجا بصورت فشرده پیوست کنید تا فایل رو بررسی و مشکل کار رو بهتون بگیم.

اینم از لینک داداش

http://up.3boy.ir/do.php?id=1190

اینم از شات

13640562181.jpg

مرسی اگه راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بعد اون صفحه رو بصورت html with images ذخیره کنید و اینجا بصورت فشرده پیوست کنید تا فایل رو بررسی و مشکل کار رو بهتون بگیم.

کاری که گفتم رو انجام بدید بهتر هست.

چون طبق عکس الن اندازه ها مشکل ساز شده و باید تغییر ایجاد بشه اما چون کدی رو نمیبینیمنمیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری که گفتم رو انجام بدید بهتر هست.

چون طبق عکس الن اندازه ها مشکل ساز شده و باید تغییر ایجاد بشه اما چون کدی رو نمیبینیمنمیشه

اینو از کجا بیارم من داخل کروم همچین چیزی ندارم داداش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی صفحه ctrl + s بزنید و complete ذخیره کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی صفحه ctrl + s بزنید و complete ذخیره کنید.

منم همینطوری ذخیره کردم.شما این فایلو دانلود کن داداش

http://up.3boy.ir/do.php?id=1190

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خودت فایل رو باز کن ببینی چطور نشون میده!

اصلا هیچی مشخص نیست!

با مرورگر اپرا ذخیره کنید کاملا درست ذخیره میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟