maraljoon

دریافت و نمایش تایتل پست ارجاع دهنده

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود  اساتید گرامی

نیاز به یک کد جی کوئری دارم که بشه تایتل یک پست یا برگه رو گرفت و نمایش داد.

به این صورت که یک پست یا برگه دارم و یک لینک که به برگه دومی ارجاع داده میشه.

حالا توی این برگه دوم میخوام تایتل پست یا برگه قبلی رو که به این صفحه جدید ریدایرکت شده رو  تو برگه جدید نمایش بدم.

به دلایلی از کدهای php نمیتونم استفاده کنم برای همین نیاز به جی کوئری دارم.

ممنون میشم تو حل این مسئله همراهیم کنید..

سپاسگزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @maraljoon

 

کدهای جاوا اسکریپت که عنوان صفحه قبل رو ذخیره نمیکنند پس در نتیجه نمیشه حرکتی زد.

فقط یه مورد ممکنه که شما بیای به لینک های صفحه اول یه کوئری استرینگ اضافه کنی که مقدار اون کوئری استرینگ رو برابر با عنوان صفحه بذاری.

مثلا اگر لینک های صفحه 1 این شکلیه:

http://www.example.com/page/2/

این شکلی بشه:

http://www.example.com/page/2/?page_title=عنوان صفحه اول

حالا روی این لینک که کلیک میشه توی صفحه اول ، میریم به صفحه دوم و از کوئری استرینگ page_title میایم عنوان صفحه قبلی رو میخونیم که همون عنوان صفحه اول باشه.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

 

درود. ممنونم.

با کدهای php چطور میشه انجامش داد؟

فرض کنید یه صفحه php یا برگه هست که یه فرم با یه دکمه سابمیت توش ساختیم. حالا با این اوصاف میشه تایتل این برگه توصفحه ای که ارجاع داده میشه نمایش داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، maraljoon گفته است :

فرض کنید یه صفحه php یا برگه هست که یه فرم با یه دکمه سابمیت توش ساختیم. حالا با این اوصاف میشه تایتل این برگه توصفحه ای که ارجاع داده میشه نمایش داد؟

فک میکنم منظورتون اینه سابمیت که میشه میره به صفحه دوم.

اینجا باید روی اکشن فرم اون عملیاتی رو که گفتم پیاده کنید.

یعنی هر چیزی هست بهش اون کوئری استرینگ page_title با مقدار عنوان صفحه ای که توش فرم هست رو اضافه کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 19 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

 

بله همینطوره.

یه فرم ساختم به این شکل:

	<form action="<?php bloginfo('template_url');?>/test.php" method="post">
  <input type="hidden" name="siteTitle" value="<?php the_title();  ?>">
  <input type="submit" name="submit">
</form>

بعد تو صفحه دیگه ای

این کد رو گذاشتم:

<?php echo $_post['siteTitile'] ?>

فکر کنم یه جای کارم ایراد داره. چون چیزی نمایش نمیده.

میتونم بدون اینکه یه تو اکشن آدرس یه فایل php رو بدم لینک یه برگه رو بدم؟ راهی داره بشه اینکارو کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، maraljoon گفته است :

میتونم بدون اینکه یه تو اکشن آدرس یه فایل php رو بدم لینک یه برگه رو بدم؟ راهی داره بشه اینکارو کرد؟

اینجا دو مشکل میتونه باشه توی کار شما.

  1. تابع the_title فک میکنم فقط توی لوپ کار میکنه اینجا امکان داره توی لوپ نیست بنابراین مقداری بر نمیگردونه.
  2. مورد بعدی متغییر سراسری پست تمام کاراکترهاش با حروف بزرگ نوشته میشه. $_post غلطه و درستش $_POST هست.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

 

هردو مورد رو درست کردم ولی بازهم چیزی نمایش نمیده تو صفحه ای که ارجاع داده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، maraljoon گفته است :

هردو مورد رو درست کردم ولی بازهم چیزی نمایش نمیده تو صفحه ای که ارجاع داده میشه

من مشکل دیگه ای نمیبینم.

متد فرم رو GET کنید ببینید واقعا ارسال میشه یا خیر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری